Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 504

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 sty 2011, 23:16

red85 pisze:99% piłkarzy w PL marzy, żeby tak panować nad piłką jak to drewno 8)
Chyba w Polsce i to nie bardzo. :haha:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sty 2011, 23:18

Panowie, nie karmcie Trolla :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sty 2011, 23:22

Dobrze że niedługo wraca Park i Roo przestanie się łamać na skrzydełku.Mało kto pochwalił Chicharito, świetnie mieć takiego zawodnika w kadrze.Zupełnie inny typ niż Roo czy Berba. Nie chce zapeszać ale lepszego 3 napastnika sobie nie szło wymarzyć na chwile obecną.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 sty 2011, 23:40

Kamil232 pisze:Panowie, nie karmcie Trolla :wink:
Jest i kamil. Nie chce mi się grzebać w tym temacie, ale przypomnij sobie co sam wypisywałeś na Barbiego. :]

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 25 sty 2011, 23:47

guru - Czym sie przejmujesz Arsenal przecież nie ma problemu z drewnem.

Dobre info: Rafael ponoć ma tylko wstrząs mózgu.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 sty 2011, 23:51

smurano pisze:guru - Czym sie przejmujesz Arsenal przecież nie ma problemu z drewnem.
To nie temat o Arsenalu moze co? Btw, niestety jest Bendtner. :?

"W tym sezonie to najlepszy środkowy napastnik na świecie, mordercze połączenie stylu i skutecznosci."
:roll:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sty 2011, 23:53

Co wypisywałem? Nigdy nie znajdziesz tutaj mojego postu wątpiącego w umiejętności Berbatova. Zawsze mówiłem, że to fucking great player jeśli chodzi o umiejętności. Że jego potencjał jest ogromny. Że kto piszę, że to co on grał wówczas, że to jest to co od niego oczekuje, go po prostu obraża, bo to oznacza, że niezbyt ceni jego umiejętności.
Jedyne do czego miałem wątpliwości to co do jego psychiki. Co do tego, czy jest w stanie grać w tak wielkim klubie i udzwignąć ciężar z tym związany. Czy potrafi podczas spotkań "sprzedać" to wszystko co umie. Fakt był taki moment, że zwątpiłem, że sądziłem, że nie jest w stanie tego udźwignąć tej całej presji, otoczki wokoło niego, ceny jaką za niego zapłacono. Ale udowodnił mi w tym sezonie, że się myliłem. Wpływ na to może mieć też to, że on po prostu w tym roku gra na szpicy. We wcześniejszych dwóch sezonach grał cofniętego napastnika, a w tym on gra najbardziej wysuniętego grajka, nawet z Rooney'em, to Anglik się cześciej cofa w głąb pola. W każdym bądź razie udowodnił, że daje radę i jak pisałem wcześniej ciekawy jestem co zrobi Fergie w spotkaniu wagi ciężkiej w którym zwykle gramy jednym napastnikiem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sty 2011, 23:59

Berba się nie nadaje do 4-5-1.Za słaba szybkosc, marna gra w lini z obroncami.Roo albo groszek, nie widze innej możliwosci.Cieszy mnie kolejny świetny mecz Giggsa.....człowieku graj do 40 bo jak zakonczysz kariere to ja sie popłacze-serio.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 sty 2011, 0:04

Piękny wieczór dla każdego kibica United. Właśnie za to tak uwielbiam ten klub. Długo graliśmy słabo, na szczęście końcówka była już typowo diabelska :) Ważne zwycięstwo, kilku piłkarzy zasługuje na pochwały, szczególnie brawa dla Rudego i Giggsa, nie wiem co to będzie jak kiedyś ich zabraknie w kadrze United. Berbatov w tym sezonie idzie na króla strzelców i z pewnością będzie jednym z kandydatów do najlepszego piłkarza PL w tym sezonie. Świetny sezon Bułgara, póki co. Hernandez to świetny joker, na ten moment to kolejny świetny transfer Fergusona. W Blackpool Charlie Adam udowadnia, że to zainteresowanie jego osobą nie jest bezpodstawne. Jest dobrze :D

