Acha, Dudek podobno podpisał dwuletni kontrakt [tylko wiem to z mało pewnego źródła - od mojej rodzicielki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 maja 2005, 16:43
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 27 maja 2005, 18:03
Ale ja jak najbardziej zgadzam sie z tym wszystkim co napisalas, moge sie pod tym podpisac rekoma i nogamiAnka pisze: Moje słowa były kierowane do tych użytkowników, którzy wypowiadali się w komentarzach na www.pilka.pl . Do nich należy m.in. Mona_. Co do niedociągnięć w przepisach UEFA to zgadam się, ale nie widziałam jeszcze nigdy przepisów, które byłyby w 100% dobre. Zawsze znajdzie się poszkodowany - w tej sytuacji 'The Reds'.
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 maja 2005, 19:19
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 27 maja 2005, 19:41
Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 28 maja 2005, 2:20
Ach ta BarcelonaLiverpool pisze:oto co napisała hiszpańska gazetka-![]()
![]()
![]()
Dudek uratował Liverpool, to były wspaniałe interwencje... czeskiego bramkarza" - pisze barceloński dziennik sportowy "Diariosport".
nieżłe jaja
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 cze 2005, 12:57
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 10 cze 2005, 13:41
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 cze 2005, 13:49
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 cze 2005, 13:52
Ale ucierpiał mistrz Andory i mistrz San Marino bo dzięki tej decyzji UEFY zostali niejako zepchnięci do Pucharu UEFAMona_ pisze:Jednym slowem bardzo dobra decyzja UEFA, bo zadna z druzyn ani Liverpool ani Everton nie ucierpiały.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 10 cze 2005, 13:58
No w zasadzie masz racjePisakk pisze:Ale ucierpiał mistrz Andory i mistrz San Marino bo dzięki tej decyzji UEFY zostali niejako zepchnięci do Pucharu UEFAMona_ pisze:Jednym slowem bardzo dobra decyzja UEFA, bo zadna z druzyn ani Liverpool ani Everton nie ucierpiały.. Będzie mi ich brakowało...
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 10 cze 2005, 21:02
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 cze 2005, 22:49
Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi...: Nie!Manumef pisze:Ja się bardzo ciesze, że Liverpool ma szansę wystartować w CL. W końcu w pięknym stylu zdobywał puchar w minionym sezonie.
Cieszę się również z innego powodu. Wisła Kraków zacznie eliminacje w 3 rundzie, a nie jak wcześniej mówiono w 2. Nauwa się tylko jedno pytanie: czu wykorzystają tę szansę?!
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 10 cze 2005, 22:56
forzaROSSONERI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 cze 2005, 4:59
Nie mając już kompletnie co robić postanowiłem skoczyć na onet. Jak się okazuje raz na ruski miesiąc jest tam cos do przeczytaniaonet pisze:"Dudek Dance" letnim hitem włoskich dyskotek
Popularny włoski magazyn "Gentle" jest przekonany, że latem hitem dyskotek na Półwyspie Apenińskim będzie "Dudek Dance". Harce polskiego bramkarza w finale Ligi Mistrzów już stały się słynne.
Na ulicach Liverpoolu po finałowym spotkaniu z Milanem fani tańczyli naśladując postawę Jerzego Dudka w serii rzutów karnych.
We Włoszech najnowszym gestem kibiców Interu, gdy zobaczą fana Milanu, jest odtańczenie najbardziej sugestywnych figur "Dudek Dance". Nocne kluby i dyskoteki w Rzymie, Mediolanie i Turynie są już w większości zdominowane przez nowy taniec.
Szał, który ogarnął Włochów, skłonił jedną z czołowych prezenterek telewizji RAI do pokazania narodowi, jakie figury należy stosować podczas "Tańca Dudka". Adriana Volpe, która uczyła telewidzów kroków tanga i walca, teraz w codziennych porannych programach przez 20 minut ze szczegółami objaśnia ułożenie poszczególnych części ciała: nóg, pośladków, bioder i ramion. Według niej "Dudek Dance" znakomicie wzmacnia i ujędrnia poszczególne części ciała. Volpe zachęca do częstego ćwiczenia, nie tylko podczas nocnych wypadów do dyskotek.
"Dudek Dance" nie jest przeznaczony jedynie dla przedstawicielek płci pięknej. Jeden z bywalców rzymskich dyskotek powiedział na łamach angielskiej prasy: - Na początku nie byłem do tego przekonany. Ale dziewczyny pokazały mi, jak to się robi. Postanowiłem spróbować i jest fajnie. Musisz tylko podnieść ramiona i rozkołysać się.
W jednym z brytyjskich dzienników oprócz obszernego artykułu o "Tańcu Dudka" zamieszczono także grafikę, na której pokazano cztery podstawowe figury. Pierwsza polega na szerokim rozłożeniu ramion, druga na podniesieniu ich na wysokość głowy, trzecia na wyrzuceniu ich w górę w geście triumfu i wreszcie czwarta, clou programu, która instruuje, jak należy pochylając się kołysać biodrami.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 cze 2005, 10:09
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio