Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 51

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 cze 2005, 13:21

Wisla zacznie od trzeciej rundy el.LM jednak zamiast teorytecznie slabszej druzyny moze trafic na lepsza :?

Potencjalni rywale Wisły w trzeciej rundzie eliminacji LM:
Liverpool FC
Manchester United
Inter Mediolan
Panathinaikos Ateny
Celtic Glasgow
Villarreal
Sporting Lizbona
AS Monaco
Ajax Amsterdam
Club Brugge
Anderlecht Bruksela
Glasgow Rangers
Dynamo Kijów
Werder Brema
Lokomotiw Moskwa
Rosenborg Trondheim

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 10 cze 2005, 13:58

byla juz rozmowa na ten temat :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 cze 2005, 14:13

ja juz niebede lamentowal i powiem jak jest naprawde...

Sz.P. Bogusław Cupiał jak wiadomo miał/ma plany pozbycia się Wisły... jesienią gdy Wisal odpadła z Tbilisi pojawiła się sposobnośc do zwolnienie dobrego imho trenera Kasperczaka i wsadzenie Piczki. On wiedział ze niezdiala cudów tenże Czeski ktoś. Teraz przegrana z Lechemi byc moze Groclinem będzie już 100 % do pozbyciaa się Wisły.. może Cupiał chciał tego bo innego wniosku w takiej sytuacji niema chyba;/

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 cze 2005, 20:04

Jutro feta, a przed nim mecz z Groclinem. Wybieram się na oba i muszę powiedzieć, że tak mieszanych uczuć co do świętowania nie miałem. Nie życzę sobie słuchać od bandy niewdzięcznych kretynów pozdrowień dla pana Liczki i Basałaja :?. Mam nadzieję, że tego nie będzie, ale można zapanowac nam kilkudziesięciu osobnikami, ale nie nad kilkaset :x. Chciałbym też, żeby pożegnano jak najlepiej Żurawskiego, który odlatuje na 1906% (sprawdzone info od pani sprzątaczki :twisted:). Sprawa trzecia, zarząd stara się, aby zrobić jak najgorszą otoczkę dla fety. Pan Basałaj stwierdził, że były prezes Czerwiński i niejaki Kasperczak Henryk nie mieli udziały w doniesionym sukcesie, w związku z czym nie dostaną zaproszeń na fetę. Rewelacja :x. Chamstwo w czystej postaci... (piepszone pajace zarządowe :evil:)

Swoją drogą przynajmniej w jednym gonimy Europę :lol:. Mecz Top Class, za 45 zł :shock: :shock:. Zabezpieczyłem się na taką ewentualność i ciułałem przez ostatni miesiąc kosztem dwóch meczy :?. Nie wszyscy pewnie spodziewali się, więc podejrzewam, że na mecz jeszcze są bilety :roll:. Gratulujemy...

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 cze 2005, 10:36

piwus pisze:Jutro feta, a przed nim mecz z Groclinem. Wybieram się na oba i muszę powiedzieć, że tak mieszanych uczuć co do świętowania nie miałem. Nie życzę sobie słuchać od bandy niewdzięcznych kretynów pozdrowień dla pana Liczki i Basałaja :?. Mam nadzieję, że tego nie będzie, ale można zapanowac nam kilkudziesięciu osobnikami, ale nie nad kilkaset :x. Chciałbym też, żeby pożegnano jak najlepiej Żurawskiego, który odlatuje na 1906% (sprawdzone info od pani sprzątaczki :twisted:). Sprawa trzecia, zarząd stara się, aby zrobić jak najgorszą otoczkę dla fety. Pan Basałaj stwierdził, że były prezes Czerwiński i niejaki Kasperczak Henryk nie mieli udziały w doniesionym sukcesie, w związku z czym nie dostaną zaproszeń na fetę. Rewelacja :x. Chamstwo w czystej postaci... (piepszone pajace zarządowe :evil:)

Swoją drogą przynajmniej w jednym gonimy Europę :lol:. Mecz Top Class, za 45 zł :shock: :shock:. Zabezpieczyłem się na taką ewentualność i ciułałem przez ostatni miesiąc kosztem dwóch meczy :?. Nie wszyscy pewnie spodziewali się, więc podejrzewam, że na mecz jeszcze są bilety :roll:. Gratulujemy...
tez wybieram sie na meczyk i pozniej na fete ale znajac zycie to bedzie lałoo.Wiesz Piwus nie zdziwilbym sie jakby wisła ładnie dostala w du... z groclinem. Naszym "gwiazdkom" chyba juz nie chce sie grac w pilke. Dziwi mnie tylko to co powiedział zuraw: ze musi zmienic druzyne nawet na wisle kraków 2. Ciekawe

