Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 52

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 02 lut 2006, 20:15

ZameR pisze:A Bayern i tak daleko zaszedł ale aletyt rośnie w miare jedzenia :witam:
Niewiem, czy dobrze zrozumiałem, 1/8 to daleko dla Bayernu ? Chyba sie przejęzyczyłeś...

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 lut 2006, 22:44

serek408 pisze:Może jeszcze napiszecie , że Bundensliga jest lepsza od Serie A ...
Nie mam zamiaru porównywać Serie A z Bundesligą, ponieważ są to całkiem odmienne style gry, więc nie widzę w tym najmniejszego celu :D

Jeśli jednak chodzi o szansę Bayernu w meczu z Milanem to już się wypowiedziałem na ten temat (a raczej napisalem). Tyle.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 03 lut 2006, 20:57

wazi pisze:Niewiem, czy dobrze zrozumiałem, 1/8 to daleko dla Bayernu ? Chyba sie przejęzyczyłeś...
Zgadzam sie z Wazim ktos tu sie chyba przejezyczyl :P Bayern co roku walczy o LM ale to ze co roku nie zdobywa pucharu europy to nie znaczy ze sie nie liczy w Europie :| wedlug mnie 1/8 to dopiero poczatek prawdziwej gry dla Bayernu a w tym roku mam nadzieje ze skonczy sie na zwycieskim finale 8)

ludwik18
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludwik18 » 03 lut 2006, 22:38

moim zdaniem bayern monachium w tym sezonie odegra spora role w lidze mistrzów maja na kazda pozycje po2 rownozednych zawodnikow.a milan nie jest az tak dobra druzyna widac po wynikach w tym sezonie.kto sie zgadza ze mną niech odp

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 lut 2006, 22:44

ludwik18 pisze: maja na kazda pozycje po2 rownozednych zawodnikow.
To powiem Ci w wielkiej tajemnicy że w takim razie mają słabych zawodników w tej pierwszej 11 skoro rezerwowi są równie dobrzy :wink:
ludwik18 pisze:a milan nie jest az tak dobra druzyna widac po wynikach w tym sezonie.
Też tak myśle, przecież wyjście z trudnej grupy z pierwszego miejsca, 3 miejsce w lidze włoskiej z dużą ilością strzelonych bramek i Szewą na czele klasyfikacji strzelców LM to nic takiego.
ludwik18 pisze:kto sie zgadza ze mną niech odp
Zgadzam się z Tobą w 100% i mam pytanie do Ciebie, skąd się urwałeś z www.bayern.munchen.pl :?: :roll:

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 03 lut 2006, 22:51

Łukasz[ACM] pisze: skąd się urwałeś z www.bayern.munchen.pl :?: :roll:
A ty ?
www.pojebusy.pl ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lut 2006, 23:07

Widzę, że dobrze się dzieci bawią. Nie to żebym Wam przeszkadzał, ale wazi 2 WP coby poczuł, że jego poczucie humoru zostało docenione.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 lut 2006, 23:09

wazi pisze:A ty ?
www.pojebusy.pl ?
Przykro mi ale strona o podanym adresie nie istnieje więc raczej nie...

Dlatego zapytałem go czy urwał się z www.bayern.munchen.pl bo czytałem tam dziś komentarze w wątkach dotyczących Milanu na podobnym poziomie. Do strony nic nie mam, wyjaśniłem już :?: Na drugi raz pisz na PW albo wyluzuj... bo mecz za 3 tygodnie a jak tak dalej pójdzie to emocje dotyczące temu meczowi będziemy komentować w stanie " wojny " i z samymi napinkami więc naprawde to nie ma sensu.... :]

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 lut 2006, 23:13

Łukasz[ACM] pisze:
ludwik18 pisze: maja na kazda pozycje po2 rownozednych zawodnikow.
To powiem Ci w wielkiej tajemnicy że w takim razie mają słabych zawodników w tej pierwszej 11 skoro rezerwowi są równie dobrzy :wink:
ludwik18 pisze:a milan nie jest az tak dobra druzyna widac po wynikach w tym sezonie.
Też tak myśle, przecież wyjście z trudnej grupy z pierwszego miejsca, 3 miejsce w lidze włoskiej z dużą ilością strzelonych bramek i Szewą na czele klasyfikacji strzelców LM to nic takiego.
ludwik18 pisze:kto sie zgadza ze mną niech odp
Zgadzam się z Tobą w 100% i mam pytanie do Ciebie, skąd się urwałeś z www.bayern.munchen.pl :?: :roll:

Wymęczon wygrane z Empoli, remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze, rosnąca strata to Interu, przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem, dużo straconych goli to nic. Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia to Milan nie zagrałby nawet w 1/8

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 03 lut 2006, 23:31

Łukasz[ACM] pisze: Też tak myśle, przecież wyjście z trudnej grupy z pierwszego miejsca, 3 miejsce w lidze włoskiej z dużą ilością strzelonych bramek i Szewą na czele klasyfikacji strzelców LM to nic takiego.
Ciebie to zadowala ? No, niewiem ale ja bym nie był zadowolony, naprawde... Milan taka renoma, takie sukcesy... 3 miejsce w lidze, odpadnięcie z Pucharu Włoch, niewiadomo z LM, bo teraz forma Milanu to zagadka...

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lut 2006, 0:06

Ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli, remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze, rosnąca strata to Interu, przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem, dużo straconych goli to nic. Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia to Milan nie zagrałby nawet w 1/8

Prawda w oczy kole co. Niestety Milan jest ostatnio widocznie pod formą i teksty o nierównej dyspozycji na mnie nie działają. Milan jest po prostu słąbiutki ostanimi czasy i nie można zaprzeczać faktom.

Prawda jest taka, że Milan ma takie same szanse na Mistrzostwo jak Arseanal w Anglii :D a i w 1/8 grają tylko dzięki szczęściu. Tak jak wspomniał Ebi, gdyby Schalke miało odrobinę więcej szczęścia . . .

No, ale zobaczymy. Mecz z całą pewnością będzie bardzi emocjonujący i trzeba poczekać na ostateczne starcir :D

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 lut 2006, 1:23

duch99 pisze:
Ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli, remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze, rosnąca strata to Interu, przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem, dużo straconych goli to nic. Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia to Milan nie zagrałby nawet w 1/8

Prawda w oczy kole co. Niestety Milan jest ostatnio widocznie pod formą i teksty o nierównej dyspozycji na mnie nie działają. Milan jest po prostu słąbiutki ostanimi czasy i nie można zaprzeczać faktom.

Prawda jest taka, że Milan ma takie same szanse na Mistrzostwo jak Arseanal w Anglii :D a i w 1/8 grają tylko dzięki szczęściu. Tak jak wspomniał Ebi, gdyby Schalke miało odrobinę więcej szczęścia . . .

No, ale zobaczymy. Mecz z całą pewnością będzie bardzi emocjonujący i trzeba poczekać na ostateczne starcir :D
Skoro jest taki słabiutki to ja poproszę, żeby Wisełka albo polska liga była taka słabiutka. :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 lut 2006, 2:16

Duch99 wiesz mam tak duży szacunek do Kanonierów że nawet nie skomentuje Twojego posta :( Ale módl się o Henia bo to będzie koniec ..
Ebi pisze:Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia

Schalke ? nie znam ? :lol: z czym do ludzi nie ten rozmiar kapelusza :lol: wiecej szczęcia ? dobre.
wazi pisze:Milan taka renoma, takie sukcesy... 3 miejsce w lidze, odpadnięcie z Pucharu Włoch, niewiadomo z LM, bo teraz forma Milanu to zagadka...

Racja Wazi ale jest światełku w tunelu - takie że Bayern to "firma" a z takimi rossoneri zawsze inaczej grają. Zreszta ta nie wiadoma forma teraz jest tylko i wyłacznie w rękach poszczególnych gracz. Krytyka zawsze działa :) Odzyskani formy przez Milanu nie gwarantuje dononienia Juve bo wyniki ligowych spotkań Starej Damy mówia same za siebie. Ale krytyka mogła spać na Pacynke i gracz Milanu "na najwazniejszym momencie"...

Ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli

:shock: o ludzie ? no prosze Ci ! pomysl albo jeszcze raz mecz obejżyj !
Ebi pisze:remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze

A nie wygrali czasem w lidze 2;1 na Giuseppe Meazza ? Carraciolo na 1:0 głowa - minimalny spalony :P potem Sheva i Pirlo z wolnego na 2:1 :roll:

Ebi pisze:przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem

Tak smutna prawda :( i co watro podkreślić w bezpośrednim meczu na Giuseppe Meazza Stara Dama na kolanach. Oni sami byli w szoku ale scudetto przegrywamy nie z Juve czy Interem a z Chievo czy Samdporią. To jest Serie A Jasiu :] 5 gwiazdkowa liga.

Teraz moje zdanie na temat tego meczu ... a zasadzie dwu meczu. Bo to może być najważniejsze że mecz i rewanż :] I co ważne rewanz gramy u siebie. Gdzie jeszcze nie przegralismy a w lidze ostatnio pierwszy remis a tak same wygrane :roll: Bayern w gazie pewnie zmierze po kolejne mistrzostwo kraju. Roy sie odblokował. Grają Bawarczycy swoje. Bundesliga nie grała czyli odpoczeli. Pewnie tuż przez meczem pojawią się plotki że Milan chce Misze Ballacka (jak zawsze w takich momentach :lol:) Jednak co najważniejsze to klasyk w europie. Mecz jakich mało. Ostatni pojedynek obu ekip wygrali rossoneri jak mnie pamięc nie myli - Pippo Inzaghi :twisted: ) Milan umnie grać przy pełnych trybunach, Juventus sie przestraszył Bayernu na Alianz Arena (choć i tak Bawarczycy zagrali naprawde świetny mecz) ale sie przestraszył mi. kibiców i to nie napinka w kierunku Starej Damy ! To było widać. Jednak mecz - meczowi nie równy ...

Najlepiej chyba nie spekulować bo gdy gra 4-krotny i 6-krotny zdobywca Champions League wystarcz słowo "klasyka" :smoke: i "tak wygra lepszy tego dnia"

Forza Milan - Pozdro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 lut 2006, 11:39

wazi pisze:Ciebie to zadowala ? No, niewiem ale ja bym nie był zadowolony, naprawde... Milan taka renoma, takie sukcesy... 3 miejsce w lidze, odpadnięcie z Pucharu Włoch, niewiadomo z LM, bo teraz forma Milanu to zagadka...
Przecież nie napisałem nigdzie że mnie to zadowala... ale niech mi nie pisze że Milan w tym sezonie nic nie gra.
ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli, remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze, rosnąca strata to Interu, przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem, dużo straconych goli to nic. Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia to Milan nie zagrałby nawet w 1/8
Dokładnie, wyjaśniłem Ci to już na PW. Widze że turniej fifa jest dla Ciebie idealnym miejscem do argumentowania swoich poczynań.
duch99 pisze:Prawda w oczy kole co.
Jak diabli :] Weź popatrz się na Arsenal i ich obecne szanse z Realem a nie dodawaj swoioch 5gr tutaj. Lepiej " wymęczyć " 2:1 a mecz był nasz niż przegrać u siebie z West Hamem i stracić nagle obrońce... Więc prosze Cię nie udzielaj się tu jak powininieneś miec ważniejsze sprawy.

P.S Bayern dziś pewniak z Leverkusen :?: Bo myśle czy postawić.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lut 2006, 13:30

Bayern potwierdza wysoka forme...Leverkusen za bardzo sie nie popisalo...grajac z Bayernem trzeba wykorzystywac sytuacje--->patrz Schneider czy Berbatov :lol: .

Gdyby nie Butt to wynik przynajniej moglby sie potroic...strzaly Roya(akurat slupek), Batiana...az w koncu genialnym udezeniem popisuje sie Micha(musi sie pokazac, zeby jeszcze Real go zechcial).

Jak narazie HSV I Werder jakos kuleja za Bayernem....Schalke znow traci :D

...we wtorek Hertha...raczej kolejne 3pkt.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”