Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 21 kwie 2008, 18:42
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 21 kwie 2008, 18:43
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 kwie 2008, 18:49
lisek_chz pisze:mam nadzieję na Lippiego
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 21 kwie 2008, 20:04
Nie martw sie Asteniu, juz w tym miesiacu AKO 98 mi weszloAsteniu pisze:Co prawda ja bym oddał wszystko aby zobaczyć Silve na VC, ale to jest tak realne jak postawienie kupona z AKO 50 i wygranie go.
W przypadku spadku raczej jej nie bedzie brał pod uwageMoofasa pisze:Kolejna oferta pracy dla Mou na horyzoncie?
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 22 kwie 2008, 10:47
Ja myślę że na każdego z tych zawodników znalazło by się sporo chętnych klubów. Vicente wiecznie połamany, ale patrzy przykład waszego Motty, niby tak samo, ale jakoś działacze Atletico dali się nabrać. Joaquin to nadal bardzo ceniony gracz, a Zigic to świetny napastnik, tylko że aby go wykorzystywać to trzeba ustalić pod niego taktykę co w Valencii nie miało miejsca.Jarzinho pisze:Asteniu pisze:Gdyby jednak jakimś cudem Valencia spadła to w tym klubie jest wielu piłkarzy o których biło by się sporo klubów : Villa, Silva, Banega, Moro, Joaquin, Vicente, Miguel, Albiol, Zigic czy chociażby Marchena, Baraja, Hildebrand nie wspominając już o piłkarzach odsuniętych przez Holendra.
Zigic, Joaquin, Vicente, moze kiedys było o nich glośno. Jednak Vicente od chyba 10 seoznow sie ciagle leczy, Zigic w ogole cos graa meidzy Joaquinem z Betisu i tym z Valencii jest roznica jak Henry w Arsenalu i ten Barcelony. Pewnie bedzie jakies zainteresowanie nimi, ale nie przesadzalbym.
To że Villa odejdzie to jest bardzo możliwe, jednak Silva ? Jest młody więc chyba aż tak mu się śpieszyć nie będzie.Jarzinho pisze:Tak naprawde to chyba nawet utrzymanie nie daje 70% gwarancji na pozostanei w klubie Villi czy Silvy, jestem przekonany, że jesli obaj dostana oferty nawet z La Liga z Barcy czy Realu to beda chcieli napewno odejsc, a jak juz zostanie Koeman to chyba wykupia kontrakty.
Silva to zawodnik który może grać z powodzeniem na skrzydle, jednak jego prawdziwy potencjał wykorzystuje się wtedy gdy ustawia się go za napastnikami.Jarzinho pisze:Co do Silvy mi odpowiadalby na pozycje w Barcelonie Ronaldinho. Nie wiem jak tam gra w Valencii, bo mimo zainteresowania La Liga nie ogladam ekip, ktore walcza o utrzymanieJednak ogladam 95% spotkan Hiszpanii i tam sie sprawdza grajac na podobnej pozycji i majac podobne załozenia taktyczne. Dla mnie to numer 1 jesli bedzie trzeba kupic kogos na miejsce Ronaldinho.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 22 kwie 2008, 13:05
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 kwie 2008, 20:03
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 kwie 2008, 20:23
Jarzinho pisze:Strasznie dziwna sztuacja po zwolninieniu Koemana. Nowy trener juz wspomnial o przywroceniu do kadry czy nawet gry Angulo, Albeldy u Canizaresa. Dla mnie jest to troche idiotyczne, bo jednak watpie, aby Koeman mial taka władze i sobie tak od siebie wzrzucac y kadrz kogo popadnie. Musial miec pelne popracie wladz teraz wladze zmieniaja decyzje jak trenera. Brak konsekwencji. Moze osoby zarzadzajace Valencia nie znaja sie kompletnie nad tzm co robia.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 13:30
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 14:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 25 kwie 2008, 14:07
No zapewne jest jeden, zajebiście ważny, romantyk_emil jest kibicem ChelseaRealFan pisze: Jest jakis powod?
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 14:11
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 15:55
Czytałem gdzieś na jakiejś stronie że prawdopodobnie będzie w Chelsea grał w przyszłym sezonie i dlatego tak napisałem! Ale wiesz jak Albelde męczyli pół sezonu to będzie dziwne jak zostanie przecież musiał grać w rezerwach i itp.RealFan pisze:Dlaczego akurat do Chelsea, a nie Arsenalu, Liverpoolu, Realu, Barcelony, Manchesteru? Jest jakiś powód?
A Albelda pewnie nie odejdzie. Przynajmniej tak sadze - wrócił do zespołu
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 15:57
Ale nie ma juz Koemana.romantyk_emil pisze:Ale wiesz jak Albelde męczyli pół sezonu to będzie dziwne jak zostanie
A ja czytalem na kilku stronach, ze sam najchetniej gralby w Arsenalu, ewentualnie w Liverpooluromantyk_emil pisze:Czytałem gdzieś na jakiejś stronie że prawdopodobnie będzie w Chelsea grał w przyszłym sezonie i dlatego tak napisałem!
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 25 kwie 2008, 15:58
romantyk_emil pisze:Czytałem gdzieś na jakiejś stronie że prawdopodobnie będzie w Chelsea grał w przyszłym sezonie i dlatego tak napisałem!
el Crack
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio