Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 510

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 sty 2011, 20:04

Mieli blokowac transfer 4 czy 5 stopera w MU dla zarobienie wiekszej kasy? :wink:

Gadka o Pique naprawde nie ma sensu.

Spierdzielil mecz z Coventry w calring( tam pojechał po całosci) spierdzielil mecz z Boltonem, z taka roma ktorą grał 2 krotnie każda jego interwencja smierdziała golem, z Middle Tuncay sie na nim obracał jak na słupku.Mogłbym jeszcze wymieniac, meczy na poziomie miał pare.Równoczesnie w Sunderlandzie swietne oceny zbierał Evans- nasz wychowanek.Jesli nie rozumiesz na czym polega system gry obronnej w Barcelonie a w Premiership to sie nie wypowiadaj.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 sty 2011, 20:05

Fergie o tym mówił Pique chciał odejść więc nie robili mu problemów. Gdyby nie to by został i by tworzył rezerwową parę z Evansem, ale chciał odejść, więć go puścili. Łatwo teraz mówić, że 4 mln to żenująca kasa, kto się spodziewał, że ten chłopak co grał u nas taką konine jak to pisze MGiggs co by przypomnieć spotkanie np. z Boltonem, zaraz zacznie grać na Word Class poziomie. Miał niezłe spotkania pod koniec sezonu bodaj z Boro i Arsenalem u siebie, wiadomo byłoo, że ma talent, można by się targować ile więcej byśmy utargowali 2-3 mln? góra 5. Gdyby był Anglikiem pewnie by się wytargował z 20 mln, Barca ani inny klub Europejski tyle za niego by nie dała.

Co do dyskusji na temat gości z potencjałem, który ma dość Mikkel. To kolego wypalił nam Smalling który prezentuje się świetnie jak na swój wiek, bombą jest Hernandez, który jeśli Caroll jest warty 35 mln to on z 50. Mówisz o Dioufie, ok on jeden jest nie tego, ale jego opchniemy i może jeszcze coś zarobimy jak na Manucho. Jest jeszcze Obertan, który mnie nie przekonuje, ale też jak go będziemy sprzedawać to myślę, że za więcej niż 2 mln funtów za które przyszedł. A Bebe dałbym jeszcze czas :wink:

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 31 sty 2011, 20:13

Macie racje z Pique, że ciężko było określić co będzie grać w przyszłości, ale sprzedajemy stopera który urósł na jednego z najlepszych za 4mln, w podobnym czasie kupujemy olbrzymią niewiadomą Andersona za 20mln. Coś jest nie tak.
Do grajków z potencjałem można dorzucić Possebona który miał fajne parę meczy, a później po potwornej kontuzji został sprzedany. Tosic? Miał tak naprawdę swoją szanse? Pół biedy, za niego tak naprawdę te 7mln się zwróciło. O Obertanie się nie będę wypowiadać , bo się banem skończy. A tyle nadziei po którymś meczu w LM było..

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 sty 2011, 20:24

w podobnym czasie kupujemy olbrzymią niewiadomą Andersona za 20mln
Anderson był wyrożniającym się zawodnikiem Porto to za ile byś go chciał mieć? Zobacz sobie za ile odchodzili Pepe czy Ramiers.

Pique był młodym talentem nigdzie nie ogranym, poza pół roku w Saraggosie, gdzie też gwiazdą ligi nie był.

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 31 sty 2011, 20:27

Liverpool kupił Raula za 14mln ojro. Zawodnika który ma ponad 40 meczów w kadrze. Ja nie mówie że cena za Andersona jest za mała czy za duża, mówię że w odniesieniu do Pique powinniśmy więcej wyciągnąć niż śmieszne 4mln.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 sty 2011, 20:29

To spójrz jeszcze na wiek, Anderson miał 19? 20 lat, a Meireles ma 28.

Ale masz rację jak już pisałem, można było za Pique potargować się jeszcze gdzies żeby zapłacili z 2 razy tyle.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 sty 2011, 20:33

Transfer Raula a Andiego to 2 rozne sprawy.Pierwszy chciał odejsc,jakos nikt sie o niego nie bił, Andi przyszedł jako wielki talent i co trzeba zaznaczy gracz na przyszłosc, był wtedy młodszy Scholes bardzo dobrze grajacy Carrick i OwenH oraz pukający do 1 składu DF. To nie był gracz na pierwszą 11 w dłuzszym okresie.
Chicharito tak samo jednal łebek w ciagu paru miesiecy pokazał swiatu swój talent i jest waznym ogniwem.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 lut 2011, 20:41

Oficjalny skład:

Van der Sar; O'Shea, Vidic, Ferdinand, Evra; Nani, Fletcher, Carrick, Giggs; Berbatov, Rooney

Ławka:

Owen, Anderson, Smalling, Hernandez, Scholes, Fabio, Lindegaard

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 01 lut 2011, 21:28

rooney strzelil bramke
:shock:

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 01 lut 2011, 21:38

Z gry
:shock:

Ktoś ogląda? mi net teraz nie pozwala, jak się Manchester spisuje?

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 01 lut 2011, 21:43

tez mi sie tnie i nie ogladam, podobno dostal od edwina dluga pilke i z woleja strzelil

45' i druga bramka, dosrodkowanie naniego i gol z 5 metrow :shock:

chyba szykuje sie come back, troche trwalo ale wiadomo bylo ze to kiedys nastapi

"Form is Temporary, Class is Permanent"

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lut 2011, 21:49

Jest 1-0,były okazje na 2 ale gramy na poł gwizdka.Villa prezentuje się jednak solidnie, mam nadzieje ze z kolanem naniego wszystko ok, strzelic na 2-0 i kontrolowac. Nie wiem czy nie ogladac sunderlandu, tam musi byc meczyk.

O Roo na 2-0 jak bylem w kiblu :rotfl:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 lut 2011, 21:52

MGiggs pisze:Jest 1-0,były okazje na 2 ale gramy na poł gwizdka.Villa prezentuje się jednak solidnie, mam nadzieje ze z kolanem naniego wszystko ok, strzelic na 2-0 i kontrolowac. Nie wiem czy nie ogladac sunderlandu, tam musi byc meczyk.

O Roo na 2-0 jak bylem w kiblu :rotfl:
Oglądaj lepiej United, w powietrzu czuć hattrick Rooneya :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lut 2011, 21:53

O Roo na 2-0 jak bylem w kiblu
Przecież to była ostatnia minuta w połowie, nie mogłeś poczekać :D

Jak na razie Perfect Night, spokojnie kotrolujemy mecz, okazji do bramek było parę, 2 wpadło i jest świetnie. Do tego te wyniki do przerwy :whistle:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lut 2011, 21:57

Nasi wychowankowie nie zawodzą.

Sund-Chelsea co za mecz....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”