F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 52

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 10 mar 2005, 15:18

Żal i rozpacz, i kogot eraz ma LM? Chelsea, grającą wyspiarski sztywny i shcematyczny futbol, a czasem i defensywny, bronienie wyniku - to czego nie znoszę. Barca gra piękny futbol, a i tak, cholera..

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 mar 2005, 8:42

Nie ma już co wracać do porażki z Chelsea ! Stało się, trudno, teraz trzeba skupić się na lidze, żeby Real, Nas nie dogonił, bo jak tak będzie to ten sezon bedzie kompletnie nie udany. Dzisiaj gramy z Atletic Bilbao i bedzie trudno. Stawiam 2-1 dla Barcy ! Bramki: Ronaldinho i Eto'o dla gości Yeste. Visca El Barca !

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 10:48

Przed Barcą najtrudniejsza część sezonu. Począwszy od dzisiejszego meczu z Athletic Bilbao kolejne spotkania będą trudne. Mimo, że Baskowie to bardzo trudny rywal jestem dobrej myśli. Barcelona powinna wyjść niezwykle zmotywowana a Bilbao to drużyna która przyjedzie grać w piłkę a nie murować się więc powinno być ładne widowisko. Liczę zdecydowanie na 3 pkt chociaż jeśli padnie jakiś remis po bardzo dobrej grze obu drużyn to także nie będe specjalnie zawiedziony. Standardowo liczę na to, że Eto coś strzeli i wygramy różnicą dwóch bramek. Prawdopodobnie będzie mógł wystąpić Marquez ale Deco nie jestem pewny.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 11:03

Teraz, bez potrzeby troszczenia się o Lige Mistrzów, Barcelona ma raczej pewnego mistrza.Trudna część wynikać raczej będzie z gry praktycznie 15 zawodnikami przez cały sezon.Wiadomo :wink: było ich więcej, ale dużo Barca grała jednymi zawodnikami.Goniący Real, też nie może się pochwalić ławką zbyt szeroką...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 mar 2005, 11:21

Po tym odpadnieciu z LM mysle ze Barca powinna zostac w 95% w tym samym skladzie. Ewentualnie dokupic 2 graczy i w nastepnej edycji LM zagraja w finale ale polegna ... powod INTER :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 11:38

Co do tych transferów to ja widziałbym to trochę inaczej.
Potrzeba lewego obrońcy na miejsce Gio. Idealny byłby Del Horno. Silvinho pozostałby świetnym zmiennikiem. Przydałby się też zastępca dla Giuly'ego. Yeste byłby niezły więc trzeba cały duecik zakupić :D
Przydałby się także partner dla Puyola na środek obrony bo Oleguer to nie jest zawodnik na miarę Barcelony. Marquez radzi sobie świetnie ale chyba najlepiej jakby pozostał na pivocie. No chyba, że sprowadzimy jakiegoś wspaniałego dm-a albo powracający Motta okaże się świetny. Będzie jeszcze Edmilson ale nie jestem do niego przekonany jakoś.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 mar 2005, 16:22

Mecz FCB z Athletic będzie trudny, ale sądzę, że piłkarze z Katalonii będą bardzo zdeterminowani, żeby wygrać i zatrzeć plamę po ostatnim występie z Chelsea. Myślę, że są trochę zmęczeni, i mogą nie zagrać na 100% swych możliwości. :wink:

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 12 mar 2005, 16:26

Barca wygra, bo Barcy została tylko liga choc porazka jaka odniesli z chelsea napewno nie okryla ich hanba, i sadze ze napewno nie podcieła im skrzydel. Barca to barca, a w tym sezonie gra swietnie od wielu sezonow juz tak nie grała, ma mistrzostwo an wyciagniecie reki... I sądze ze nawet porazka w najblizszym meczu z Bilbao nie powinno tego zmienic :D :mrgreen:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 mar 2005, 16:43

Sly_FCI - porażka z Bilbao może dużo zmienić. Jeżeli Real wygra, a Barca (odpukać) przegra, to 'Królewscy' przybliżą się na niegezpieczną odległość 4 pkt, i Barca nie będzie mogła sobie pozwolić na przegraną w najważniejszych meczach (Gran Derby, mecz z Valencią etc.). :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 17:09

Nie wydaje mi się aby ewentualna (odpukać) strata punktów w tym meczu miała tak kolosalne znaczenie. Oczywiście teraz każdy mecz będzie ważny ale Barca to Barca. Najbardziej liczy się to jak zagra Barcelona. Jeśli będzie to dobra gra to będe spokojny. Real nie prezentuje nic dobrego ostatnio (ustabilizowana forma :wink: ). Owszem będą gonić do końca ale Barca nie powinna dać sobie wydrzeć zwycięstwa. Bardziej decydujące od tego meczu mogą okazać się GD. Tam Barca swoim zwycięstwem ostatecznie przypieczętuje triumf w lidze :D :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 mar 2005, 18:22

mecz jest faktycznie z tych "trudniejszych", ale mam nadzieje ze bedzie ok. real? real gra na rownym poziomie i nic nie zapowiada zmiany, takze spoko.
wzmocnienia. ja bym jednak wolal poszukac dm niz obroncy, dm jest bardzeij niezalezny, a obronca musi byc swietnie zgrany z partnerami z linii. marquez jest poza tym swietnym obronca i oxczywiscie jest zgrany. do motty i edmilsona tez nie jestem zbytnio przekonany. prawe skrzydlo i giuly. nie gra porywajaco, swietnym wzmocnieniem bylby joaquin, ale czy da sie to zrobic. lewa obrona. jak sie pozbedziemy gio to nie bedzie zadnego holendra w druzynie!! niezapominajmy, ze w tym sezonie najmocniejsze ligi wygrywaja druzyny z holendrami w skladach (barca, chelsea, milan) :D . silvinho bardzo dobrze gra w obronie, ale nie najlepiej w ataku. z gio jest odwrotnie. gral dobrze w tym sezonie, tylko stracil forme, przeciez to bardzo dobry pilkarz. nie przesadzalbym o jego przyszlosci juz teraz.
prawe skrzydlo i dziura w obronie to rzeczywiscie problemy wymagajace naprawy. ewentualny transfer giulyego moze przyniesc troche kasy na zawodnika na jego miejsce.

a kogo byscie widzieli na DM? bo dziura w obronie wymaga latania. moze davids :lol: ciezko jest znalezc dobrych i tanich na rynku. moze dac szanse tym co juz sa, motta i edmilson?

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 mar 2005, 20:54

BARCA - Atchletic Bilbao 2:0 do przerwy :D Bramki zdobyli DECO I GIULY :D VISCA EL BARCA :!: :!: :!:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 mar 2005, 21:09

No mecz już chyba jest wygrany, jednak Barca nie może się zdekoncentrować tylko nadal grac swoje. Wygrywamy jak narazie 2-0 i mam nadzieję, że wejdą młodzi.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 21:12

zawdi pisze:mecz jest faktycznie z tych "trudniejszych", ale mam nadzieje ze bedzie ok. real? real gra na rownym poziomie i nic nie zapowiada zmiany, takze spoko.
wzmocnienia. ja bym jednak wolal poszukac dm niz obroncy, dm jest bardzeij niezalezny, a obronca musi byc swietnie zgrany z partnerami z linii. marquez jest poza tym swietnym obronca i oxczywiscie jest zgrany. do motty i edmilsona tez nie jestem zbytnio przekonany. prawe skrzydlo i giuly. nie gra porywajaco, swietnym wzmocnieniem bylby joaquin, ale czy da sie to zrobic. lewa obrona. jak sie pozbedziemy gio to nie bedzie zadnego holendra w druzynie!! niezapominajmy, ze w tym sezonie najmocniejsze ligi wygrywaja druzyny z holendrami w skladach (barca, chelsea, milan) :D . silvinho bardzo dobrze gra w obronie, ale nie najlepiej w ataku. z gio jest odwrotnie. gral dobrze w tym sezonie, tylko stracil forme, przeciez to bardzo dobry pilkarz. nie przesadzalbym o jego przyszlosci juz teraz.
prawe skrzydlo i dziura w obronie to rzeczywiscie problemy wymagajace naprawy. ewentualny transfer giulyego moze przyniesc troche kasy na zawodnika na jego miejsce.

a kogo byscie widzieli na DM? bo dziura w obronie wymaga latania. moze davids :lol: ciezko jest znalezc dobrych i tanich na rynku. moze dac szanse tym co juz sa, motta i edmilson?
O meczu wypowiem się po zakończeniu ale o transferach mogę już teraz :wink:
Ściągnięcie Joaquina będzie bardzo trudne więc psychicznie bardziej nastawiam się na ewentualność z Yeste w składzie. Pozycja obrońcy oraz defensywnego pomocnika to sprawa najwyższej wagi. Marquez świetnie spisuje się na dm-ie ale może lepiej by było gdyby wrócił do obrony. Jeśli chodzi o powracających po kontuzji Motty i Edmilsona to nie wiadomo jak będą się prezentowali. Edmilson wogóle jakoś mi nie leży. Motta sam nie wiem. Wolałbym na to miejsce Baptiste który jednak gra przynajmniej w tym seoznie wyjątkowo ofensywnie a nam aż tak ofensywnego zawodnika nie trzeba bo to obrona a nie atak kuleje. A może zarząd zaskoczy nas i sprowadzi jakiegoś klasowego środkowego obrońce a Marquez zostanie na pivocie. Nic nie jest pewne jak narazie (może poza tym, że wzmocnienia będą :wink: )

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 mar 2005, 22:20

Zgadzam się z toba Niggaz. Pozyskanie obrońcy oraz defensywnego pomocnika to sprawa najwyższej wagi. Wydaje mi się,że najlepiej by było jakby Marquez gral na defensywnym pomocniku a BARCA kupiła jakiegos obronce.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”