Niewiem, czy dobrze zrozumiałem, 1/8 to daleko dla Bayernu ? Chyba sie przejęzyczyłeś...ZameR pisze:A Bayern i tak daleko zaszedł ale aletyt rośnie w miare jedzenia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 02 lut 2006, 20:15
Niewiem, czy dobrze zrozumiałem, 1/8 to daleko dla Bayernu ? Chyba sie przejęzyczyłeś...ZameR pisze:A Bayern i tak daleko zaszedł ale aletyt rośnie w miare jedzenia
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 lut 2006, 22:44
Nie mam zamiaru porównywać Serie A z Bundesligą, ponieważ są to całkiem odmienne style gry, więc nie widzę w tym najmniejszego celuserek408 pisze:Może jeszcze napiszecie , że Bundensliga jest lepsza od Serie A ...
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 03 lut 2006, 20:57
Zgadzam sie z Wazim ktos tu sie chyba przejezyczylwazi pisze:Niewiem, czy dobrze zrozumiałem, 1/8 to daleko dla Bayernu ? Chyba sie przejęzyczyłeś...
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludwik18 » 03 lut 2006, 22:38
ludwik18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 lut 2006, 22:44
To powiem Ci w wielkiej tajemnicy że w takim razie mają słabych zawodników w tej pierwszej 11 skoro rezerwowi są równie dobrzyludwik18 pisze: maja na kazda pozycje po2 rownozednych zawodnikow.
Też tak myśle, przecież wyjście z trudnej grupy z pierwszego miejsca, 3 miejsce w lidze włoskiej z dużą ilością strzelonych bramek i Szewą na czele klasyfikacji strzelców LM to nic takiego.ludwik18 pisze:a milan nie jest az tak dobra druzyna widac po wynikach w tym sezonie.
Zgadzam się z Tobą w 100% i mam pytanie do Ciebie, skąd się urwałeś z www.bayern.munchen.plludwik18 pisze:kto sie zgadza ze mną niech odp
Łukasz_
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lut 2006, 23:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 lut 2006, 23:09
Przykro mi ale strona o podanym adresie nie istnieje więc raczej nie...wazi pisze:A ty ?
www.pojebusy.pl ?
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 lut 2006, 23:13
Łukasz[ACM] pisze:To powiem Ci w wielkiej tajemnicy że w takim razie mają słabych zawodników w tej pierwszej 11 skoro rezerwowi są równie dobrzyludwik18 pisze: maja na kazda pozycje po2 rownozednych zawodnikow.![]()
Też tak myśle, przecież wyjście z trudnej grupy z pierwszego miejsca, 3 miejsce w lidze włoskiej z dużą ilością strzelonych bramek i Szewą na czele klasyfikacji strzelców LM to nic takiego.ludwik18 pisze:a milan nie jest az tak dobra druzyna widac po wynikach w tym sezonie.
Zgadzam się z Tobą w 100% i mam pytanie do Ciebie, skąd się urwałeś z www.bayern.munchen.plludwik18 pisze:kto sie zgadza ze mną niech odp![]()
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 03 lut 2006, 23:31
Ciebie to zadowala ? No, niewiem ale ja bym nie był zadowolony, naprawde... Milan taka renoma, takie sukcesy... 3 miejsce w lidze, odpadnięcie z Pucharu Włoch, niewiadomo z LM, bo teraz forma Milanu to zagadka...Łukasz[ACM] pisze: Też tak myśle, przecież wyjście z trudnej grupy z pierwszego miejsca, 3 miejsce w lidze włoskiej z dużą ilością strzelonych bramek i Szewą na czele klasyfikacji strzelców LM to nic takiego.
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lut 2006, 0:06
Ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli, remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze, rosnąca strata to Interu, przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem, dużo straconych goli to nic. Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia to Milan nie zagrałby nawet w 1/8
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 lut 2006, 1:23
Skoro jest taki słabiutki to ja poproszę, żeby Wisełka albo polska liga była taka słabiutka.duch99 pisze:Ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli, remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze, rosnąca strata to Interu, przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem, dużo straconych goli to nic. Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia to Milan nie zagrałby nawet w 1/8
Prawda w oczy kole co. Niestety Milan jest ostatnio widocznie pod formą i teksty o nierównej dyspozycji na mnie nie działają. Milan jest po prostu słąbiutki ostanimi czasy i nie można zaprzeczać faktom.
Prawda jest taka, że Milan ma takie same szanse na Mistrzostwo jak Arseanal w Angliia i w 1/8 grają tylko dzięki szczęściu. Tak jak wspomniał Ebi, gdyby Schalke miało odrobinę więcej szczęścia . . .
No, ale zobaczymy. Mecz z całą pewnością będzie bardzi emocjonujący i trzeba poczekać na ostateczne starcir
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 lut 2006, 2:16
Ebi pisze:Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia
wazi pisze:Milan taka renoma, takie sukcesy... 3 miejsce w lidze, odpadnięcie z Pucharu Włoch, niewiadomo z LM, bo teraz forma Milanu to zagadka...
Ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli
Ebi pisze:remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze
Ebi pisze:przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 lut 2006, 11:39
Przecież nie napisałem nigdzie że mnie to zadowala... ale niech mi nie pisze że Milan w tym sezonie nic nie gra.wazi pisze:Ciebie to zadowala ? No, niewiem ale ja bym nie był zadowolony, naprawde... Milan taka renoma, takie sukcesy... 3 miejsce w lidze, odpadnięcie z Pucharu Włoch, niewiadomo z LM, bo teraz forma Milanu to zagadka...
Dokładnie, wyjaśniłem Ci to już na PW. Widze że turniej fifa jest dla Ciebie idealnym miejscem do argumentowania swoich poczynań.ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli, remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze, rosnąca strata to Interu, przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem, dużo straconych goli to nic. Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia to Milan nie zagrałby nawet w 1/8
Jak diabliduch99 pisze:Prawda w oczy kole co.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lut 2006, 13:30
Gomez
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio