FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 510

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 19 paź 2007, 7:16

Krzysztof Jarzyna pisze:Ma. Murziny z Afryki moga pracowac w UE jako obywatele UE.
Wiem, ale czy taki Murzin i tak nie musi sobie jeszcze załatwić jakiegoś specjalnego papierka czy czegoś takiego :?:
Danielinho90 pisze:uzywam internet explorer i jestem zadowolony.przyzwyczailem sie.
Innymi słowy, lubisz jak kontakt z internetem przebiega dwutorowo - z jednej strony ty przeglądasz jego, a on z drugiej Ciebie :P

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 19 paź 2007, 11:39

Już jutro czeka nas bardzo trudne i ważne spotkanie z Villarreal.
Mecz zapowiada się niezwykle ciężko, zresztą jak każdy mecz z Villarreal, a dodatkowo w tym sezonie ŻŁP spisuje się nadspodziewanie dobrze. W poprzednim sezonie Barcelona przegrała 0:2 na El Madrigal. Teraz gramy zdecydowanie lepiej niż w sezonie ubiegłym i chęć rewanżu jest na pewno bardzo duża.
Ostatnio rozgrywane były mecze międzypaństwowe, w których brali udział zawodnicy Barcelony i całe szczęście obyło się bez żadnych dodatkowych kontuzji. Już i tak mamy sporo problemów przez brak Zambrotty i Toure. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że jutro nie zagra Ronaldinho, który dopiero dzisiaj wróci do Hiszpanii. Nie należy narażać zawodnika na takie obciążenia, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Niech sobie odpocznie i będzie w 100% gotowy na pojedynek z Rangersami. W razie absencji Brazylijczyka w jego miejsce pewnie powędruje dos Santos, bo któż by inny ? ja chciałbym Inieste, ale on z powodu braku Toure będzie musiał grać w środku pola. Szkoda, bo na skrzydle w tym sezonie Hiszpan radził sobie fenomenalnie.

W Villareal zabraknie natomiast ich najlepszego strzelca Giuseppe Rossiego, który jest kontuzjowany oraz Riquelme, który jeszcze nie wrócił do łask trenera Pellegriniego. Również niepewny jest występ Turka Nihata. Więc jak widać osłabienia w ofensywie są dosyć spore, ale dla Barcelony to lepiej.

Spodziewam się trudnego pojedynku, ale liczę na wygraną Barcelony. Fajnie by było również, jakby zagrali na zero z tyłu :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2007, 19:27

Mamy już oficjalne potwierdzenie odnośnie Ronaldinho. Brazylijczyk jutro nie zagra co otwiera szanse gry od pierwszej minuty dla Dos Santosa albo Bojana :] Powodem absencji Dinho jest zbyt późny powrót ze zgrupowania reprezentacji. A dlaczego wrócił za późno? Marca (za brazylijskim O'Globo) pisze o szalonej imprezie z mnóstwem atrakcji :lol: GW oczywiście również podchwyciła temat -> http://www.sport.pl/pilka/1,65082,4593500.html

Swoją drogą najlepszy Wołowski świata musiał balować razem z nimi bo składanie zdań przychodziło mu nadzwyczaj ciężko:
Ronaldinho i Robinho i Baptista tak balowali w Rio de Janeiro po meczu Brazylia - Ekwador, że spóźnił się do hiszpańskich klubów.
Teraz z innej beczki. Polecam lekturę wywiadu z Eto'o :] Dawno już nie mieliśmy okazji usłyszeć (przeczytać) co ma do powiedzenia Samuel a dzisiejszy wywiad naprawdę obszerny i ciekawy. Oto fragment:
Rok temu przepowiedziałeś, że Messi już niebawem będzie najlepszym zawodnikiem świata. Co teraz widzisz w swojej kryształowej kuli?

To zawodnik, który nie przestaje mnie zadziwiać. Nazywa się Bojan. Ten dzieciak zmierza prosto do tego, by być numerem 1. Bardzo szybko podejmie walkę z Messim. Oczywiście używam słowa "walka" w jego pozytywnym znaczeniu.

Bojan może już jutro wybiec w pierwszej jedenastce …

Mam nadzieję. Jest naprawdę dobry, mówię to absolutnie szczerze. To byłby spektakl dla wszystkich.

Chciałbyś zagrać obok Bojana i Messiego?

Pewnie! Kto nie chciałby zagrać obok obecnego i przyszłego numeru 1?
No i jeszcze jeden fragmencik, który mi spodobał się najbardziej. Spodobał mi się tak bardzo, że lada moment wyląduje w moim podpisie :P
Nigdy nie ukrywałeś zachwytu Andresem Iniestą ...

Dla mnie Andres to crack. To piłkarz kompletny. Śmieję się, gdy ludzie mówią, że Iniesta to nadzieja na przyszłość. Andres jest rzeczywistością i teraźniejszością.
Eto'o Obrazek
Iniesta Obrazek

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 paź 2007, 21:25

Sporo zawodnikow grac nie moze, ale trzeba sobie radzić. Jedyna niewiadoma to kto z 3 Bojan, Giovani i Crosas zagra od pierwszych minut. Pewnie bedzie to Giovani, bo juz na poczatku sezonu zastepował Ronaldinho, wiec i teraz nie powinno być z tym problemu.

Przeciwnik dobry, ale do ogrania. Zneutralizowac Piresa i powinno być dobrze.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 20 paź 2007, 11:32

a według Marci będzie grał Gudi :lol:

click

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 paź 2007, 16:51

Dobrze, że nie Guti :lol:

Tymczasem polecam lekturę drugiej części wywiadu z Eto'o. Poruszono nieco inne kwestie niż poprzednio, ale i tak jest ciekawy. Znowu pozwolę sobie wybrać najlepszy (IMHO) fragment:
Zdarzało się, że podczas meczu, kiedy byłeś przy piłce, ludzie na trybunach naśladowali odgłosy wydawane przez małpy...

Tak, to prawda. To logiczne, że małpy wydają małpie odgłosy. Myślę, że tacy ludzie powinni żyć w odosobnieniu.
Eto'o Obrazek

Jeśli chodzi o nadchodzące spotkanie to zapewne w pierwszym składzie wybiegnie Dos Santos. Reszta raczej łatwa do przewidzenia. Wygląda też na to, ze mecz będzie można obejrzeć w C+Sport2 a więc jest dobrze :]

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 20 paź 2007, 20:05

ajajaj jest jakas transmisja w internecie ? bo obskoczylem niemalze wszytskie kanaly

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 paź 2007, 20:11

kon2r pisze:ajajaj jest jakas transmisja w internecie ? bo obskoczylem niemalze wszytskie kanaly
Due to dispute between production companies in Spain ther is no link at the moment

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 paź 2007, 20:18

Trzy ciosy ponizej pasa: brak transmisji w telewizji, brak transmisji w necie i w pierwszych kilkunastu minutach utrata dwoch bramek. Nic tylko sie powiesic.

Powstrzymac ten niecny czyn moga jedynie trzy bramki FCB i przegrana Blancos :P

Edit: Blaugrana zdobyla kontaktowa bramke :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2007, 20:27

Nurni Flowenol pisze:Powstrzymac ten niecny czyn moga jedynie trzy bramki FCB i przegrana Blancos
Coś Ty za dużo wymagasz od życia :P

Ale widzę, że Bojan gra od początku i to on strzelił bramkę :o

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 20 paź 2007, 20:36

Co te hiszpańskiej telewizje wyprawiają... :zgon: :angry2:

.maciekk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .maciekk » 20 paź 2007, 20:37

A myślałem że Barca zacznie odrabiać straty. Bramka Bojana nie podniosła jednak na duchu Katalończyków.

Ciekaw jestem co się dzieje z obrońcami którzy już spowodowali dwa rzuty karne dla Villarrealu.

Czyżby Barca zwolniła tempo?

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 paź 2007, 20:40

.maciekk pisze: Czyżby Barca zwolniła tempo?
Przegrali już Mistrzostwo. Trzeba wywalić Ryjka, Konia i Czarnego.

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 20 paź 2007, 21:00

Bask pisze:Konia i Czarnego.

Ale przecież oni dzisiaj nie grają. Ale jesteś niesprawiedliwy :( :P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 paź 2007, 21:02

Mejuto['] tyle mogę powiedzieć o pierwszej połowie :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”