Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 51

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 01 lut 2006, 11:53

duch99 pisze:Hehe, w takiej formie w jakiej jest obecnie Milan, to mogę śmiało powiedzieć, że nie ma on szans z Bayernem. Fakty mówią same za siebie. Włosi są w słabiutkiej formie, a Bayern . . . no cóż, stabilna, równa, ale wysoka dyspozycja. Dokładnie tak jak pisał Gomez. Dlatego raczej nie powinno być większych problemów, choić znając Milan zapewe zagrają super defensywnie z jednym napastnikem, co może troszkę utudnić sprawę, ale i tak myślę, że Milan popłynie Very Happy

Pff. Widac ze nie znasz sie na wloskiej pilce. Jestem pewien ze Milan odprawi Bayern z kwitkiem. Milan jest mocna druzyna, cholernie mocna, ale oni maja problem z motywacja gdy graja ze slabszymi rywalami. Na mecz z Juventusem naprzyklad sie dobrze z mobilizowali i zmietli podopiecznych Capello z murawy (Juve napewno mialo slabszy dzien . :P ).

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 01 lut 2006, 13:36

No nie zgadzam się :? Bayern w lidze wymiata a ostatnimi czasy na Europejskiej arenie nie idzie im najgorzej. Makaay się chyba odblokował więc kolejy plus :P Lakier napisałeś że Mialn odprawi z kwitkiem BBawarczyków al gów** prawda :twisted: Przed grupowymi meczami z Juve też każdy mówił że Juve pojedzie z nimi i przypominali mecze z tamtej edycji LM. A jak było, każdy wie. Bayern ma chyba patent na drużyny Serie A. A na dodateg trener Milanu ma nóż na szyi wie że w SerieA już nic nie zdobędzie i chce zdobyć na osłode LM :p A Bayern i tak daleko zaszedł ale aletyt rośnie w miare jedzenia :witam:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 lut 2006, 14:03

duch99 pisze:Hehe, w takiej formie w jakiej jest obecnie Milan, to mogę śmiało powiedzieć, że nie ma on szans z Bayernem.
A założymy się :?: Milan na takie mecze jest zawsze przygotowany, mogą przegrać zawsze ale nie pisze bzdur w stylu " nie ma szans ". Lepiej się martw o Arsenal bo Real nabiera rozpędu. A za rok w LM chyba was nie zobaczymy.
duch99 pisze: Fakty mówią same za siebie. Włosi są w słabiutkiej formie, a Bayern . . . no cóż, stabilna, równa, ale wysoka dyspozycja.
Jesteś medium :?: Bayern grał bardzo dobrze na początku sezonu, teraz po przerwie nie wiemy jaka jest forma więc nie pisz na zapas... Milan wcale nie ma słabiutkiej formy tylko gra w kratke i jestem przekonany na 100% że na Bayern będzie przygotowany.
duch99 pisze: Dlatego raczej nie powinno być większych problemów
:roll:
duch99 pisze: choić znając Milan zapewe zagrają super defensywnie z jednym napastnikem, co może troszkę utudnić sprawę
Pokaż mi mecz w tym sezonie gdzie Milan grał jednym napastnikiem i grał super defensywnie. Czemu Ty żyjesz stereotypami :?:

ZameR pisze:Bayern w lidze wymiata
ZameR pisze: Bayern ma chyba patent na drużyny Serie A.
Początek mieli mocny, teraz jeszcze nie wiemy jaką mają forme więc nie wymyślaj tu jakiś historii. A co ma Juve do Milanu poza tym że to włoskie kluby :?: Grają całkiem inną piłke i skoro Bayern ma patent na drużyny z Serie a to chyba te z dołu tabeli bo to Juve było pierwsze w grupie i to Milan wygrywał z Bayernem. Mimo słabszej dyspozycji będziemy gotowi do tego meczu.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 lut 2006, 14:57

Lakier pisze:Jestem pewien ze Milan odprawi Bayern z kwitkiem. Milan jest mocna druzyna, cholernie mocna, ale oni maja problem z motywacja gdy graja ze slabszymi rywalami.

Tak, a największy przykład dali temu wczoraj w Palermo, gdzie przegrali 3-0, a mogli o wiele wyżej :D Prawda jest taka, że Milan ma starą drużynę, a już na bank linię defensywy. Nie ma się co oszukiwać, mają widoczny spadek formy i na chwilę obecną nie mają szans w starciu z Bayernem, ale nie wiadomo jak będzie za blisko miesiąc 8)

Lakier pisze:Pff. Widac ze nie znasz sie na wloskiej pilce

A na piłce włoskiej znam się nie lepiej niż Ty, ale prawdy nie ukryjesz :D

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 lut 2006, 15:03

duch99 pisze:Tak, a największy przykład dali temu wczoraj w Palermo, gdzie przegrali 3-0, a mogli o wiele wyżej Prawda jest taka, że Milan ma starą drużynę, a już na bank linię defensywy. Nie ma się co oszukiwać, mają widoczny spadek formy i na chwilę obecną nie mają szans w starciu z Bayernem, ale nie wiadomo jak będzie za blisko miesiąc
A co ma mecz w Pucharze Włoch z Palermo do meczu Ligi Mistrzów z Bayernem :?: Wydaje mi się że raczej nic. Ile razy mam Ci jeszcze napisać że to nie jest żaden spadek formy tylko nierówna gra :!: :!: :!: Zobaczysz jak ta " stara " drużyna zagra z Bayernem. Ja wiem że Bayern pojechał z Arsenalem ale Milan na szczęście to nie Arsenal. Jeżeli mecz był by nawet dziś to raczej nikt kto ma jakieś pojęcie o piłce nie napisał by że " Milan nie ma szans " .
duch99 pisze:A na piłce włoskiej znam się nie lepiej niż Ty, ale prawdy nie ukryjesz
:roll:

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 01 lut 2006, 15:08

duch99 pisze:Tak, a największy przykład dali temu wczoraj w Palermo, gdzie przegrali 3-0, a mogli o wiele wyżej
Palermo wygrało :P Wysławiaj się normalnie bo gdyby ktoś nie wiedział jaki jest wynik to po przeczytaniu twijego posta miałby złe informacje :evil:
duch99 pisze:Prawda jest taka, że Milan ma starą drużynę
Starą=doświadczoną :lol: nie liczy się ile mają lat tylko ich obecny stan fprmy. Jeśli graja dobrze to normalne że są przydatni zespołowi. A już napewno prezes coś tam rozkminia w związku z 'odmłodzeniem' składu już ty się nie bój :twisted:
duch99 pisze:mają widoczny spadek formy
Jedna jaskóła wiosny nie czyni.Na ławce Palermo pierwszy raz zasiadł nowy trener i nikt nie mógł wiedzieć co on wymyśli.Ale fakt faktem Milan był gorszy.
duch99 pisze:obecną nie mają szans w starciu z Bayernem
no coments... :roftl3: :rotfl2: ty oceniasz drużyny po średniej wieku... :?: Patrz na składy :!:
duch99 pisze:ale nie wiadomo jak będzie za blisko miesiąc
jedyna mądra wypowiedź w tym twoim poście...

chciałbym powiedzieć/napisać że co do meczu Bayern-Milan jestem bardzo ale to bardzo neytralny...serio

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 01 lut 2006, 15:09

Łukasz[ACM] pisze:A co ma mecz w Pucharze Włoch z Palermo do meczu Ligi Mistrzów z Bayernem

Wiesz co Łukasz[ACM] wiadomo, że w tej chwili nic nie ma, ale ta forma daje coraz więcej do myślenia... starczy spadek formy na jeden z tych meczów i pograne jest... jakoś już nie podchodzę w tym sezonie tak pewnie do kolejnych meczów... :roll:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 01 lut 2006, 15:56

Lakier pisze: Jestem pewien ze Milan odprawi Bayern z kwitkiem. M
kibic Juve...widac...ze wam Milanisci wpakowali trojke za kolnierz nie znaczy ze uda im sie to z Bayernen.

ps.jat tam Moggi...bo Willi czuje sie bardzo dobrze :D

-------------------------------------------------------------------------------------
czy przegrana z Palermo moze swiadczyc o slabszej formie Milanu...raczej tak, dlatego nawet super mobilizacja moze nie pomoc...
Łukasz[ACM] pisze: Bayern grał bardzo dobrze na początku sezonu, teraz po przerwie nie wiemy jaka jest forma więc nie pisz na zapas...
wiemy, wiemy...bynajmniej ja wiem...forma jest wysoka--->patrz mecz z Gladbach...a do meczu z Milanem jeszcze ja ustabilizuja...

a tak wogole dla informacji podam: wczorajszy sparing Bayern wygrywa 10:3, pierwsza bramka Dos Santosa :D

w sobote meczyk z Bayerem...moze by tak powtorka z przed rundu :D
Roy w formie, Pizza tez...jestem dobrej mysli...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 lut 2006, 16:03

Gomez pisze:czy przegrana z Palermo moze swiadczyc o slabszej formie Milanu...raczej tak, dlatego nawet super mobilizacja moze nie pomoc...
Zgoda, ja nie mówie że Milan jest teraz w wyśmienitej formie ale stać nas na przygotowanie się do meczu z wami i zagrać go naprawde dobrze.
Gomez pisze:wiemy, wiemy...bynajmniej ja wiem...forma jest wysoka--->patrz mecz z Gladbach...a do meczu z Milanem jeszcze ja ustabilizuja...
Moim zdaniem jeden mecz nie świadczy jeszcze o wysokiej formie, nie twierdze że Bayern jest obecnie słaby bo tak napewno nie jest. Ja tez wierze że Milan będzie miał forme optymalną na Bayern.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lut 2006, 16:20

ZameR pisze:No nie zgadzam się Bayern w lidze wymiata a ostatnimi czasy na Europejskiej arenie nie idzie im najgorzej. Makaay się chyba odblokował więc kolejy plus Lakier napisałeś że Mialn odprawi z kwitkiem BBawarczyków al gów** prawda Przed grupowymi meczami z Juve też każdy mówił że Juve pojedzie z nimi i przypominali mecze z tamtej edycji LM. A jak było, każdy wie. Bayern ma chyba patent na drużyny Serie A. A na dodateg trener Milanu ma nóż na szyi wie że w SerieA już nic nie zdobędzie i chce zdobyć na osłode LM A Bayern i tak daleko zaszedł ale aletyt rośnie w miare jedzenia

duch99 pisze:Hehe, w takiej formie w jakiej jest obecnie Milan, to mogę śmiało powiedzieć, że nie ma on szans z Bayernem. Fakty mówią same za siebie. Włosi są w słabiutkiej formie, a Bayern . . . no cóż, stabilna, równa, ale wysoka dyspozycja. Dokładnie tak jak pisał Gomez. Dlatego raczej nie powinno być większych problemów, choić znając Milan zapewe zagrają super defensywnie z jednym napastnikem, co może troszkę utudnić sprawę, ale i tak myślę, że Milan popłynie

duch99 pisze:Tak, a największy przykład dali temu wczoraj w Palermo, gdzie przegrali 3-0, a mogli o wiele wyżej Prawda jest taka, że Milan ma starą drużynę, a już na bank linię defensywy. Nie ma się co oszukiwać, mają widoczny spadek formy i na chwilę obecną nie mają szans w starciu z Bayernem, ale nie wiadomo jak będzie za blisko miesiąc

Może jeszcze napiszecie , że Bundensliga jest lepsza od Serie A ...
Teksty w stylu
Gomez pisze:wczorajszy sparing Bayern wygrywa 10:3,

Milan nie jest drużyną amatorów żebyście byli już pewni awansu. Przypominając , pamiętacie jak w sezonie 2001-2002 bodajże wygrywaliście z Realem w fazie grupowej 4-1 i 4-2. Przyszedł półfinał i znów potyczka z królewskimi wszyscy bawarczycy pewni finału , a tu nagle szok Bayern odpada :lol: a tłumaczenie znaleźliście sobie naprawde świetne "to niesprawiedliwe wygrywaliśmy z Realem , a tu oni zagrają w finale".
Teraz jest podobnie. To , że w grupie okazaliście się lepsi od Włochów nie znaczy , że w fazie pucharowej będzie tak kolorowo. Pozatym do meczu jeszcze troche czasu i wiatr w żagle może złapać Milan. Szanse 50 na 50

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 01 lut 2006, 16:27

serek408 pisze:
Gomez pisze:wczorajszy sparing Bayern wygrywa 10:3,

Milan nie jest drużyną amatorów żebyście byli już pewni awansu.
:roll: sorry ale skad to porownanie...

w grupie bylismy za Juve...ale w praktyce masz racje...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lut 2006, 16:29

Gomez pisze: sorry ale skad to porownanie...

Ano stąd , że niektórzy to spotkanie traktują jak mecz z jakimiś amatorami. Pewni awansu heh
Ostatnio zmieniony 01 lut 2006, 16:33 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lut 2006, 16:30

serek408 pisze:To , że w grupie okazaliście się lepsi od Włochów nie znaczy , że w fazie pucharowej będzie tak kolorowo
yyy czu ja dobrze rozumiem? chodzi o ten sezon? pierwsze miejse w grupie miał Juventus z przewagą dwóch punktów nad Bayernem, a w bezpośrednich potyczkach obu klubów padł wynik 2:1 dla gospodarzy meczów. Fakt, że Bayern grał lepiej niż Juve, ale nie oznacza to, że efektowniejsza gra jest kluczem do zwycięstwa i nie mówcie, że Serie A jest gorsza od Bundesligi bo tak nie jest i w najbliższym czasie tak nie będzie. Jeden mecz nie może decydować o sile ligi w której gra wygrany bądź przegrany zespół :roll:

Na dzień dzisiejszy większe szanse daje Bayernowi, ale tylko dlatego, że Milan gra w kratkę. To, że Rossoneri stracili formę nie oznacza, że Bawarczycy powinni podejść do tego spotkania pewni siebie bo Włosi nie są drużyną amatorską i zmobilizować się potrafią patrząc na to, że pozostała im tylko Liga Mistrzów. Bayern radzi sobie bardzo dobrze, ale chyba tylko dlatego, że w Bundeslidze nie ma godnych przeciwników dla tego klubu i to jest właśnie to czego nie lubie. Czas pokaże, ale jeśli zarzad Milanu wraz z trenerem i piłkarzami nie pomyślą co zrobić z tym fantem to witamy Bayern w następnej rundzie, a trzeba myśleć szybciej bo czas ucieka...

ludwik18
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludwik18 » 02 lut 2006, 19:58

witam co powiecie na temat gry bayernu w tym sezonie ,dla mnie wporzo .
ale gdyby była możliwosc to kogo byscie sprowadzili do bayernu .ja proponuje petrova albo de alesandro :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2006, 20:06

ludwik18 pisze:witam
siemano
ludwik18 pisze:co powiecie
ja pozwolę sobie napisać
ludwik18 pisze:na temat gry bayernu
nazwy klubów piszemy z dużych liter wink
ludwik18 pisze:dla mnie wporzo
no ba :smoke:
ludwik18 pisze:ale gdyby była możliwosc
nie ma co gdybać
ludwik18 pisze:de alesandro :wink:
" de alesandro " poszedł do Portsmouth wink

ludwik - weź się w garść. Bedę trzymał kciuki

wybaczcie mi bo niewiem co czynię :?

Tomusmc pisze:Bayern radzi sobie bardzo dobrze, ale chyba tylko dlatego, że w Bundeslidze nie ma godnych przeciwników
ale chyba nie do końca, Werder gra w LM, jakiś czas temu Leverkusen [oczywiście już teraz nie, ale chyba chciałes zaznaczyć, ze liga słaba] grał w finale tych rozgrywek.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”