Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 51

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 kwie 2006, 17:39

ossy pisze:Kaka drugi sezon mial słaby.
Mylisz się, Kaka drugi sezon miał gorszy od tego pierwszego bo już tak nie błyszczał ( był już bardziej rozpoznawany i nie strzelał takich pięknych goli ). Nie znaczy to że sezon miał słaby bo był jedną z najważniejszych postaci w Milanie.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 kwie 2006, 17:43

[/quote]

Kaka drugi sezon mial słaby. Nie 2 sezony, bo pierwszy mial znakomiwy, debiutant roku chyba, tak jak Zlatan.[/quote]

no więc tym bardziej widać coś w tym jest że drugi sezon bywa gorszym:] a co do wypowiedzi powyżej to z całym szacunkim kolego ale chyba nie powiesz mi że Zlatan nie jest ważnym elementem zespołu? :?

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 kwie 2006, 17:46

ossy pisze:Kaka drugi sezon mial słaby. Nie 2 sezony, bo pierwszy mial znakomiwy, debiutant roku chyba, tak jak Zlatan.

no więc tym bardziej widać coś w tym jest że drugi sezon bywa gorszym:]
Łukasz[ACM] pisze:ylisz się, Kaka drugi sezon miał gorszy od tego pierwszego bo już tak nie błyszczał ( był już bardziej rozpoznawany i nie strzelał takich pięknych goli ). Nie znaczy to że sezon miał słaby bo był jedną z najważniejszych postaci w Milanie.

z całym szacunkim kolego ale chyba nie powiesz mi że Zlatan nie jest ważnym elementem zespołu? :?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 kwie 2006, 17:50

BaSSu może i jest, ale takiego dna Kaka napewno nie prezentował w drugim sezonie. Koniec tej idiotyczenj rozmowy kolego.

p.s na drugi raz się się pomylisz to nie pisz nowego postu tylko naciś " zmień " ;)

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 18:03

BaSSu może i jest, ale takiego dna Kaka napewno nie prezentował w drugim sezonie.
Zgadzam się w 100% mimo że jestem kibicem Juve. Kaka nie grał w drugim sezonie fantastycznie ale grał dobrze, asystował sporo strzelał i na pewno nie grał na takim poziomie jak Zlatan teraz.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 kwie 2006, 22:09

Marq źle mnie zrozumiałeś ! Każdy wie ze Zlatan zawodzi w tym sezonie, ale po tym co pokazal w tamtym sezonie to widac ze potencjal ma niesamowity. Jeszcze zobaczysz ze Zlatan sie przebudzi, a poprawe jego gry juz bylo widac w niedziele.

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 12:24

Dziś Juve gra z Cagliari 17 zespołem Serie A. Teraz Milan traci do Juventusu 4 punkty. Jeżeli Turyńczycy chcą wzmocnić się na pozycji lidera muszą ten mecz wygrać! Do końca sezonu pozostały trzy kolejki...
FORZA JUVE

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 kwie 2006, 13:27

Po prostu muszą się zmotywować i pokazać klase na jaką ich stać. Po cichu licze też że zlatan też coś strzeli:)

bawol/marcin00
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bawol/marcin00 » 15 kwie 2006, 13:50

a sa gdzies sklady Juve????jak z bramkarzami???
Stawiam dzis wkoncu na przebudzenie bo ilez mozna:)
Mam nadz ze jak wyjdzie mlodzian w bramce to bedzie na zero z tylu.
Ibrahimovic moze cos wiesz jak tak to pisz....
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 kwie 2006, 13:59

bawol/marcin00 pisze:a sa gdzies sklady Juve????jak z bramkarzami???

W bramce zagra Buffon, a jak nie on to Abbiati. Nie zagra Emerson, Gianichedda i zawieszony Thuram. Więc w u pomocy zagra Vieira z Blasim, a w śrofku obrony Kovac z Cannavaro. Na boku obrony możliwe, że zamiast Zebiny zagra Chiellini. Atak to Del Piero - Ibrahimović.

Trzeba wygrać, jesli przegramy to może być nieciekawie :?

Pozdrawiam

CAGLIARI: Chimenti, Ferri, Canini, Bega, Pisano, Esposito, Conti, Abeijon, Gobbi, Conticchio, Suazo. All. Sonetti. A disposizione: Campagnolo, Agostini, Bizera, Langella, Budel, Capone, Cossu

JUVENTUS: Buffon; Zambrotta, Cannavaro, Kovac, Chiellini; Mutu, Blasi, Vieira, Nedved; Del Piero, Ibrahimovic. All. Capello. A disposizione: Abbiati, Marchisio, Balzaretti, Pessotto, Camoranesi, Olivera, Zalayeta.

Mutu za Camora :roll: No zobaczymy ,najważniejsze, że Zebina nie zagra :D FORZA RAGAZZI :!:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2868

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 kwie 2006, 15:24

Ibrahimović pisze:Trzeba wygrać, jesli przegramy to może być nieciekawie
jak dzisiaj nie wygramy to bedzie po scudetto moim zdaniem.4 pkt to jest nic,zacznie sie nerwowka i bedzie kupsko.oby jednak nie

przegrywamy :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 kwie 2006, 15:47

Jak można być takim baranem jak ten dzisiejszy sędzia :roll: Karny z głębokiego kapelusza, Zambrotta świetnmie wybił piłkę Suazo, a sędzia - Karny ! Co ?? chyba na niebie :evil: nawet boczny sygnalizował innaczej :!:

Pożniej się mówi, że Juventusowi pomagają sędziowie. Oby coś się temu panu stało :!:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 15 kwie 2006, 15:52

bylo co bylo----->efekt jest taki ze robi sie grzasko,nie mam pojecia jak wyglada gra Juve,bo nie mam dostepu w tej chwili do meczu...jesli masz jakis wglad Ibra to opisz po krotce co sie dzieje?

robi sie gownianie,potrzebne namjest tu zwyciestwo,a wyglada na to ze bedzie ciezko o remis..:(

FORZA,FORZA,FORZA !!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 kwie 2006, 15:55

RzuR pisze:opisz po krotce co sie dzieje?

No co ma się dziać ,coś tam atakujemy, ale jest ciężko bo robimy to powoli, a Cagliari się muruje i gra z kontry :? Dobrze gra obrona Juve zwłaszcza ten piękny wślizg Zambrotty :) no ,ale ten ********* podyktował karnego :evil: Mieliśmy raz świetną szansę po podaniu Zlatana do Del Piero, ale świetnie obronił Chimenti. mam nadzieje ,ze wejdzie Camoranesi.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 kwie 2006, 16:55

No nieżle :? Nie dosyć ,że załatwił nas sędzia i nasz były bramkarz to na dodatek załatwił nas nasz kapitan :? Nie strzelając karnego. Bramke na 1:1 zdobyliśmy w 95 minucie meczu z rożnego dośrodkował Camoranesi, a bramke strzelił Cannavaro. Po gwizdku wybuchła awantura na całego, Chimenti wpadł w szał zaczął krzyczeć na sędziego mało nie pobił swoich zawodników :roll: Nie wiem nawet o co chodziło :roll: Coś mi się wydaje ,ze się pobili w tunelu, ale na 100% nie moge powiedziec.

No coż 5 punktów przewagi i 4 kolejki do końca..... mam nadzieje ,ze bedzie ok.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”