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 11:37

Nie no panowie :!: Dzisiajszy mecz bedzie na szczycie i mimo że już wszystko rozdane Wisła sie postara. Ostatnio kibice ich nie rozpieszczali [jak ktoś tu wspomniał :twisted: ] ale bedzie dobrze. Feta bedzie popszdzona wygrana. Mecz z Lechem był ta "plamą" która była do przewidzanie. Bo nie wszyscy zagrali. Zdarza sie. Ale dzis bedzie dobrze.

Licze że dzis Wisła rozprawi sie z viceMISTRZEM. Nie chodzi juz o pkt. tylko mi dla tego że będą chciali zakonczyć sezon jak na mistrza przystało.

Co do odlotu Żurawai to chyba pewne i pożegniania Maćka powinno być godne :!: Ale co do Liczki Basałaja i kibiców to tu może byc różnie :roll:

Stawiam 3:1 dla Wisełki :!: Oby Maciek strzelił na "dowidzenia"

Pozdro :!:

Jazda :!: Jazda :!: Jazda :!: Biała Gwiazda :!: MISTRZ POLSKI :!:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 15:18

Żuraw już musi odejść, bo jak nie tego lata, to chyba już w Wisełce zostanie na zawsze :twisted: :twisted: :twisted: Ciekawe z kim Franek będzie grał jak odejdzie Maciek, chyba Brożek 8) 8) 8) Maciek ma propozycje z Autri Wiedeń i Tranzbosporu, na jego miejscu dołączym bym do Mirka Szymkowiaka :P :P

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 cze 2005, 18:40

(Uprzedzam ze jestem kibicem Legii)

Widze ze Wisełka sie sypie :/ nawet szkoda - bo chyba drugiego tak dobrego zespołu niebedziemy mieli długo :/
Jesli wszystko pojdzie zgodnie z tym co sobie myśle to odejda: Żuraw, Franek, Baszczu, Głowa, Mijailovic...a przybeda jakies...drewniaki - Kubica, Paulista, Uche czy Siedlarza. No i napewno odejda Kwiek czy Wróbel a 'przyjda' rekonwalescenci - Dawidowski i Kuźba!
Ale i tak legia robi lepsze transfery...Wisełka sie niestety rozpada...Liczka napewno nie bedzie zbawieniem i bledem było odsuniecie Kasperczaka...na Tibilisi świat sie nie kończy; Cupiał odchodzi, Era odchodzi - Wisła zostanie rozprzedana - dla mnie to źle bo chcialbym zeby jak najwiecej dróżyn prezentowało taką forme jak przez ostatnie lata Wisła! Ale widocznie tak musi być -= Wiślaki - nie pekajcie - Groclin pewno tez sie niedługo rozpadnie :/

miejsce Wisełki zajmie Legia ma sie rozumic...a w Krajkowie królować bedzie Cracovia!!

Kobyl07
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kobyl07 » 12 cze 2005, 19:53

Moim zdaniem Żuraw naprawde powiniem już odejść i "zasmakowac' prawdziwej piłki,na europejskim poziomie...męczy sie już w tej polskiej lidze...a jeżeli nie odejdzie teraz to prawdopodobnie już nie będzie miał takiej szansy... :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 21:12

Piwus A nie mówiłem :!: Wisła zagra na maxa i prosze :D Groclin nie istniał powinno być 5 :0 ah Franek :roll: . GRATULACJE Pokazali kto rządzi. Ale kibice zrobili jazde jak otoczli murawe :D hehe Ci z Groclinu sie bali chyba kibiców. Błaszczykowski wymiata ja wczesniej.

101 bramek Żurawia w lidze dla Białej Gwiazdy :!: BRAWO MACIEK :!:

2005 ...cdn "Boguś zostań z Nami" :D To mnie rozawlił ale jednocześnie pokazało klase :!:

Jazda :!: Jazda :!: Jazda :!: Biała Gwiazda :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 cze 2005, 23:32

Po meczu mogę oświadczyć, że:
1. Złomiarze to mieli niezły zarobek przed meczem :twisted:
2. Po nietrzeźwemu skserowany hymn Idei Ekstraklasa wydaje się nawet niezły
3. Klub się rewelacyjnie postarał. Przed meczem krążyły dwa helikopterkiz włączona syreną, na koniec jeden wylądował i wysiadł Pawelec z paterą. W przerwie 5 spadochroniarzy.
4. Bluzgów nie było dzięki Bogu
5. Bluza mi się podarła na drucie kolczastym :?
6. Majdan mógł rzucać rękawice na prawo, bo tam stałem
7. Po gwizdku wolna amerykanka. Zaliczyłem z łokcia w bark i z pięści w żebra, ale i tak byłem jednym z pierwszych
8. Kwiek komicznie wyglądał w samych bokserkach
9. Szymek prawie jak papież :arrow: "Zostań z nami :!:" :lol:
10. Akompaniament był z deka męczący
11. MPK za wcześnie kończy kursy :evil:

Poza tym ktoś wie co było widać kiedy unosiliśmy czerwono-fioletowo-białe sreberka? W sumie widziałem jedną bramkę, ale nie żałuje. W pierwszej połowie widziałem bramkę Groclinu spomiedzy nóg gniazdowego, więc wiślacy kulturalnie poczekali, kiedy będę miał lepszą widoczność.

P.S. Dobra to kara, nie będzie żydów w pucharach :twisted:.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 12 cze 2005, 23:37

Jak tam Piwus - można Cię było zobaczyć w TV? :wink: Masz może kawałek siatki z którejś z bramek, albo czyjąś bieliznę? :wink: Opisz co się działo na Rynku jeśli byłeś tam (pewnie tak), jakieś śmieszne sytuacje, cokolwiek. Czekamy!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 23:51

Piwus bo ten hymn tylko wchodzi na fazie. Nawet nie zdziwł bym sie jak tak by go nagrywali :twisted: Wisła pokazal dzisiaj to lepsze oblicze. Kibic nie zawiedli w tym mi. Twoja zasługa :D Rozbieraleś kogoś ?? Czy jak Pisakk pisze masz siatke ?

Szymek obiecał że wróci :lol: ale podkreślil że ma 3 lata umowe hehe Ale najlepsze było jak Maćka podrzucali i on latal jak Żuraw :D w samych spodenkach.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 cze 2005, 23:51

W TV wątpie, ale jakby się postarać... Demontażem siatki zajął się kolega z klasy, jeszcze na Rynku widzizałem jakichś szczyli dumnie dzierżących "Wejście na sektor D" :twisted:. Momentów śmiesznych nie za wiele, bardziej żenujacych. Od strony C, chłopek nie mogąc sobie dać rady z przejściem reklam po prostu je rozwalił. Oprócz tego przez 5 minut słyszałem bez przerwy goscia obok mnie "Majdan odwróć się", bo chciał sobie zdjęcie komórką zrobić. Z Rynku musiałem się wcześnie zebrać, bo na piechotę nie bardzo się uśmiecha wracać przez nocny Kraków, a ostatni autobus bardzo ynteligentnie 22:30. W pochodzie rozwaliło mnie dwóch gości twardo przez całą drogę śpiewając "Je... żydów sk..." wogóle się nie przejmowali czy leci hymn, czy coś. Ciekawą postacią była jakaś pani z siatami, która ze strachu udawała, że śpiewa :twisted:.

Trzeba stwiedzić, że w Sukiennicach jak przechodzi się z tyloma ludzmi to rewelacyjnie się niesie :twisted:. Na Rynku bez przerwy wrocławskie ognie, iluminacja była świetna. Za rok biorę się z kimś samochodem, bo uciekłem jak Kopciuch jakiś :P.

Aaa rozbierać nie zdązyłem :(. Byłem na drugiej stronie boiska i nie wyrobiłem, widzialem tylko jak pomykali w samych bokserkach :lol:.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2005, 1:09 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2005, 23:57

piwus pisze: 9. Szymek prawie jak papież :arrow: "Zostań z nami :!:" :lol:
P.S. Dobra to kara, nie będzie żydów w pucharach :twisted:.

mógłbyś wytłumaczyć te dwa zdania - dla mniej wtajemniczonych :?
Czy mówiąc o Żydach masz na myśli Cracovię :?
Bo chyba jako moderator powiniennes unikać takich haseł (a może mi sie tylko tak wydaje)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”