Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 503

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sty 2011, 22:38

Liczyłem na odpowiedź i się nie zawiodłem. Jakoś przeczuwałem, że będzie dobrze :P Przede wszystkim wielkie słowa uznania dla Giggsa. To naprawdę niewiarygodne, że ten facet przez 20 lat zamęcza rywali swoimi rajdami. Dzisiaj znowu w dużej mierze dzięki niemu zaczęliśmy być groźni pod bramką rywala. A Berbatov nie tylko zbliżasię do króla strzelców, ale do nagrody dla Piłkarza Roku 8) Brawo.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 sty 2011, 22:42

red85 pisze:A Berbatov nie tylko zbliżasię do króla strzelców, ale do nagrody dla Piłkarza Roku 8) Brawo.
Ja wiem, ze jesteś dzisiaj mega happy, ale bez przesady. :o

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 25 sty 2011, 22:47

guru pisze:
red85 pisze:A Berbatov nie tylko zbliżasię do króla strzelców, ale do nagrody dla Piłkarza Roku 8) Brawo.
A dlaczego nie? W tym wieku rozgrywa chyba sezon życia, sam fakt, że patrząc okiem kibica Chelsea, Berbatov jest wkurw***ący (to odpowiednie wyrażenie) chyba dobrze to potwierdza. Znając życie, to i tak zgarnie nagrodę jakiś katalończyk, ale mówienie, że Dimitar zbliża się do piłkarza roku wydaje się nieco dziwne, bo jeszcze lutego nie ma

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sty 2011, 22:49

guru pisze:
Jest jednym z głównych kandydatów. Czy niektórym jego hejterom(nie mówię koniecznie o Tobie) się to podoba czy nie. Mówię oczywiście o Nagrodzie za Piłkarza Roku w PL.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sty 2011, 22:50

Piłkarza roku w Premiership.Pewnie Redowi o to chodzilo 8)

Drogi Redzie, jak oceniasz gre Gibsona?Dla mnie slabizna, choć Fletcher zagrał to samo.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 sty 2011, 22:53

red85 pisze: Jest jednym z głównych kandydatów. Czy niektórym jego hejterom(nie mówię koniecznie o Tobie) się to podoba czy nie. Mówię oczywiście o Nagrodzie za Piłkarza Roku w PL.
Tak, wiem. Niestety jeżeli zostanie królem strzelców i zdobędzie mistrzostwo kraju (a tak tez niestety będzie), to otrzyma nagrodę. Takie drewno :/

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sty 2011, 22:54

ja jestem ciekaw jednego, jak przyjdzie do spotkań np. z Chelsea na wyjeździe albo w LM, kto będzie grał na szpicy :wink:

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 25 sty 2011, 22:55

Opowiedzcie mi co sie działo w pierwszej połowie bo w drugiej chyba wszystko w normie :lol: Raczej pełna kontrola tak jak w meczu z Birmingham. Ale mimo wszystko MU na OT i MU na wyjazdach to wciąż dwie inne drużyny.

Najlepsi - Giggs, Berbatov i Scholes. Nani z Evrą również aktywni. Rafael niestety przypłacił zdrowiem za swój styl gry. Oby nic poważnego i niech wraca bo takich ja on zawsze wysoko ceni się w Manchesterze, ja już dziś nie wyobrażam sobie drużyny bez tego pitbulla. Rooney musiał walić kaszane w pierwszej, że Ferg go zdjął, wszedł Meksyk i zrobił to czego Roo coś nie może już dłuższy czas :) Andersona jeszcze tak zagubionego w tym sezonie nie widziałem, momentami sprawiał wrażenie jakby nie wiedział gdzie jest.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sty 2011, 22:58

MGiggs pisze: Drogi Redzie, jak oceniasz gre Gibsona?Dla mnie slabizna, choć Fletcher zagrał to samo.
Poprawnie. W pierwszej części moim zdaniem było kilku gorszych na placu(a w środku lepsi nie byli ani Scholes, ani Fletcher), ale wiedziałem, że Darron zejdzie.
Tak, wiem. Niestety jeżeli zostanie królem strzelców i zdobędzie mistrzostwo kraju (a tak tez niestety będzie), to otrzyma nagrodę. Takie drewno :/
99% piłkarzy w PL marzy, żeby tak panować nad piłką jak to drewno 8) A głosowanie będzie gdzieś w okolicach lutego/marca...

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sty 2011, 22:58

A właśnie Anderson mnie wkurwiał niemiłosiernie pod koniec meczu. Robił pressing ala Iwański z tego słynnego filmiku Węgrzyna. Niby biegła trzymał strefę i linie, ale zero agresji tylko podchodził pod typów, typowe granie na alibi. W takim momencie odstawiać coś takiego to się w głowie nie mieści, mam nadzieję, że Fergie go opierdoli.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sty 2011, 23:02

Berba drewno? :rotfl:

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 25 sty 2011, 23:04

Tak, tak Berbatov jest drewnem. Pewnie dlatego rywale we 2-3 nie potrafią odebrać mu piłki.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sty 2011, 23:11

Nie. To nie chodzi tylko o bramki. Umiejętności czysto piłkarskie były widoczne nawet rok, czy 2 lata temu, kiedy Berba skutecznością nie grzeszył. Osobiście obawiałem się czy mentalnie jest gotowy do gry pod taką presją, ale piłkarsko był zawsze w ścisłym topie zawodników grających na Wyspach. Uwielbiam patrzeć jak ten facet gra :)

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 25 sty 2011, 23:13

nazywaja go drewnem bo jest wysoki i jego ruchy wygladaja na powolne. poza tym berba wyglada troche jakby byl nacpany albo nie mial lacznosci z baza xd
taki napastnik jest potrzebny manu, potrafiacy zastawic pilke, przytrzymac ja czy minac zwodem 2 rywali.
berba gra w tym sezonie jak rvn z najlepszych lat.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sty 2011, 23:15

Berba strzela mase bramek, ma wiele kluczowych podan, 3 x 3 w tym sezonie(nawet 5 bramek w 1 meczu) genialne gole jak z Evertonem WHU i przegenialna z Liverpoolem.Mase pieknej gry która zachwyca oko.W tym sezonie to najlepszy środkowy napastnik na świecie, mordercze połączenie stylu i skutecznosci.

Berbatow technike ma genialną.W niektorych aspektach ( piętki,odegrania wewnetrzną,przyjecia) wręcz niespotykana.Zreszta to samo pisałem zawsze , nawet jak zawodził.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”