Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 25 wrz 2005, 12:06
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muzio » 25 wrz 2005, 12:29
Muzio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 25 wrz 2005, 12:42
Eh....a czy ja cos mowie ze to maja byc mecze najlepszej jakosci i nie wiem co ejszcze....dzialaja mi programy..ale poprostu mam za slabego neta...dlatego nie ogladam...i tyleUltras-Sur pisze:Co rozumiesz pod słowami ,,w żadnym nie dało sie oglądać''? To nie nasz wina że Ci PPlive albo PPstream nie chodzi.Możesz miec za słaby internet .Ja mam 1,2 mb ale na siec i obejrzałem juz dużo ponad 100 meczy przez inernet i nie narzekam.To nie jest jakis Canal + Sport że masz mecze w świetnej jakości z polskim komentarzem.Pamiętaj że te programy są darmowe więc nie mozna od nich wymagac za wiele
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 12:46
Muzio pisze:na jakim kanale dzisiaj bedzie mecz Alaves-Real Madryt
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: teo » 25 wrz 2005, 12:51
teo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 25 wrz 2005, 12:53
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: teo » 25 wrz 2005, 13:40
teo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 wrz 2005, 14:27
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 25 wrz 2005, 14:39
Ale gdzie te wszystkie parametry sie ustawiakaczy pisze:Muzio pisze:na jakim kanale dzisiaj bedzie mecz Alaves-Real Madryt
http://www.tvsport.pl/tvinfo.php5?id=1560
Chyba se sam preczytasz
Wojtas0001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maceo » 25 wrz 2005, 14:43
Ultras-Sur pisze:Ile razy mam powtarzać żebyscie czytali poprzednie strony przed napisaniem posta.Im więcej osób będzie pisało posty typu która stacja pokazuje dany mecz to będzie tutaj taki bałagan że nikt nic już nie znajdzie
Maceo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 25 wrz 2005, 15:06
aDSL 1024 Down/256 Up. Na razie 15, odkad sie tym zainteresowalem, ogladam z 5 spotkan w kazdy weekend przez netBartiX_FCI pisze:Educated Fool pisze:BartiX_FCI: nic nie jest doskonale, ale ja juz w tym miesiacu obejrzalem spokojnie z 15 meczykow bez wiekszych przyciec i w niezlej jakosci, programy sa niezle (PPLive, PPStream), a lacze.. to zalezy co znaczy super, ale jak juz w Polsce nie ma problemow z Neostrada czy lepsza Dialostrada to tez nie jest wysokie wymaganie
A jakiego masz neta ze obejrzales juz z 15 meczy?
Educated Fool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: traf_fic » 25 wrz 2005, 15:09
umiecie czytac ze zrozumieniemLukaz pisze:U mnie nie ma w programie PPlive kanału LiveSports? Czemu? Inne typu CCTV5 są?
traf_fic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 wrz 2005, 15:17
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: traf_fic » 25 wrz 2005, 15:24
jesli szukasz linkow do programow LiveSports to lap ...Lukaz pisze:Jak wybieram jakiś kanał w tvants to ciągle wyświetla mi się komunikat że nie można nawiązać połączenia bo komputer docelowy aktywnie go odmawia (zakładka events). Nie wiecie czemu?
traf_fic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 wrz 2005, 15:31
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio