Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 506

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Re: "Reprezentacja" Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 maja 2012, 12:36

Żal mi cię sbq , jeśli nie masz kasy na kredki dla dzieci , to nie jest droga sprawa.

henry1234
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: henry1234 » 19 maja 2012, 20:20

troszeczkę taka polityczna dyskusja się wdała widzę :P ale chciałbym się was zapytać jakie dajecie szanse naszej reprezentacji na Euro? :-)

eite
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eite » 20 maja 2012, 13:48

henry1234 pisze:troszeczkę taka polityczna dyskusja się wdała widzę :P ale chciałbym się was zapytać jakie dajecie szanse naszej reprezentacji na Euro? :-)
duże - liczę na dużo bramek. Wziąłem sobie Nkę w promocji "Co gol, to miesiąc abonamentu w prezencie". :boruta:

A tak na prawdę to nawet Boniek zmienił zdanie i powiedział że wyjdziemy z grupy. Liczę na Lewandowskiego i Szczęsnego.

Mirek12
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mirek12 » 21 maja 2012, 10:17

eite pisze:
henry1234 pisze:troszeczkę taka polityczna dyskusja się wdała widzę :P ale chciałbym się was zapytać jakie dajecie szanse naszej reprezentacji na Euro? :-)
duże - liczę na dużo bramek. Wziąłem sobie Nkę w promocji "Co gol, to miesiąc abonamentu w prezencie". :boruta:

A tak na prawdę to nawet Boniek zmienił zdanie i powiedział że wyjdziemy z grupy. Liczę na Lewandowskiego i Szczęsnego.
Liczę, że nasi strzelą trochę bramek, to dla ciebie w tej promocji zapewne dodatkowe emocje.
Ale raczej nasi furory na Euro nie zrobią. Nie liczyłbym na zbyt wiele.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 maja 2012, 12:11

Jutro sparing z Łotwą - arcywymagający rywal, rewelacja Mistrzostw Europy - mają niesamowitego napastnika - jak on miał... Verpakovski czy jakoś tak ... Monstrualny przeciwnik na przetarcie przed Euro. Później sparing ze Słowacją, ich piłkarze dominują w Polskiej Ekstraklasie - potężnej lidze w swojej kategorii, nieobliczalni, posiadają wybitnego bramkarza - adekwatnie do Czechów, wydaje się to kolejny arcy trudny przeciwnik przed Mistrzostwami, obyśmy podołali... Ale niee... Przed samym turniejem zagramy najtrudniejszy sparing - ekipa Andory - piekarze i robotnicy budowlani na urlopach, wypoczęci, w pełni sił - to będzie wytężony wysiłek fizyczny dla naszych zmęczonych zawodników - Czy aby na pewno PZPN i Smuda dobrze zrobili, dobierając nam tak trudnych rywali przed Euro 2012 ?

a na serio - qw... dla mnie Ci rywale to kpina... Zejdziemy z meczu z Andorą aby zagrać inauguracje mistrzostw z Grecją - zderzenie z różnicą poziomów obu ekip będzie aż nadto odczuwalne ... Ogramy Andorę 9-0 i wyjdziemy na Grecję będąc uskrzydleni tym zwycięstwem, tylko aby nas los nie sprowadził na ziemię, bo okaże się, że Grecja to nie Andora. Jak sobie przypomnę, z jakimi rywalami grała Korea Płd. przed mundialem u siebie, jak fantastyczny spektakl piłkarski pokazali przed samym turniejem przeciwko kadrze Francji, to ich bardziej uskrzydliło i dało wiarę w umiejętności, niż jak by mieli zagrać z San Marino i pojechać ich 15-0 - Jestem takim podejściem rozczarowany, chociaż jeden przeciwnik z wyższej a nawet średniej pułki by się przydał... Miejmy nadzieję, że te sparingi większego znaczenia nie będą miały w kontekście samego turnieju - problem w tym, że na podstawie takich rywali, jak można dostrzec, kto jest w odpowiedniej formie ? kiedy każdy zagra dobre spotkanie, bo taki rywal a nie inny... Kogo wypieprzyć z kadry, skoro wszyscy zagrali dobre zawody, można obserwować na treningach... Owsem, ale prawdziwy mecz, związana z nim presja i oczekiwania, to nie to samo...

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 maja 2012, 12:26

Patrząc na mentalność Polaków to lepsze 9-0 z Andorą i zwycięstwa z Łotwą czy Słowacją niż lanie od Hiszpanów, Niemców itp. Na Euro będą grali pod ogromną presją czego moim zdaniem nie wytrzymają. Takie ogranie Łotwy etc. może lekko podnieść morale. Na pewno podniesie, w przeciwieństwie do porażki z jedną z czołowych ekip Europy. Smuda to już od dawna ma wybrany skład na Euro i tylko pieprzy farmazony jak to trudno wybrać było, w jakiejkolwiek formie by nie byli Ci "wybrańcy" to i tak zagrają na Euro.
Tak czy siak nie sądzę by cokolwiek osiągnęli. Wg. mnie będzie ostanie miejsce z jednym punktem po remisie z pepiczkami.

eite
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eite » 21 maja 2012, 12:38

Mirek12 pisze:
eite pisze:

Liczę, że nasi strzelą trochę bramek, to dla ciebie w tej promocji zapewne dodatkowe emocje.
Ale raczej nasi furory na Euro nie zrobią. Nie liczyłbym na zbyt wiele.
w sumie promocję fajnie pomyśleli. Z jednej strony podejmujesz ryzyko. Z drugiej 5 bramek to niewiele i raczej pewne że tyle padnie. No i takie kibicowanie przed telewizorem daje ci dodatkowe emocje. :)

Mirek12
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mirek12 » 22 maja 2012, 8:15

Professor Chaos pisze:Patrząc na mentalność Polaków to lepsze 9-0 z Andorą i zwycięstwa z Łotwą czy Słowacją niż lanie od Hiszpanów, Niemców itp. Na Euro będą grali pod ogromną presją czego moim zdaniem nie wytrzymają. Takie ogranie Łotwy etc. może lekko podnieść morale. Na pewno podniesie, w przeciwieństwie do porażki z jedną z czołowych ekip Europy. Smuda to już od dawna ma wybrany skład na Euro i tylko pieprzy farmazony jak to trudno wybrać było, w jakiejkolwiek formie by nie byli Ci "wybrańcy" to i tak zagrają na Euro.
Tak czy siak nie sądzę by cokolwiek osiągnęli. Wg. mnie będzie ostanie miejsce z jednym punktem po remisie z pepiczkami.
Mnie także się wydaje, że będzie problem z psychiką. Jestem jednak zdania, że presja dopiero z czasem ich przygniecie - nie po pierwszej porażce.

elite pisze:w sumie promocję fajnie pomyśleli. Z jednej strony podejmujesz ryzyko. Z drugiej 5 bramek to niewiele i raczej pewne że tyle padnie. No i takie kibicowanie przed telewizorem daje ci dodatkowe emocje. :)
Pozostaje mieć nadzieję, że strzelą trochę bramek, bo znam takich zapaleńców, że obawiam się o ich zdrowie, jeżeli nasi będą robić z siebie pośmiewisko.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 maja 2012, 20:20

Obrazek

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 maja 2012, 20:22

Rudnevs :D

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 maja 2012, 20:36

Jeśli chodzi Ci o pisownie, to piłkarz wrócił do tej wersji.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2012, 21:19

Mierzejewski wyglada fatalnie. Kompletnie nie czuje pilki. Nie dziwne,ze wolne zaczal bic Wolski.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2012, 22:52

Naprawde nikt nie ogladal tego pseudomeczu ? :boje się: Panowie,gdzie Wasza goraczka przedEUROwa ? :lol:

Na plus jedynie Wolski,Grosik,no i Fabian,ktory nie popelnil zadnego bledu. Mierzejewski jest tragiczny,Murawski i Polanski niewiele lepsi szczerze mowiac. Gdzie jest Borysiuk ja sie pytam...

Fajnie,ze gola strzelil Sobiech. Mam nadzieje,ze Smuda zweryfikuje swoje plany i przypnie mu latke napastnika nr.2 w kadrze,bo na Brozka juz patrzec nie mozna...

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 116

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 maja 2012, 22:56

Gorączka to będzie w trakcie jak w pubie będzie piwo kosztować 30+ zł za pół litra.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2012, 22:56

Dr.Football1 pisze:Naprawde nikt nie ogladal tego pseudomeczu ?
jednym okiem co prawda, ale zerkałem.
Fabian dobrze, ale raz zaczął dryblować w piatce i było gorąco. def. pomocnicy żenujący, Łotysze mieli sporo miejsca i mieli jak uderzać, obrona wiadomo - jak zwykle, choć bramka dla rywali nie padła. Mam nadzieje, ze Sobiech przegonił tym występem Brożka, ale pewnie się mylę :lol:

Dobre było jak Sobiech po bramce chciał orzełka pocałować i złapał za to śmieszne logo pzpn i po chwili sie zorientowal, ze to jednak orzełka chce całować :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”