Bukmacherski Puchar Userów - Strona 502

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Kiedy startujemy z edycją?

Czas głosowania minął 31 lip 2025, 23:26

15-18 sierpnia
2
22%
22-25 sierpnia
7
78%
Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Bukmacherski Puchar Userow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 17 mar 2012, 13:56

Caen - Paris St. Germain 2 1,82
Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach 1 2,05
Hannover 96 - 1. FC Köln H(0 - 1) 1 2,55

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 mar 2012, 20:25

Ale profesjonalnie zjebałem. Nie popatrzyłem, że mecz Everton - Arsenal jest dopiero 21 marca :angry2:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 13:26

Koledzy! Podliczyłem ostatnią kolejkę, niestety robiłem to na szybko, nie za bardzo mam czas, aby teraz sprawdzić. Proszę, niech każdy luknie na swój mecz i zobaczy czy się nigdzie nie pomyliłem. Jeśli tak, to z góry przepraszam i proszę tutaj kierować swoje uwagi.

PS
Mam taką mała uwagę. Niektórzy nie oddają typów, myślę, że przedyskutuje ten fakt z głównym organizatorem i panowie, którzy mają w dupie naszą zabawę, pożegnają się z nią. Po co ma odpadać ktoś z grupy mistrzowskiej, aby potem nie oddać typów walcząc o utrzymanie, skoro w jego miejsce możemy uchronić jednego z najlepszych z przegranych. Także proszę o poważne potraktowanie rewanżowej rundy, gdyż każda bramka może być na wagę pozostania w grze. Pozdro :beer:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 mar 2012, 15:38

lisek_chz pisze:Ale profesjonalnie zjebałem. Nie popatrzyłem, że mecz Everton - Arsenal jest dopiero 21 marca :angry2:
No dosyć:P Miałbyś już raczej pozamiatane przed rewanżem, a tak jest 4:4 i tanio skóry nie sprzedam :P Sam chciałem grać mecz z Premier League ale zauważyłem datę.

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 19 mar 2012, 15:45

Za mecz Wacker - Ried powinienem mieć 3 gole, więc powinno być 5:0.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 16:52

sbQ pisze:Jak mój rywal nie oddał typów, a ja nie trafiłem żadnego typu, to jak traktujemy taką sytuację?
Bo w rozgrywkach grupowych było tak:
2.12 osoba, która oddała typy w wyznaczonym czasie gra z userem, który typów nie oddał w ogóle otrzymuje za mecz trzy punkty bez względu na liczbę strzelonych goli (czyli nawet mimo wyniku 0:0 user który oddał typy otrzymuje trzy punkty za mecz) z wpisaniem o tabeli strzelonej liczby bramek (czyli niekiedy może to być zero goli)
W systemie pucharowy traktujemy to jako zero goli. W poprzedniej kolejce przy takim czymś tak podchodziliśmy do sytuacji. Choć w sumie masz trochę racji, gdyż Matriix już trzeci raz nie oddał typów. Nie chcę wychylać się przed szereg, ale ja bym go bezczelnie zdyskwalifikował, bo to jest trochę niepoważne. Wygrał swój pierwszy dwumecz, lecz ze wzgledu na fakt, że nie oddał typów trafił do baraży, w których też nie oddał typów, więc trafił do grona przegranych. Myślę, że skończy się dyskwalifikacją, bo nie może być tak, że 3 razy nie oddaje się typów, a potem na rewanż wpadnie i może jeszcze wygra ten mecz, po czym kolejnym razem nie odda typów? Z takim podejściem nie widzę sensu trzymania go w turnieju.
Darkman1948 pisze:Za mecz Wacker - Ried powinienem mieć 3 gole, więc powinno być 5:0
Tak, mój błąd. Wybacz. Już poprawione. :beer:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 mar 2012, 17:12

Moim zdaniem jak ktos 2 razy nie odda typow powinien z automatu wylatywac z zabawy. Sa sprzypadki ktore mozna usprawiedliwiac ale najpierw trzeba sie wytlumaczyc. W tym przypadku zawodnik psuje zabawe rywalom

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 mar 2012, 17:31

a tyle razy było mówione, by nie brać nowych do jakichkolwiek dłuższych gier/zabaw/lig
mój rywal, niejaki sreber też nie oddał typów, a na forum był chyba ostatnio ponad tydzień temu.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 17:45

fieldy pisze:a tyle razy było mówione, by nie brać nowych do jakichkolwiek dłuższych gier/zabaw/lig
Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem.
fieldy pisze:mój rywal, niejaki sreber też nie oddał typów, a na forum był chyba ostatnio ponad tydzień temu.
Nie chcę decydować za Akera, ale sądzę, że jeśli teraz nie odda, to automatycznie zakończy udział w rozgrywkach.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 18:00

Jak mój rywal nie oddał typów, a ja nie trafiłem żadnego typu
Był kiedyś taki kawał jak to bodaj Ronaldo grał sam przeciwko reprezentacji Polski i zremisował bo w 43 minucie dostał czerwoną kartkę. Z Ubekiem podobnie przeciwnik na boisko nie wychodzi, a on i tak nie potrafi strzelić gola :lol2:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 mar 2012, 19:19

Bienias pisze:Moim zdaniem jak ktos 2 razy nie odda typow powinien z automatu wylatywac z zabawy. Sa sprzypadki ktore mozna usprawiedliwiac ale najpierw trzeba sie wytlumaczyc. W tym przypadku zawodnik psuje zabawe rywalom
moze zrobmy cos takiego, jak rywal nie odda typow = 0 goli oraz jak bedzie remis w dwumeczu to awans ma ten co typy oddawal, jak ktos typow nie odda więcej niż 1 raz to wtedy z automatu dyskwalifikacja

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 20:07

Aker pisze:moze zrobmy cos takiego, jak rywal nie odda typow = 0 goli oraz jak bedzie remis w dwumeczu to awans ma ten co typy oddawal, jak ktos typow nie odda więcej niż 1 raz to wtedy z automatu dyskwalifikacja
Wiesz, nie chcę podważać autorytetu, ale to ogromnie wg mnie niesprawiedliwe jest. Jeśli tak robimy, to proponuję automatycznie podziękować z dniem dzisiejszym koledze o nicku Matrixx, czy jak mu tam. 3 razy, to zakrawa o dość bezczelną kpinę.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2012, 20:28

ehhh...wiedziałem, że Korona tego nie wygra tak to w Polskiej lidze jest, że jak ktoś ma 3-4 zwycięstwa z rzędu to musi w końcu się to przerwać. Tym bardziej jeszcze taki klub jak Koronka co wielkich zawodników to nie ma. Ale cóż dałem jedynkę, bo za 1X byłby tylko 1 gol.

Rozumiem, że jak teraz przegram rywalizacje z Zielakiem to odpadam z gry, bo to będzie moja druga porażka tak?

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 mar 2012, 21:14

Tak

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0