Valencia CF (zbiorczy) - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 10:31

Aha czyli takie kretki. Charton dawał 5 milionów ale już ucichło Viola mogła Corradiego wypożyczyć ale sie wtrzymała może chodziło o gaże. Czyli coś może być na rzeczy w tym co mówili co prawda wystarcz ze powoła Ancelotti kadre na turnee i już bedziemy wiedzieć ale chyba to nawet Valenci było by na reke. Tylko nie wiadomo czy wchodzi w gre sprzedaż czy wypożyczenie. Przeciesz on nie ma 19 lat by sie ogrywał i Valencia zrobi wszystko by go sprzedać jak nie widzą dla niego miescja chyba że widzą miejsce.

Milan dał ciala bo mógł zaproponować Ches Colocciniego a nie El Depor i mogli by zrobić interes z Valencia. Nastepca Ayali w kadrze narodowej a Milan zrobił podobnie jak wcześnie z Ayalą nie liczył się inters tylko dobro zawodnika. A szkoda :twisted: samo to ze by na Mestalla przybył z San Srio jak Ayala wrózyło by mu podobna kariere a już gra głowa jak jeden z najlepszych na świece obrońców Roberto :wink: czyli coś jest w tych porównaniach

Piszesz tylko Di Vaio coś jeszcze pokazał ale patrzac na sume odstepnego 11 baniek to nie za wiele pokazać. Śledząć rozgrywli Primera Division to sądze że Di Vaio grając z Mista za nimi Aimar zwłacza pod koniec sezonu jeszcze sie prezentowali tylko zgranie trzeba. Bo Włoski atak to nie było to. Ale wizja Ranieriego była inna ... :roll:

Coraddi zrobił jedna rzecz która mi zapadła w pamieci podczas gry z Ches, to była bramka w LM jak sie nie myle strzelona Anderlechtowi prawie pieta w powietrzu :) Wrzuta Vincente na krótki a ten wyskoczył i ja dziabną tylko w przeciw legły :D Mam pamięc do ładnych bramek :lol:

Wielkie Yo :wink: Pozdro

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lip 2005, 16:19

valencia w polfinale intertoto!!!
w rewanzu z genk, pokonali ich na wlasnym trerenie 2:0
bramki strzelali villa i kluivert

zwlaszcza ten drugi rozegral znakomity mecz...
ankieta na najlepszego gracza meczu na valencia.es :
http://www.valenciacf.es/paginaprincipa ... 1&Opcion=6

bramka kluiverta:
http://www.valenciacf.es/vr/Goles/2005- ... vert-1.wmv

he's back!!!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lip 2005, 16:52

:D :D :D
Mistrz powrócił i ma się zdrów 8)
Teraz czekamy na więcej.
Barcelona mistrzem.
Valencia vice mistrzem.
Kluviert pichichi.
8) :wink:

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 24 lip 2005, 23:45

Valencia nieźle się wzmocniła przed tym sezonem. może liczyć na walke o la liga.

ja tam licze na real madryt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 lip 2005, 10:44

Piekna ta bramka Pata, cos czuje ze sie odrodzi w Hiszpani. Ciekawe jakim skladem bedzie grala w sezonie, i czy kupi jeszcze kogos? Jakis obronca by sie chyba przydal. Dobrze ze Vincete zostaje.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 9:51

No i pieknie, wygrana 4-0 w pucharze intertoto, znakomita gra Kluiverta, Vincente, Edu i przedewszystki zdobywcy 3 bramek Rufete. Jestem szczesliwy, bo moja ulubiona druzyna w Hiszpanii wreszcie gra na miare oczekiwan. :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 lip 2005, 10:21

ja tez jestem szczesliwy, chociaz ulubiona druzyna to nie jest. gra tam ulubiony pilkarz i chcialbym go ogladac w uefa. na razie idzie mu bardzo niezle, zobaczymy jak bedzie podczas sezonu. jezeli tylko bedzie chcial grac w pilke, a nie imprezowac, bedzie najlepszy. tego mu zycze!

