Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 6

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 sie 2005, 15:39

Na serwisach które dają linki z FIleFront czy podobnie idzie mi do jakiś 60% potem stoi, bo nie mozna dać "resume" i idzie od nowa, dziwne.

Acha nigdzie na tej fajansiarskiej stronie nie znalazłem tego patcha.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 08 sie 2005, 1:29

dobra jedno zasadnicze pytanie czy mogwe ściągną pełną wersje z netu ... chętnie bym sobie popykał ... z góry dzięki

Piotr Lipka
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr Lipka » 08 sie 2005, 15:03

Potrzebna mi Legia do pes4 może wiecie skąd można pobrac Legia , Wisła dwa kluby Polskie ? lub jeden dawajcie linki. z góry dzieki

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 sie 2005, 15:23

Mam pytanie :) Ściągam teraz PES 4 z neta w wersjii DVD (1.39 GB) czy wiecie moze czy ona potzrebuje dobrego sprzetu zeby sie nie ciela? Aha i jeszcze jedno :P wy gracie w PES4 na kompie padem czy na klawiaturze?

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 15:29

Najfajniejsza gierka na PC i PS2. Jedyna wada to zbyt dużo żółtych i czerwonych kartek w meczach- trochę nierealne

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 sie 2005, 17:16

spyrczak pisze:wy gracie w PES4 na kompie padem czy na klawiaturze?
padem :wink: o wiel wygodniej... na klawiaturze to bym nawet pewnie na jednej gwiazdce nie wygral :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 18:40

Pasztet pisze:
padem :wink: o wiel wygodniej... na klawiaturze to bym nawet pewnie na jednej gwiazdce nie wygral :roll:
Ja we wszystkie gry pilkarskie gram na klawiaturze i jakos idzie :twisted: powiem , ze nawet duzo gorzej gra sie na padzie

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 sie 2005, 20:46

serek408 pisze:
Pasztet pisze:
Ja we wszystkie gry pilkarskie gram na klawiaturze i jakos idzie :twisted: powiem , ze nawet duzo gorzej gra sie na padzie
zalezy dla kogo.. ja z przyzwyczajenia gram z ps2 na padzie i we wszystko na kompie (samochodowki, nba, pilka nozna itp.) gra mis ie lepiej na padzie.. kwestia przyzwyczajenia :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 sie 2005, 22:34

ale dzisiaj dostałem w swoje lapska najnowsze dziecko KONAMI - Winning Eleven 9 z angielskim patchem:P kurde.. wsyztskie kluby mają orginalne koszulki, nazwiska (tylko ok. 3% wszystkich pilkarzy ma nazwiska po japonsku, reszta to wszystko english) nazwy itp. pilkaże wyglądają jak ze zdjęcia (pare wyjątków by się znalazło np. szymkowiak).. zmienione jest troche poruszanie się pilkarzami, moim zdaniem na lepsze, lecz na poczaku trzeba sie przestawic bo moze byc ciezko :wink: w Master League mamy opcje wyszukania (Quick search) zawodników latwo dostępnych lub najwiekszych talentow (mlodzi i dobrzy) :wink: fajne jest intro na początku, zmienione menu... w koncu dosrodkowania sa oplacalne i mozna cos po nich ugrac.. tak samo zuty rozne i wolne (na ktore tyle osob narzekalo) :wink: i jestem pod wrazeniem gry... szykuja sie nieprzespane noce :lol: jedyny minus to brak kilku ostatnich transferow jak np. vieira do juve czy hleb do arsenalu) :?

p.s. sora za post pod postem ale to bylo zupelnie o czyms innym niz poprzedni :wink:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 09 sie 2005, 9:09

Gracze PES4: Mam pytanie czy w PES4 jak kupujesz np: Messiego i dobrze nim pomykasz to możesz go później sprzedać drożej niż kupiłeś ( tak jak w managerach piłkarskich ) czy tak jak w fifce 2005 że kupujesz np. Messiego strzelasz bramki, grasz wspaniale itp. a chcesz go sprzedać i on na rynku ' stoi ' po tyle samo za ile go kupilem.A i jeszcze jedno, mianowicie WYMAGANIA: na jednej stronce znalazłem takie wym. Rozsądne wymagania sprzętowe:
Windows 98SE/ME/2000/XP (zalecane 2000/XP) Intel Pentium III 800MHz lub odpowiednik innej firmy (zalecane Pentium IV 1.4GHz) 128MB RAM (zalecane 256MB) DVD-ROM NVIDIA GeForce 3 lub ATi Radeon 8500 (GeForce 4 Ti lub Radeon 9600 zalecane) karta dźwiękowa zgodna z DirectX 8.1 800MB wolnego miejsca na dysku (zalecane 3GB).
Ale powiedzcie mi czy naprawde na takich chodzi czy tylko piszą że takie niskie aby więcej osób kupiło ( choć mi kupno nie grozi :lol: ).
PzDR.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Sąd moge ściągnoć spolszenie ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 12 sie 2005, 21:33

Skąd moge ściągnąc spolszenie i jak grać przez neta w PES4 ??

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 12 sie 2005, 21:54

Spolszczenia chyba nie ma, przynajmniej sie nie natknołem na nie.

A co do gry prze neta jeden koles stawia serwa a drugi wpisuje jego IP w Online i gracie 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sie 2005, 22:05

k@li pisze:Mam pytanie czy w PES4 jak kupujesz np: Messiego i dobrze nim pomykasz to możesz go później sprzedać drożej niż kupiłeś ( tak jak w managerach piłkarskich ) czy tak jak w fifce 2005 że kupujesz np. Messiego strzelasz bramki, grasz wspaniale itp. a chcesz go sprzedać i on na rynku ' stoi ' po tyle samo za ile go kupilem
to zależy.. przy podpisywaniu kontraktu (a wlasciwie to przy transferze) masz punkty za transfer i Salary. i mozesz zwiększyć to salary ze pilkarz bedzie więcej kosztował (przynajmniej tak mi sie wydaje) oczywićście to nie wplywa na twoj transfer tylko przy kolejnych (sprzedaz ludzika) :wink:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 16 sie 2005, 22:27

Nie wiecie, czy jest jakiś "sposób" na to aby obejść przygotowania do ligi (w ML), a umiejętności piłkarzą sie podniosły, bo mi sie nie chce tyle z tym męczyć :P

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 21 sie 2005, 12:48

Mam problem. Mianowicie w podtsawowej wersji gry gdy sie biegnie na wysokosci pola karnego to zawodnik wrzuca sam pilke. Gdy jednak zainstalowalem patcha obsession to gdy nacisne "O" to jeszcze musze tzrymac kierunek zeby wrzucil w pole karne a nie w trybuny:/ czy da sie to jakos wylaczyc zeby bylo jak dawniej?? I jeszcze jedno. Mam PES Launcher i gdy daje connect i chce odswiezyc liste pokoi to mi wyskakuje napis:" unable to send list of rooms" co sie dzieje i jak temu zaradzic?? Blagam pomozcie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”