Arka Gdynia (zbiorczy) - Strona 6

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 24 kwie 2005, 19:36

Tomusmc pisze:
Txp1986 pisze:Mam nadzieję że Areczka wejdzie do 1 ligi i wtedy będzie Wielka Trójka : Miłość, Wiara, Walka - Lech, Cracovia, Arka
Arka wejdzie, a Lech spadnie i będziecie się szukać tak długo jak Lechia, Śląsk i Wisła :?
Lech nie spadnie, a wasza trójka jest frajerska i nigdy nie spotka się w 1 lidze. :twisted:

1WP za obraze klubu//Tomusmc

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 25 kwie 2005, 16:30

Pewnie ze nie spadnie, spadnie odra i GKS (gks'u troche szkoda, ale co zrobic - juz niema szans :/), a w śląsk wierze, nie wiem jak teraz ale kiedys chyba prowadzil w tej 3 lidze, moze 2 awanse pod rząd a la cracovia i beda w ekstrakasie (wtedy już ORANGE LEAGUE ;] )

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 maja 2005, 17:05

Obecnie 5 punktów przewagi nad Podbeskidziem i mecz zaległy (z KSZO u siebie). PIERWSZA LIGA NADCHODZI !! :D

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 05 maja 2005, 17:18

bardzo fajnie jak awansuje Arka Gdynia.Bardzo dobrą drużynę mają myślę że ma duże szanse zajść wysoko w przyszłym sezonie w 1 lidze.Podobnie jak Cracovia.Pozdrawiam kibiców Arki,życzę sukcesów w pierwszej lidze

Awatar użytkownika
Trojan
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 05 maja 2005, 17:54

Dobrze bedzie jak Arka awansuje. Bo moze tez Lechia awansowac do 2 ligi i jak arka by nie awansowała to by były bójki

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 19:00

Kibicuję Arce, by awansowała do ekstraklasy. Ostatecznie grają dobrze, i zasługują sobie na to, gdyż ciężko na to pracowali. Mam też nadzieję, że beniaminek w przyszłym sezonie zajdzie daleko i bedzie fenomenem (tak jak w tym Cracovia :) ). Powodzenia, i pozdrowienia dla kibiców Arki (zaprzyjaźnionych z fanami Polonii Bytom 8) ).

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 05 maja 2005, 19:38

bedzie super a jakie ekscesy na stadionach.trzej królowie wielkich miast lech areczka cracowia

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 19:41

bartek99 pisze:trzej królowie wielkich miast lech areczka cracowia
Tego hasła się raczej do was nie stosuje :lol:. Poza tym Cracovia nie cracowia, ale to są tylko szczegóły :twisted:. Ekscesy też na pewno będą rewelacyjne, nie możemy się doczekać.

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 05 maja 2005, 19:43

przeciez wiem :D:D:D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 8:16

Arka Gdynia to zespół, który podziwiam... I mam nadzieje ze w koncu awansuja do extraklasy, bedzie poprostu ciekawie...

PS. Chociaz mam zastrzezenia do ich kibiców... Podczas meczu we Włocławku na którym byłem, kilku kiboli zaczelo odwalac maniany, w tym 2 mnie gonilo.... Dobrze ze umieim biegac :D

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 06 maja 2005, 9:41

bartek99 pisze:bedzie super a jakie ekscesy na stadionach.trzej królowie wielkich miast lech areczka cracowia
Ekscesy napewno są super. Czy naprawda co poniektórym się podoba jak na stadion ludzie ida się bić a nie kibicować? Dla mnie osobiście to jest chore. W tym względzie jestem za zwiększeniem uprawnień policji. W tym przypadku agresję zwalczać agresją.
Co do takich starć jak Lechia - Arka to ja mieszma w Jeleniej no i u nas to jest Górnik Wałbrzych - KS Karkonosze Jelenia Góra, oj kibice się nie lubia oj nie lubią. Na dzielnicy u mnie wisiały transparenty, zeby ludzie na mecz przyslzi zeby nas duża liczba była. Jak je tak czytałem to były jak wezwania do stawienia się przed komisją uzupełnień a potem odrazu na front.

Co do Arkii i jej awansu to jestem w 100% za. Ja jak już kilkakrotnie podkreślałem stoję na stanowisku, że w 1 lidze powinny grać zespoły z największych miast (poznań, Wrocław, Kraków, Łódź, Gdańsk, Szczecin, etc) a nie jakieś kluby z miasteczek. Klub to kibice a ile kibiców przychodzi na mecze takich Wronek czy Grodziska. Silne miasta, dużo kibiców, dużo kibiców to silne kluby. A nie kluby istniejące tylko dlatego ze jest jeden silny sponsor. Ciekawe co będzie jak np Drzymała się na Ukraine przeprowadzi ze swoją fabryką.

Tak więc kluby z wielkich miast marsz do pierwszej ligi.

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 06 maja 2005, 12:38

Trojan pisze:Dobrze bedzie jak Arka awansuje. Bo moze tez Lechia awansowac do 2 ligi i jak arka by nie awansowała to by były bójki
Tylko ze lechia zastrasza innych pilkarzy, trenerow, sedziow i kibicow!! A tez bym sie cieszyl gdyby awansowali do 1 ligi Arka Gdynia

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 14 maja 2005, 19:52

Może i Arka awansuje ale napewno za Koroną :)
P.S Zapraszamy do Kielc kibiców Arki na mecz Korona-Arka .
I liga I liga KORONA .

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 14 maja 2005, 20:02

Arka prowadzi z kszo 1-0 do przerwy :D oby tak dalej .... przyszły sezon w ekstraklasie bedzie baaaardzo ciekawy :P

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 14 maja 2005, 20:10

nowok pisze:Arka prowadzi z kszo 1-0 do przerwy :D oby tak dalej .... przyszły sezon w ekstraklasie bedzie baaaardzo ciekawy :P
Arka dalje wygrywa 1-0 i jest druga połowa !!! I liga I liga Areczka ....
A co do meczy w Kielcach to będe ale może nie na Korona-Arka ale napewno na jakimś w I lidze tak bo mam w kielcach rodzinke :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”