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 26 sty 2011, 0:20

Na moje na wyjazdach również powinniśmy grać 4-4-2 z dwoma napastnikami. Tym systemem lepiej nam sie gra. A jeżeli tak to czemu by nie zdominować Barcy na Camp Nou :) Poniosło mnie :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 sty 2011, 1:15

Żeby grać 4-4-2 trzeba mieć skrzydłowych.Giggs nie da rady grać w każdym spotkaniu. Musi czasami odpocząć. Dzisiaj Fergie też pewnie nie planował, że Ryan będzie musiał wejść tak szybko.

Brawo dla Diabłów za odwrócenie wyniku spotkania, ale ogólnie to trzeba by raczej ponarzekać trochę. Vida to chyba lewą nogą wstał, bo faceta nie poznawałem. Przypomniał mi się trochę Nemanja, którym Torres kręcił jak popadnie. W pierwszej połowie właściwie nic nie funkcjonowało tak jak powinno. Stracić 2 gole z rzutów rożnych? Lekko to niepoważne. Zresztą te bramki mogły równie dobrze paść w inny sposób, bo byliśmy w pierwszej połowie gorsi, a Blackpool prowadziłow pełni zasłużenie. No, ale koniec końców wynik jest dobry, więc może nie powinienem być dla piłkarzy za ostry. Nerwów nas jednak ten mecz kosztował wiele.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 sty 2011, 4:00

MGiggs pisze:W tym sezonie to najlepszy środkowy napastnik na świecie, mordercze połączenie stylu i skutecznosci.
Chyba troche Ciebie ponioslo. :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 sty 2011, 4:24

1 Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF, ESP) 22 goals x 2 = 44
2 Lionel Messi (FC Barcelona, ESP) 19 x 2 = 38
3 Dimitar Berbatov (Manchester United FC, ENG) 19 x 2 = 38
4 Kenny Miller (Rangers FC/Bursaspor, SCO/TUR) 21 x 1.5 = 31.5
5 Papiss Demba Cissé (SC Freiburg, GER) 15 x 2 = 30
5 Mario Gomez (FC Bayern München, GER) 15 x 2 = 30
5 Antonio Di Natale (Udinese Calcio, ITA) 15 x 2 = 30
5 Moussa Sow (LOSC Lille Métropole, FRA) 15 x 2 = 30
9 *Welliton (FC Spartak Moskva, RUS) 19 x 1.5 = 28.5
10 Edinson Cavani (SSC Napoli, ITA) 14 x 2 = 28
10 Theofanis Gekas (Eintracht Frankfurt, GER) 14 x 2 = 28
10 Carlos Tévez (Manchester City FC, ENG) 14 x 2 = 28
10 David Villa (FC Barcelona, ESP) 14 x 2 = 28

Cristiano i Messi to chyba nie środkowi napastnicy co? Chociaż pewnie dla niektórych :wink:

Obrazek

Fucking Brilliant :chill:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 26 sty 2011, 10:01

Wynik mnie nie dziwi bo chyba nie ma drużyny która by nie strzeliła bramki przeciwko B'pool w lidze :)
Na angielskich forach ludzie mówią że powinien być karny dla B'pool przy stanie 2-0, meczu nie widziałem ale ludzie wrzucili gifa.

Obrazek

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 sty 2011, 10:27

W pierwszej chwili byłem przekonany, że powinien być karny, ale po powtórkach mam duże wątpliwości. Varney szuka ewidentnie kontaktu, nie chce mijać Rafaela, a idzie na bój fizyczny, który przegrywa. Może nie oglądał wcześniej Rafaela i nie wiedział, że chłopak może wygląda niepozornie, ale twardej walki się nie boi 8)

Ciekaw jestem czy na tych samych forach mają coś do powiedzenia o pierwszej bramce, kiedy to Adam znokautował Evrę, sędzia grę puścił, poszła akcja stroną Francuza, który był wtedy opatrywany i Blackpool wywalczyło rożnego po którym padł gol :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”