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 07 sie 2005, 10:11

Valencia chyba już na 100% zagra w pucharze Uefa. Według mnie ma wielkie szanse powtórzyć z przed 2 lat i wygrać Uefa Cup. A, w lidze hiszpańskeij napewno będzie starać się walczyć z Realem i Barceloną o tytuł mistrzowski. Ten rok powinien być ciekawy.

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 08 sie 2005, 15:42

swietne transfery w tym roku... mysle ze powalcza. no i Kluivert odzyl w tym klubie :) kiedys moj ulubiony pilkarz, bardzo go cenie, chociaz nie zachowywal sie ostatnio i nie gral na miare talentu

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 15:57

Zdaje mi się że zajmnie albo 2 miejsce albo 3. MISTRZEM BĘDZIE BARCA

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 08 sie 2005, 17:36

pizmak pisze:Moim skromnym zdaniem to Valencia jest klubem który marnuje talenty. Fiore , Aimar , Rufete , Baraja , Vicente i inni to sa piłkarze którzy byli zapowiadani jako przyszłe gwiazdy futbolu. Przeszli do Valencii i po zawodnikach :? Najbardziej mi szkoda Pablo :( Chłopak miał talent , szalał w River , przeszedł do "Che" i się (brzydko mówiąc) ze szmacił :?
to Ty chyba nie jesteś znawcą futbolu. Jak to Valencia marnuje talenty. Chciałbym Ci powiedziec, ze to w Valencii Baraja, Aimar, Vicente i Rufete stali się zawodnikami światowego formatu. Czy Baraja grając w Atletico, a Vicente w Levante graliby w reprezentacji Hiszpanii :?: Taki z Ciebie znawca futbolu jak z koziej d**y trąba. Ale mnie wkurzyłeś. :evil: :evil: :evil:

a Fiore to inna sprawa, bo on w żadnym klubie hiszpańskim by sobie nie poradził.

W ogóle nie rozumiem po co pisałeś tego posta. Żeby się ośmieszyć, czy wkurzyc kibiców Valencii.

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 08 sie 2005, 17:58

Bo tak prawde mowiac zaden Hiszpan nie jest soba w klubach Wloskich (Mendieta, Guardiola) Tak jak wloch w hiszpanskich- przyklad walencja w poprzednim sezonie.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 sie 2005, 10:02

No może w końcu Valencia się odrodzi. Ten sezon zapowiada się ciekawie...Barcelona połatala dziury w obronie, ponieważ wrócił Edmilson i Marqwuez spokojnie będzie mógł grać w obronie bo na defensywnego przyszedł MvB. Real ma za to silny atak, ponieważ zakupili Baptistę i Robinho...Valencia wzięła Kluiverta, który to w Hiszpanii grał dosć długo i wie jak się gra co pokazał w ostatnim meczu w Intertoto. Rufete również błysnął formą...Nie możemy zapominać o Villarealu i Atletico Madryt, którzy to w poprzednim sezonie grali świetnie...Także sezon zapowiada się ciekawie.

Moim zdaniem będzie tak:
1.Barcelona
2.Real
3.Valencia
4.Atletico
5.Villareal
6. Betis lub jakaś niespodzianka sezonu

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 11:09

herdek pisze: Moim zdaniem będzie tak:
1.Barcelona
2.Real
3.Valencia
4.Atletico
5.Villareal
6. Betis lub jakaś niespodzianka sezonu
A moim zdaniem nie będzie tak. ;) Bo nie wyobrażam sobie, by Real Madryt, który, co trzeba przyznać, gra kiepsko, był wicemistrzem Hiszpanii.

1. Barcelona
2.Valencia
3.Real
4.Villarreal
5.Atletcio Madryt
6. Pozdrawiam. :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sie 2005, 11:21

Mimo iż kupili Kluiverta, wątpię aby cos wiekszego osiągnęli. Patrick może się odrodzi w Valencii, ale mistrzostwa nie uczyni sam jeden. Sądze , że zajmą miejsce premiowane grą w Pucharze UEFA.

1.Barcelona
2.Real M.
3. Atletico M.
4.Villarreal
5. Valencia
6.Betis lub inny zespół

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”