Maciej Żurawski - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:47

Rom$on pisze:Klub to jest coś innego ni ż reprezentacja. W klubie rozlicza się parę napastników a nie pojedynczo. Z Delibasiciem to nikt by do nich nie miał zarzutu...

anio pewno masz racje, jednak nigdy sie nie przekonamy, a o deli.... podyskutujemy jak bede cos wiecej o nim wiedzial wtedy bede mial silniejsze argumenty :D bo narazie to troche czarna magia :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:48

BO ciekawe by było jakby dwóch słowian stworzyłoby jedną z najlepszych par ligi hiszpańskiej. Jestem pewien, że na 100% by tak było, a co było z Eto'o jak grał dobrze w Mallorce. Kupiła go Barca, a według mnie ta para potrafiłaby bardziej widowiskową grę stworzyć niż ten kameruńczyk.

Uchi_UfFy

Re: ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 17:52

Rom$on pisze:BO ciekawe by było jakby dwóch słowian stworzyłoby jedną z najlepszych par ligi hiszpańskiej. Jestem pewien, że na 100% by tak było, a co było z Eto'o jak grał dobrze w Mallorce. Kupiła go Barca, a według mnie ta para potrafiłaby bardziej widowiskową grę stworzyć niż ten kameruńczyk.
Eto'o to talent sam w sobie.Ale zawsze sobie myśle, że jakby to było gdyby Żuraw zaczął nagle grać w ataku Barcy.Nie ma aż tak tragicznych umiejętności i raczej dałby radę !

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:55

Rom$on pisze:BO ciekawe by było jakby dwóch słowian stworzyłoby jedną z najlepszych par ligi hiszpańskiej. Jestem pewien, że na 100% by tak było, a co było z Eto'o jak grał dobrze w Mallorce. Kupiła go Barca, a według mnie ta para potrafiłaby bardziej widowiskową grę stworzyć niż ten kameruńczyk.

now tym poscie to sie z toba na 100 % zgodze :D zuraw w koncu by niezle polatal no ale coz wiemy jak jest

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:59

Ale w lidze hiszpańskiej jest tak, że samemu nic sie nie zrobi, a Delibasić ma dopiero 22 lata i do tego gra już na wysokim poziomie i byłby naprawdę równorzędnym partnerem dla Żurawia, a takie duety w tej lidze zazwyczaj kończyły na okładkach gazet i obserwacji scoutów z najlepszych klubów...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 18:02

Żuraw, Żuraw, Żuraw :!: :twisted: No ale czy my z niego aż za wielkiego gwiazdora robimy? :) Pamiętamy jak skończyło się starcie Primiera Division vs Polska Liga

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 18:05

to nie my robimy z niego gwiazde, to on stal sie gwiazda swoja gra :D i na pewno by gral tak jak o tym piszemy tylko musial by dostac szanse, z reszta nawet nike zrobil z niego gwiazde zobaczcie sobie na strone naja a zobaczycie tapetki z zurawiem :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 18:11

Ja wam mówię, że jakby dostał się do Europy i dostał do pary dopasowanego partnera w ataku (Delibasić byłby idealny) to stałby się gwiazdą na skalę Europy przynajmniej!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 19:45

A kiedy Żuraw miał tą ofertę z Mallorci? :roll:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 20:07

Na początku grudnia, jak się okienko transferowe w hiszpanii otwierało.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 20:12

A wiesz może czemu znowu się nie zgodzono na transfer? :x Znów $ ? :x

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 20:15

A cóżby innego?? Im tylko o € chodzi. A Żurawski tam by dał o sobie znać u boku Delibasicia w Europie albo nawet na świecie...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 20:27

Hehe Ty już widze obmyśliłeś sobie dawno, kto będzie najbardziej bramkostrzelnym duetem w Ojropie :D :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 20:29

NIe obmyślałem tego, ale jak usłyszałem o tej ofercie to zacząłem się zastanawiać jakby to tam wszytko wyglądało...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 20:39

heh :arrow: :wink:
Oj chyba Żuraw zostanie w Wisełce.Do dziś do 24:00 ma czas bo się okienko zamyka :(

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”