Reprezentacja Anglii (zbiorczy) - Strona 51

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 31 maja 2012, 20:28

Magnum pisze:
Smashing Pumpkins pisze:pełnych spotkań ma niewiele ,jeśli wgl ma bo nie moge sobie na teraz przypomnieć
15 startow w tym sezonie. Ty w ogole oglądasz ten Arsenal? :P
od 1 do 90 minuty ? Nie skupiam się na 1 piłkarzu,a jak chodzi o statystki to aż tak się tym nie interesuje.

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 31 maja 2012, 20:29

Magnum'owi raczej chodziło o mecze od pierwszej minuty.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 maja 2012, 21:05

I mega drewno za Lamparda :roftl3: :roftl3: :roftl3:

Przecież ten człowiek nie ma zupełnie pojęcia o grze w środku.....litości ani nie ma prostopadłej, klepka to jakiś kosmos dla niego, o prowadzeniu gry nie mowmy bo w tym to już mój ulubieniec Gibson jest lepszy. Jak ktoś chce zobaczyc jak Jordan prowadzi gre to niech sobie puści jego gre z Euro 21 gdzie każdy Anglie gwałcił.

Urwa..człowiek z 2 krotnie wiekszym IQ boiskowym od Hendersona czyli Cleverley zostaje w domu choć dużo lepiej ogarnia pozycje srodkowego pomocnika...

Chryste....Downing Henderson Carrol MIllner....to sie szykuje gra ...chyba Stoke zostanie zawstydzone

I chyba się skusze bo tak drewnianej Angli nie było chyba nigdy...wpizdu....brakujesz jeszcze drwali ze Stoke do kolekcji.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012, 21:09 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 maja 2012, 21:08

Spokojnie, akurat tutaj Damian ma rację, poczekajmy przynajmniej do pierwszego meczu bo jeszcze będzie głupio :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2012, 21:16

Wiadomo, że Henderson to nie jest Xavi, ale też nie przesadzajmy w 2 stronę. Kilka spotkań w tym sezonie miał dobrych. Kilka fajnych piłek zagrał, pierwszy sezon w Liverpoolu, gdzie wszyscy zawodzili, więc czego się spodziewać od młodego chlopaka, który dopiero tam trafił, jeszcze z wielką presją. W przeciwieństwie do Downinga jest młody i może coś z niego będzie.
Oczywiście nie nadaje się na chwilę obecną do prowadzenia gry Anglików. Jacek i Tom są lepsi, ale jak grać nie mogą, to co zrobić :P

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 maja 2012, 21:19

Ja Hendersona widze w kierunku Dm

Ma kondycje , jest wybiegany waleczny ,potrafi sie podłączyć ,uderzyć- ok ale mowimy o rozgrywaniu Panowie.Marze o Hendo w 1 skladzie bo niektórzy chyba otworzą oczy...

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 31 maja 2012, 21:39

Ktoś tu mówi o rozgrywaniu? Jasne, że to żaden rozgrywający. DM również, bo odbiór nie jest jego najmocniejszą stroną. Jako box-to-box może grać i to chyba najodpowiedniejsza pozycja dla tego gracza.

Nie ma prostopadłego podania? Naprawdę trzeba być zaślepionym, by tego nie dostrzec.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 maja 2012, 22:06

To że od czasu do czasu mu wyjdzie prostopadłe nie znaczy że to potrafi robić.Gibson też od czasu do czasu coś poslał. Ja Hendo widze jako DM w przyszłości lub solidnego CM majac obok sie rozgrywającego jak Silva.Inaczej będzie się zabijał o piłke- tyle. Dla mnie rozgrywanie to cos wiecej nize 1 udana prostopadła na 10 podan.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 31 maja 2012, 22:10

Ale Henderson to nie jest rozgrywający... Jak napisał Damian, jest to typowy box-to-box, który łączy zadania defensywne z obowiązkami w ataku. To, że Hodgsonowi się coś ubzdurało i powołał go w zastępstwie za rozgrywającego to już nie jego wina.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 maja 2012, 22:15

Przed chwilą czytałem że Jordan bardzo fajnie czuje sie z piłką przy nodze :lol: troche samokrytyki nie zaszkodzi-serio.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 31 maja 2012, 22:35

Ale w swoim poprzednim poście znowu piszesz coś o rozgrywaniu. Przecież wyraźnie napisałem, że to żaden rozgrywający. Do tego negujesz to, że Henderson dobrze się czuje z piłką przy nodze, a jednocześnie piszesz, że widzisz go jako defensywnego pomocnika. Od Hendersona w destrukcji lepszy jest nawet Spearing, a to już sporo mówi o jego grze w tym elemencie. Jako box-to-box - jak najbardziej. Jako defensywny pomocnik - nigdy w życiu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 maja 2012, 22:55

Napisałem jaką widze jego przyszłość- DM nie musi miec super techniki-patrz Barry. W tym kierunku moim zdaniem bedzie szedl bo nie widze w nim szczególnego potencjału w tym aspekcie.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 cze 2012, 23:04

Reprezentacja Anglii zagraj utro w takim skłądzie

Hart, Johnson, Cahill, Terry, Cole, Milner, Gerrard, Parker, Oxlade-Chamberlain, Young, Welbeck

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 cze 2012, 19:06

Jak pomysłem Roya ma być Milner na skrzydle i Gerrard bawiący się w rozgrywającego to ja wielkiej przyszłości nie wróże tej kadrze.

Piekny gol Welbsa po podaniu Younga , jak gracze mu czegoś nie zrobią z przodu to mam wrażenie że oglądam Stoke.No jeszcze AOC coś potrafi.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6213
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 cze 2012, 19:09

MGiggs pisze:Jak pomysłem Roya ma być Milner na skrzydle i Gerrard bawiący się w rozgrywającego to ja wielkiej przyszłości nie wróże tej kadrze.

Piekny gol Welbsa po podaniu Younga , jak gracze mu czegoś nie zrobią z przodu to mam wrażenie że oglądam Stoke.No jeszcze AOC coś potrafi.
Nie oglądam meczu, więc powiedz mi, skoro Milner gra na skrzydle, to kto z dwójki Young/AOC gra na przeciwległym skrzydle a kto na środku?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”