Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 paź 2010, 22:03
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 paź 2010, 22:07
Raczej UEFA nie będzie się cackać i da walkower, bo kiedy powtórzą? Terminy gonią, kluby nie zwolnią zawodników, a reprezentacje mają na pewno zaklepane sparingi w terminach UEFA, więc cóż począć. Jakby stało się inaczej, to sądzę, że mecz mógłby odbyć się bez publiczności, choć z drugiej strony za co karać włoskich fanów?Tomusmc pisze:Mecz zostanie wznowiony, powtórzony w późniejszym terminie czy walkower?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 paź 2010, 22:26
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 12 paź 2010, 22:32
Via Nantes, Vitesse, Sporting Lizbona, Getafe i Wigan. Z Crveny odszedł latem 2006 roku, a do Partizana trafił w tym roku.emdżej pisze:On ma przechlapane odkąd przeszedł z Crvenej Zvezdy do Partizana
robur

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 paź 2010, 22:35
Hmmm, wiesz wg mnie Włosi dostaną niezłą karę finansową, ale obustronny walkower? Bo chyba nie sugerujesz, że 3 punkty dostaną goście? Walkower dla Włochów, kara finansowa za tragiczną organizację imprezy masowej i surowa kara dla Serbów. Przymus organizacji swoich meczów poza Serbią, bo jak kibice rozrabiają tak na wyjeździe, to wyobraźcie sobie co działoby się w Belgradzie!kaczy pisze:Włosi powinni przegrać walkowerem za złe zabezpieczenie meczu.A dla Serbów zakaz wyjazdów na najbliższe spotkania
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 paź 2010, 22:38
Serbscy kibole mówiąc bez ogródek są megapojebami. Nie potrzeba wiele aby wyprowadzić ich z równowagi. Fanatycy wychowani w ogniu wojny na Bałkanachrobur pisze:Via Nantes, Vitesse, Sporting Lizbona, Getafe i Wigan. Z Crveny odszedł latem 2006 roku, a do Partizana trafił w tym roku.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 paź 2010, 22:45
Trafiłeś w samo sedno, lecz kur.. czy to cokolwiek tłumaczy? Gówno mnie interesuje, że jakiś pojeb wychował się wśród świszczących moździerzy, min i jego ulubioną muzyką z dzieciństwa był Kałasznikow. Chcą rozpierduchę? Niech se pierdolną jatkę w Belgradzie podczas derbowego pojedynku. Niech Crvena i Partizan umówią się, że zdejmują na mecz płot, nie zapraszają policji, bo po co ma rozpraszać ich uwagę, a potem równo z pierwszym gwizdkiem robią sobie wjazd na murawę niczym William Wallace...Salas11 pisze:Serbscy kibole mówiąc bez ogródek są megapojebami. Nie potrzeba wiele aby wyprowadzić ich z równowagi. Fanatycy wychowani w ogniu wojny na Bałkanach
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 paź 2010, 23:02
Widzisz, ich nie interesuje to jak są postrzegani przez innych. Ciężko zamknąć ich mentalność w paru słowach. Z jednej strony takie zdarzenia bez względu na to, gdzie się dzieją i kto je wywołuje budzą we mnie odrazę. Z drugiej strony oni po prostu inaczej chyba nie potrafią. Są synami buntowników, partyzantów i fanatyków. Wychowywali się w ogniu bezsensownej wojny domowej, a ich ojcowie na niej ginęli. Agresję zatem mają głęboko zakorzenioną.bartbuks pisze:Trafiłeś w samo sedno, lecz kur.. czy to cokolwiek tłumaczy? Gówno mnie interesuje, że jakiś pojeb wychował się wśród świszczących moździerzy, min i jego ulubioną muzyką z dzieciństwa był Kałasznikow. Chcą rozpierduchę? Niech se pierdolną jatkę w Belgradzie podczas derbowego pojedynku. Niech Crvena i Partizan umówią się, że zdejmują na mecz płot, nie zapraszają policji, bo po co ma rozpraszać ich uwagę, a potem równo z pierwszym gwizdkiem robią sobie wjazd na murawę niczym William Wallace...
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 paź 2010, 0:04
A Tobie co? Za dużo dziś wypiłeś? Czy zawsze taki nerwowy? Piłka nożna to sport dla kibiców, może kibice serbskiej reprezentacji mieli jakiś powód, żeby tak działać, może jakiś protest, o którym nie wiemy. Pojechali na mecz i to się liczy, Ty siedzisz w domu.bartbuks pisze:Trafiłeś w samo sedno, lecz kur.. czy to cokolwiek tłumaczy? Gówno mnie interesuje, że jakiś pojeb wychował się wśród świszczących moździerzy, min i jego ulubioną muzyką z dzieciństwa był Kałasznikow. Chcą rozpierduchę? Niech se pierdolną jatkę w Belgradzie podczas derbowego pojedynku. Niech Crvena i Partizan umówią się, że zdejmują na mecz płot, nie zapraszają policji, bo po co ma rozpraszać ich uwagę, a potem równo z pierwszym gwizdkiem robią sobie wjazd na murawę niczym William Wallace...
cloner
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 paź 2010, 0:34
Nie, nic dziś nie piłem, nic nie wąchałem i nic nie dawałem sobie po kablach. Mam wrażenie, że uznajesz mnie za jakiegoś piknika, co siedzi na prasówce i tylko w takich okolicznościach znajduje się na meczu, a drze się bo lubi pocwaniakować zza telewizora. Otóż nie, wyobraź sobie, że regularnie zasiadałem na Żylecie, na wyjazdy też jeździłem i w wielu sprawach potrafię kibiców/ultrasów/a nawet kiboli zrozumieć. Teraz nie robię tego, aby nikt nie powiedział mi, że brakuje mi obiektywizmu.cloner pisze:A Tobie co? Za dużo dziś wypiłeś? Czy zawsze taki nerwowy? Piłka nożna to sport dla kibiców, może kibice serbskiej reprezentacji mieli jakiś powód, żeby tak działać, może jakiś protest, o którym nie wiemy. Pojechali na mecz i to się liczy, Ty siedzisz w domu.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 paź 2010, 0:42
A czy jak kibice Bośni rzucali racami podczas meczu z Norwegią, to też robili wiochę na całą Europę? Nie. Cała kibicowska Europa ich poparła w walce ze złodziejami ze związku.bartbuks pisze:Nie lubię jednego - jak przyjeżdżają debile w goście i robią sobie zadymę. Chcesz rozpieprzyć coś? Wolność Tomku w swoim domku. Dzisiejsze zachowanie Serbów nie podlega żadnemu wytłumaczeniu. Też byś był z siebie dumny, jakbyś pojechał na wyjazd i zrobił rozpierduchę? Super, że pojechali na mecz, naprawdę zajebiście, ale czy trzeba było robić wiochę na całą Europę?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 paź 2010, 0:58
Pamiętaj, że kij ma zawsze dwa końce. Jest zapewne cel, lecz środek w jaki przekazano wiadomość jest nieodpowiedni. A zresztą daleko szukać - dziw bierze, że polscy kibice jeszcze tego nie zrobili, choć przykro patrzeć, że w taki sposób musi się to dziać. Wiesz czym to jest spowodowane? Może to głupie, bo UEFA teraz zrobi szopkę i opierdoli wszystko, ale po części ponosi za to winę. Wraz z FIFĄ stworzyła święte krowy, które śmieją się kibicom w twarz i mamy takie skutki.cloner pisze:A czy jak kibice Bośni rzucali racami podczas meczu z Norwegią, to też robili wiochę na całą Europę? Nie. Cała kibicowska Europa ich poparła w walce ze złodziejami ze związku.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 13 paź 2010, 1:09
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 paź 2010, 1:19
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio