Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 19 lut 2010, 22:57
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2010, 23:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 19 lut 2010, 23:03
brzycho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 lut 2010, 23:13
Jak sie nie myle Polacy ledwie dobijaja do dziesiatego medalu w historii ZIO wiec i braz powinien cieszyc, nawet bardzo.Jak znam życie to i tak w Polsce będzie mega wielka radocha, bo jest brąz.
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2010, 23:14
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2010, 23:18
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lut 2010, 23:22
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 19 lut 2010, 23:23
Tak, tak, ale mi bardziej chodziło o to, że chyba 93% społeczeństwa nakręconych przez media i samą Kowalczyk była przekonana, że będzie złoto. Skoro więc jest brąz i to zdobyty w takich mękach powinna być radość (wszak tych medali to my za dużo w historii nie mamy), jednak głośno powinno mówić się też o niedosycie. Społeczeństwo będzie jednak wolało zagłaskać Kowalczyk.Maciek (interista) pisze:Jak sie nie myle Polacy ledwie dobijaja do dziesiatego medalu w historii ZIO wiec i braz powinien cieszyc, nawet bardzo.Jak znam życie to i tak w Polsce będzie mega wielka radocha, bo jest brąz.
brzycho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lut 2010, 23:32
Jeden to sobie w lazience reka chyba zrobiles.Boromir pisze:Nie bardzo rozumiem, czemu mamy się nie cieszyć. To jest medal ZIO, coś wspaniałego. Takich w sumie mamy 11 w tym 3 ma Kowalczyk. Jest się z czego cieszyć. Jak przez 7 kolejnych igrzysk nie było medalu, tak teraz notujemy najlepsze igrzyska w historii.
Faktycznie Kowalczyk trochę zawiodła, ale Bjoergen jest fantastyczna. No i ta Szwedka co wydawało się, że jej nie ma a tu nagle myk i jest druga. Na 30 km wydaje mi się, że Kowalczyk może powalczyć o srebro, bo o złocie to chyba każda z zawodniczek (poza Bjoergen) może już tylko pomarzyć.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lut 2010, 23:36
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2010, 23:48
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 20 lut 2010, 0:50
A gdzie tą jej pewność siebie zaobserwowałeś ?cloner pisze:Brawo, znowu medal! Przed ZIO typowałem, że nie zdobędzie ani jednego złotego medalu i podtrzymuję tą opinię. Kowalczyk jest zbyt pewna siebie, a wcale dobrze przygotowana do imprezy nie jest.
Bjoergen
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lut 2010, 1:22
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 lut 2010, 1:35
Już Ci Łukasz odpowiedział, ja tylko dodam najlepszą wypowiedź:paku pisze:A gdzie tą jej pewność siebie zaobserwowałeś ?
Na klasyku na podbiegach byłam najlepsza. Marit uciekła nam przez przypadek.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 lut 2010, 2:52
Sranie w banie pir***** z tymCo do wypowiedzi kowlaczyk to poza licznymi uskarzeniami, nie obiecywala kilku medali, po spirntach mowila, ze da z siebie wsyztsko ale zobaczy na co to wystarczy - 100% odwzorowania w dzisiejszym dniu, a ze ktos wierzy w bajki pismakow dla podkrecenia atmosfery to jego sprawa, to tak jakby wierzyc polityka
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio