Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 17 mar 2012, 13:56
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 mar 2012, 20:25
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 13:26
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 mar 2012, 15:38
No dosyć:P Miałbyś już raczej pozamiatane przed rewanżem, a tak jest 4:4 i tanio skóry nie sprzedamlisek_chz pisze:Ale profesjonalnie zjebałem. Nie popatrzyłem, że mecz Everton - Arsenal jest dopiero 21 marca
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 19 mar 2012, 15:45
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 16:52
W systemie pucharowy traktujemy to jako zero goli. W poprzedniej kolejce przy takim czymś tak podchodziliśmy do sytuacji. Choć w sumie masz trochę racji, gdyż Matriix już trzeci raz nie oddał typów. Nie chcę wychylać się przed szereg, ale ja bym go bezczelnie zdyskwalifikował, bo to jest trochę niepoważne. Wygrał swój pierwszy dwumecz, lecz ze wzgledu na fakt, że nie oddał typów trafił do baraży, w których też nie oddał typów, więc trafił do grona przegranych. Myślę, że skończy się dyskwalifikacją, bo nie może być tak, że 3 razy nie oddaje się typów, a potem na rewanż wpadnie i może jeszcze wygra ten mecz, po czym kolejnym razem nie odda typów? Z takim podejściem nie widzę sensu trzymania go w turnieju.sbQ pisze:Jak mój rywal nie oddał typów, a ja nie trafiłem żadnego typu, to jak traktujemy taką sytuację?
Bo w rozgrywkach grupowych było tak:
2.12 osoba, która oddała typy w wyznaczonym czasie gra z userem, który typów nie oddał w ogóle otrzymuje za mecz trzy punkty bez względu na liczbę strzelonych goli (czyli nawet mimo wyniku 0:0 user który oddał typy otrzymuje trzy punkty za mecz) z wpisaniem o tabeli strzelonej liczby bramek (czyli niekiedy może to być zero goli)
Tak, mój błąd. Wybacz. Już poprawione.Darkman1948 pisze:Za mecz Wacker - Ried powinienem mieć 3 gole, więc powinno być 5:0
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 mar 2012, 17:12
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 mar 2012, 17:31
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 17:45
Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem.fieldy pisze:a tyle razy było mówione, by nie brać nowych do jakichkolwiek dłuższych gier/zabaw/lig
Nie chcę decydować za Akera, ale sądzę, że jeśli teraz nie odda, to automatycznie zakończy udział w rozgrywkach.fieldy pisze:mój rywal, niejaki sreber też nie oddał typów, a na forum był chyba ostatnio ponad tydzień temu.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 18:00
Był kiedyś taki kawał jak to bodaj Ronaldo grał sam przeciwko reprezentacji Polski i zremisował bo w 43 minucie dostał czerwoną kartkę. Z Ubekiem podobnie przeciwnik na boisko nie wychodzi, a on i tak nie potrafi strzelić golaJak mój rywal nie oddał typów, a ja nie trafiłem żadnego typu
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 mar 2012, 19:19
moze zrobmy cos takiego, jak rywal nie odda typow = 0 goli oraz jak bedzie remis w dwumeczu to awans ma ten co typy oddawal, jak ktos typow nie odda więcej niż 1 raz to wtedy z automatu dyskwalifikacjaBienias pisze:Moim zdaniem jak ktos 2 razy nie odda typow powinien z automatu wylatywac z zabawy. Sa sprzypadki ktore mozna usprawiedliwiac ale najpierw trzeba sie wytlumaczyc. W tym przypadku zawodnik psuje zabawe rywalom
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 20:07
Wiesz, nie chcę podważać autorytetu, ale to ogromnie wg mnie niesprawiedliwe jest. Jeśli tak robimy, to proponuję automatycznie podziękować z dniem dzisiejszym koledze o nicku Matrixx, czy jak mu tam. 3 razy, to zakrawa o dość bezczelną kpinę.Aker pisze:moze zrobmy cos takiego, jak rywal nie odda typow = 0 goli oraz jak bedzie remis w dwumeczu to awans ma ten co typy oddawal, jak ktos typow nie odda więcej niż 1 raz to wtedy z automatu dyskwalifikacja
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 20:28
Kamil232
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PjtR » 20 mar 2012, 10:35
PjtR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio