Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 10 mar 2005, 15:18
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 mar 2005, 8:42
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 10:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 11:03
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 mar 2005, 11:21
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 11:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 mar 2005, 16:22
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 12 mar 2005, 16:26
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 mar 2005, 16:43
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 17:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 mar 2005, 18:22
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 mar 2005, 20:54
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 mar 2005, 21:09
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 21:12
O meczu wypowiem się po zakończeniu ale o transferach mogę już terazzawdi pisze:mecz jest faktycznie z tych "trudniejszych", ale mam nadzieje ze bedzie ok. real? real gra na rownym poziomie i nic nie zapowiada zmiany, takze spoko.
wzmocnienia. ja bym jednak wolal poszukac dm niz obroncy, dm jest bardzeij niezalezny, a obronca musi byc swietnie zgrany z partnerami z linii. marquez jest poza tym swietnym obronca i oxczywiscie jest zgrany. do motty i edmilsona tez nie jestem zbytnio przekonany. prawe skrzydlo i giuly. nie gra porywajaco, swietnym wzmocnieniem bylby joaquin, ale czy da sie to zrobic. lewa obrona. jak sie pozbedziemy gio to nie bedzie zadnego holendra w druzynie!! niezapominajmy, ze w tym sezonie najmocniejsze ligi wygrywaja druzyny z holendrami w skladach (barca, chelsea, milan). silvinho bardzo dobrze gra w obronie, ale nie najlepiej w ataku. z gio jest odwrotnie. gral dobrze w tym sezonie, tylko stracil forme, przeciez to bardzo dobry pilkarz. nie przesadzalbym o jego przyszlosci juz teraz.
prawe skrzydlo i dziura w obronie to rzeczywiscie problemy wymagajace naprawy. ewentualny transfer giulyego moze przyniesc troche kasy na zawodnika na jego miejsce.
a kogo byscie widzieli na DM? bo dziura w obronie wymaga latania. moze davidsciezko jest znalezc dobrych i tanich na rynku. moze dac szanse tym co juz sa, motta i edmilson?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 mar 2005, 22:20
bobi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio