Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 maja 2012, 12:36
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: henry1234 » 19 maja 2012, 20:20
henry1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eite » 20 maja 2012, 13:48
duże - liczę na dużo bramek. Wziąłem sobie Nkę w promocji "Co gol, to miesiąc abonamentu w prezencie".henry1234 pisze:troszeczkę taka polityczna dyskusja się wdała widzęale chciałbym się was zapytać jakie dajecie szanse naszej reprezentacji na Euro?
eite
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mirek12 » 21 maja 2012, 10:17
Liczę, że nasi strzelą trochę bramek, to dla ciebie w tej promocji zapewne dodatkowe emocje.eite pisze:duże - liczę na dużo bramek. Wziąłem sobie Nkę w promocji "Co gol, to miesiąc abonamentu w prezencie".henry1234 pisze:troszeczkę taka polityczna dyskusja się wdała widzęale chciałbym się was zapytać jakie dajecie szanse naszej reprezentacji na Euro?
![]()
A tak na prawdę to nawet Boniek zmienił zdanie i powiedział że wyjdziemy z grupy. Liczę na Lewandowskiego i Szczęsnego.
Mirek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 maja 2012, 12:11
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 maja 2012, 12:26
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eite » 21 maja 2012, 12:38
w sumie promocję fajnie pomyśleli. Z jednej strony podejmujesz ryzyko. Z drugiej 5 bramek to niewiele i raczej pewne że tyle padnie. No i takie kibicowanie przed telewizorem daje ci dodatkowe emocje.Mirek12 pisze:Liczę, że nasi strzelą trochę bramek, to dla ciebie w tej promocji zapewne dodatkowe emocje.eite pisze:duże - liczę na dużo bramek. Wziąłem sobie Nkę w promocji "Co gol, to miesiąc abonamentu w prezencie".henry1234 pisze:troszeczkę taka polityczna dyskusja się wdała widzęale chciałbym się was zapytać jakie dajecie szanse naszej reprezentacji na Euro?
![]()
A tak na prawdę to nawet Boniek zmienił zdanie i powiedział że wyjdziemy z grupy. Liczę na Lewandowskiego i Szczęsnego.
Ale raczej nasi furory na Euro nie zrobią. Nie liczyłbym na zbyt wiele.
eite
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mirek12 » 22 maja 2012, 8:15
Mnie także się wydaje, że będzie problem z psychiką. Jestem jednak zdania, że presja dopiero z czasem ich przygniecie - nie po pierwszej porażce.Professor Chaos pisze:Patrząc na mentalność Polaków to lepsze 9-0 z Andorą i zwycięstwa z Łotwą czy Słowacją niż lanie od Hiszpanów, Niemców itp. Na Euro będą grali pod ogromną presją czego moim zdaniem nie wytrzymają. Takie ogranie Łotwy etc. może lekko podnieść morale. Na pewno podniesie, w przeciwieństwie do porażki z jedną z czołowych ekip Europy. Smuda to już od dawna ma wybrany skład na Euro i tylko pieprzy farmazony jak to trudno wybrać było, w jakiejkolwiek formie by nie byli Ci "wybrańcy" to i tak zagrają na Euro.
Tak czy siak nie sądzę by cokolwiek osiągnęli. Wg. mnie będzie ostanie miejsce z jednym punktem po remisie z pepiczkami.
Pozostaje mieć nadzieję, że strzelą trochę bramek, bo znam takich zapaleńców, że obawiam się o ich zdrowie, jeżeli nasi będą robić z siebie pośmiewisko.elite pisze:w sumie promocję fajnie pomyśleli. Z jednej strony podejmujesz ryzyko. Z drugiej 5 bramek to niewiele i raczej pewne że tyle padnie. No i takie kibicowanie przed telewizorem daje ci dodatkowe emocje.
Mirek12
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 maja 2012, 20:22
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 maja 2012, 20:36
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2012, 21:19
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2012, 22:52
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 maja 2012, 22:56
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2012, 22:56
jednym okiem co prawda, ale zerkałem.Dr.Football1 pisze:Naprawde nikt nie ogladal tego pseudomeczu ?
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio