Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 paź 2011, 22:35
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 paź 2011, 22:36
I tak już było po meczu.Shlubb pisze:Boateng z tą czerwoną też nie lepszy.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 paź 2011, 22:37
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 paź 2011, 22:39
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 02 paź 2011, 22:39
Przyczynić do bramki mógł się również Boateng, Zambrotta, MVB i Ambrosini. Każdy z nich odnotowywał niedopuszczalne na tym poziomie straty, a z całego spotkania obejrzałem nie więcej niż 20 minut, więc domniemam, że było ich więcej. Podsumowując katastrofalny weekend dla drużyn z Mediolanu. Dałoby się to zdzierżyć, gdyby nie to, że beneficjentem jest SD.Kto się przyczynił do bramkiJak to kto, Bonera
żywię ogromną nadzieje, że konsekwencją tak dobrego meczu w waszym wykonaniu będzie mniejsza częstotliwość sięgania po środki naruszające nasze (czyt. Interu) dobro, bo wygląda na to, że wyszliście na prostą, więc nie trzeba odwracać uwagi kibiców robiąc im wodę z mózgu.5 lat czekałem na taki mecz!
Na tym etapie sezonu powinieneś powiedzieć aż.że tylko 6 punktów straty
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 paź 2011, 22:40
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 paź 2011, 22:41
Jest 2 październik. Milan miał masę kontuzji a na rozkładzie Lazio, Napoli, Udinese i Juve. Także tragedii nie ma.Na tym etapie sezonu powinieneś powiedzieć aż.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 paź 2011, 22:43
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 02 paź 2011, 22:43
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 02 paź 2011, 22:45
Z drugiej strony - parada przy główce Bonucciego imponująca...Babel pisze:Abbiati tez wraca do formyDelikatny moment.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 paź 2011, 22:46
Pytanie dnia.Czemu za Nestę nie wszedł Yepes? Kontuzja?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 02 paź 2011, 22:47
mete pisze:Pytanie dnia.Czemu za Nestę nie wszedł Yepes? Kontuzja?
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 paź 2011, 22:52
nadzieja matką głupichMarcinW pisze:żywię ogromną nadzieje, że konsekwencją tak dobrego meczu w waszym wykonaniu będzie mniejsza częstotliwość sięgania po środki naruszające nasze (czyt. Interu) dobro
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 paź 2011, 22:59
Nocerino strzelał.maestro pisze:Milan miał w meczu jedną sytuację, bodaj Boateng
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 paź 2011, 23:19
Oczywiście, że tak. Jak się nie strzela goli, to się w najlepszym razie remisuje. Dzisiaj Milan przez 88 minut miał tyle szczęścia, że na pięć ostatnich zabrakło. To dla Juventusu najlepszy możliwy scenariusz, wygrać właśnie w końcówce, bo Juventus wbrew temu co piszesz był bardzo zdeterminowany, ani razu nie widziałem chęci zwolnienia tempa pomimo faktu, że remis byłby dobrym wynikiem. Juventus walczył z Bologną, walczył z Catanią i walczył z Milanem - dzisiaj się wreszcie udało, musi to dać potężnego kopa wszystkim w klubie, bo to pokazuje, że taka walka przynosi efekty.EnJoy's pisze: Daleko mi do spinek i tak dalej bo szczególnie na tym forum nie chcę się w nie wdawać, ale czytam nie tylko tutaj zachwyty nad Juventusem, ale jakby nie patrząc to owszem Turyn miał przewagę, grali znacznie lepiej, ale gdyby nie te dwa indywidualne błędy to zostałoby 0:0 i Milan zabrałby punkt z Turynu bo Juve chyba aż tak zdeterminowane aby strzelić nie było, a przy formie i tych zawodnikach co grali dziś [ Bonera, Zambrotta, Antonini ] to aż takie trudne być nie powinno.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio