Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 51

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 19:22

Według mnie dwa rzuty karne jak nic. No ale widocznie sędzia miał funty przed oczami :twisted: . Kolejne farciarskie zwycięstwo Chelsea. Odnosze jednak wrażenie, że oba zespoły są słabsze niż w poprzednim sezonie. Myślę, że Wenger ma czego żałowac z powodu sprzedaży Vieiry.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 19:24

Lampard dwa razy zagrywal reka jak pierwsza była taka "nieświadoma" co sam nabił sobie po nie fortunym wykopie, to druga bo centrze Heńka chyba miała wpływ na akcje bo Cesc był tuż tuż i dla tego mógł Graham Poll coś zrobić. Także ja bym gwizdną w drugiej sytuacji.

A tej z Colem nie kojaże coś :roll: . Możesz mnie oświecisz ? Kto go kopna ?

Wogóle mecz brutalny w nie których momentach. A co dziwne Ljunberg doznał kontuzji nie po straciu. Tylko coś naciągną.

I jak napisałeś Nie powinień Arsenal tego meczu przegrać ...

Edit: Czy słabsze to jeszcze za wcześnie na takie opinie ale obydwa jeszcze nie w max formie i to widać. Chelsea gra jak by troche sie kogos bali a Arsenal jak by nie wierzył do konca w siebie.

Choć pierwsze 5 minut tego meczu spowodowały że byłem w szoku i prosiłem o jeszcze :lol:

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 21 sie 2005, 19:37

[b]*_For_zaza_Milan_*[/b] pisze:A tej z Colem nie kojaże coś . Możesz mnie oświecisz ? Kto go kopna ?

wlasnie nie moge sobie przypomnac kto go faulowal, ale chyba Makalele. To bylo na skraju pola karnego. Cole weszedl w pole karne i sie przewrocil. Pozniej bylo troche zamieszania.

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 21 sie 2005, 19:37

cole'a sfaulowal chyba gallas w narozniku pola karnego, to było w pierwszej połowie

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 19:43

Kurde tak liczyłem na Arsenal... ale ich gran ie była ciekawa. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Alexander Hleb. Dryblingi ciekawe, widac, że ten chłopak ma technike. Nie podobała mi się natomiast postawa obrońców Arsenalu. Senderos popełnił 2 duże błędy i nie wiem jak pod koniec Drogba tego nie wykorzystał. A bramka to taka super farciarska... czułem, że albo bęzdie 0-0 albo jakas przypadkowa bramka... ale od tego meczy zaczynam się coraz bardziej wrogo nastawiać do Chelsea :P

Oby Arsenal sie podniósł szybko.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 19:48

Tak tak macie racje Gallas kolanem zachaczył Cole po tym zagraniu w uliczke Hleba na skraju pola karnego. Terry go nie dotchna w polu ale Gallas za polem spowodował upadek. No tak czyli dwa błedu arbitra.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 21 sie 2005, 19:48

Wlasnie nie wiem co w podstawowej jedenastce robil Senderos widac, ze jest jeszcze mlody, brak ogrania. Popelnial takie bledy, ze to sie w glowie nie miesci. A co jest z Sol Campbellem, kontuzjowany czy co????????????

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 19:51

Tak kontuzjowany Sol i jeszcze troche bedzie. Te mecze przeciwko Chelsea chyba już uswiadomiły wszystkim tym co widzieli Sola na ławce bo Szwajcar bedzie grał pierwsze skrzypce z Kolo. Sol jednak trzymał defensywe w swoich rekach lepiej. A nawet nie ma sensu porównywac go z Senderosem a co nie który widzieli rezerwe w Angliku.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 19:52

Nom jest kontuzjowany . Przynajmniej tak Ci z C+ gadali:p.....ehh ta Chelsea fart i tyle : [

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 20:02

Roomeczek pisze:ehh ta Chelsea fart i tyle : [

ale Chelsea dominowała w tym meczu a Arnseal to tylko Henry ... bez niego to oni tam akcji nie potrafią wyprowadzić .... ale moim zdaniem bez bramkarza Arsenalu było by dużo więcej niż tylko 1-0 ... od razu ta sytacja z obrony głową :lol: :lol: Lemana strzelał Robben :D albo ta akcja po strzale głową z 2 min co Liunberg wyciągnoł piłke prawie z bramki (oczywiście nie przekroczyła linia bravo dla tego zawodnika był w odpowiedniej chwili w odpoiwednim miejscu ) więc wnioski powinno być dużo więcej niż 1-0 ...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 sie 2005, 20:03

sol ma kontuzje znowu niestety... tak to pewnie by gral zamiast senderosa... ja niewiem gdzie on byl ze tak cienko teraz gra.. przeciez koncowke tamtego sezonu mial wysmienita.... musimy kupic tego wykompanego (nie bylo mnie pare dni i nie wiem czy to jeszcze qaktualne) albo bedzie kupa

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 20:05

Czy ja wiem czy tylko Henry grał? Moim zdaniem więcej od niego do gry wniósł Hleb. Wydaje mi się także, że Van Persie wprowadził coś do zespołu. Obaj techniczni zawodnicy, lecz przy swoich warunkach fizycznych trudno było im się równać np. z Terrym czy Drogba...;]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 20:10

K@rolas_RSP no prosze Cię przemysl co napisałes.
ale Chelsea dominowała w tym meczu a Arnseal to tylko Henry
Dominowała ? bardziej próbowała dominować. Jedyne co do defensywa dominowała i tu sie zgodze.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 20:13

A nie powiesz mi każda akcja Arsenalu przechodziła prze Henr'ego nie wyobrażam sobie tej drużyny bez niego .....

A co do dominowania to może za duże słowo ale stwarzała więcej dogodnych sytuacji .... z tym sie chyba zgodzisz ...

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 20:18

Może i stwarzała więcej... ale wg mnie mecz i tak był nudny jak flaki z olejem. Tylko pod koniec 1 połowy coś się działo. Każda akcja napewno nie przechodziła przez Henrego już nie mów :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”