Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 sie 2008, 18:29
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 25 sie 2008, 19:06
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 sie 2008, 19:18
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 sie 2008, 19:47
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 25 sie 2008, 19:55
No i przygotowaną już nawet mają podstronę o Senderosie http://www.acmilan.com/NewsDetail_popup ... 86&progr=2Łukasz_ pisze:Jeżeli Milan Channel podaje informacje że Senderos jest u nas to musi to być prawie pewne. Trzeba czekać na oficjalny komunikat który raczej jest formalnością.
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 25 sie 2008, 21:51
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 sie 2008, 23:52
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 25 sie 2008, 23:53
p.szerge
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 26 sie 2008, 0:00
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 26 sie 2008, 9:13
Dla mnie zaś wszystko układa się w logiczną całość. Zarząd wzmocnił każdą z formacji zarówno zawodnikami aspirującymi do pierwszego składu, jak i zmiennikami którzy dadzą znacznie szersze pole manewru trenerowi w wypadku kontuzji. Nie powinna powtórzyć sie sytuacja że tak naprawdę nie mamy kim grać na bokach obrony (bo Jankul kontuzja, Oddo bez formy)- przyszli Zambrotta i Antonini. Seedorf nie może już czuć się jak "święta krowa" i wraz z przyjściem Ronaldinho, być pewnym miejsca w pierwszej jedenastce (dotychczas ofensywnych pomocników mogących grać w podstawowej jedenastce mieliśmy aż 2Chlopaczek pisze:Naprawde jak tak na to patrze to wydaje mi sie ze pilkarze do Milanu sa ostatnio dobierani bez ladu i skladu.
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 26 sie 2008, 9:41
Chodzilo mi o to, ze bioroac pod uwage kontuzjogennosc Sandro, wiek Paolo i raczej slaba forme Kaladze Senderos bedzie mial dosc duzo okazji, zeby grac. A ze jest przecietniakiem to sie troche tej jego gry obawiam. Tyle. Chociaz niewatpliwie lepszy Senderos niz Favalli na srodku naszej obrony.p.szerge pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale czemu mowisz, ze jesli wedlug ciebie jest to przecietny to dlaczego bedzie gral czesto? Jesli jest przecietny, co jest twoim zdaniem to bedzie gral glownego zmiennika i mysle, ze takie zalozenie mial sztab klubowy biorac go do zespolu.
Mnie takze ucieszyla aktywnosc naszych dzialaczy. Niepokoji mnie tylko jeden fakt: poza Flaminim nie sprowadzilismy zadnego zawodnika gwarantujacego gre na bardzo wysokim poziomie. Zarowno R10, Szewa, Zambro czy Boriello moga okazac sie strzalami w 10, ale rownie prawdopodobne jest to, ze okaza sie zupelnie nietrafionymi transferami.McSuchy pisze:Podsumowując jestem bardzo mile zaskoczony aktywnością "szefostwa" na rynku transferowym
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 26 sie 2008, 10:47
Akurat w przypadku transferów między różnymi ligami ciężko mówić o gwarancji dobrej gry. Niestety zawsze jest to spore ryzyko, przykłady piłkarzy który w jednych ligach błyszczeli, a w innych cieniowali można mnożyć. Oczywiście miejmy nadzieję że Flamini szybko zadomowi się w Serie A, poprzedni sezon pokazał że umiejętności ma nieprzeciętne.Mates pisze:poza Flaminim nie sprowadzilismy zadnego zawodnika gwarantujacego gre na bardzo wysokim poziomie
Największą niewiadomą ze wszystkich których wymieniłeś jest dla mnie niewątpliwie Ronaldinho (juz nie R10, ale R80Mates pisze:Zarowno R10, Szewa, Zambro czy Boriello moga okazac sie strzalami w 10, ale rownie prawdopodobne jest to, ze okaza sie zupelnie nietrafionymi transferami.
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2008, 13:15
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 sie 2008, 15:45
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 27 sie 2008, 10:31
nestinho_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio