Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2012, 22:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 29 lip 2012, 23:16
Daj spokój - z trudem się oglądało te spotkaniefieldy pisze:Tymczasem TVP dalej irytuje. W końcu wymyślili co zrobić, by ludzie nie narzekali na komentatorów. dają mld reklam. Po 1 secie, reklama, po reklamie reklamówki sponsorów, później jakiś redaktor zaprosił na 2 seta (całość trwała jakieś 5 sek), znów sponsorzy, po chwili zapowiedź jakiegoś serialu (znów 5 sek) i znów sponsorzy od nowaoglądałem i nie mogłem uwierzyć.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lip 2012, 23:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 lip 2012, 23:22
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 lip 2012, 23:25
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 lip 2012, 23:33
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 lip 2012, 4:21
Ot co, tutaj w USA też. Zależy co, jak USA było to raczej było wszystko, ale np. na innym kanale leciał cały mecz Wielkiej Brytanii z ZEA, potem przełączyli na ostatnie minuty Hiszpanii pokazać sensację, a potem na 30 minut ostatnie Włoch z Polską.EnJoy's pisze:We francuskiej tv tez tak skacza,ze ciezko obejrzec cos w pelnym wymiarze,troche recznych,potem plywanie potem cos innego.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 lip 2012, 12:08
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lip 2012, 12:13
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 lip 2012, 12:16
To nie duch igrzysk umarl.... znaczy umarl ale to juz dawno, jeszcze za czasow gdy my sie emocjonowalismy... Komercja na szeroka skale weszla juz w atlancie - przesyt byl straszny, ogladalem niedawno jakis film o tym...sbQ pisze:Sam już nie wiem, czy to duch igrzysk umarł, czy mnie to znudziło i już wcale igrzyska mnie nie kręcą, jak niegdyś.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lip 2012, 12:20
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 lip 2012, 16:43
Stroje to im chyba ogólnie przygotowano na Igrzyska bo Ula w takim samym grała.czeher pisze:Cieszy mnie ze Radwanska odpadla, jakos ostatnio zgrywa wielka pania. i ten jej stroj... to juz cyba w odpowiedniejszym grala na Wimbledonie... Nie mowiac o specjalnie skracanej sukience... zeby nozke pokazala - jakos inne mogly - ladniejsze stadnadowym fasonie
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lip 2012, 16:46
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lip 2012, 18:15
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 lip 2012, 18:43
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio