Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 14 gru 2010, 23:25
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 gru 2010, 23:30
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 14 gru 2010, 23:32
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 gru 2010, 23:37
W lidze koszę wszystkich. W pierwszym sezonie było troszkę gorzej, bo traciłem pkt ze słabeuszami, a teraz miernoty dostają bagaż 2-3 goli. Przegrałem tylko z Saturnem i 2 razy ze Spartakiem, który co jak co, ale ma potencjał. Niestety dopadł go syndrom średniaków i remisuje dość często, przez co mam nad nim przewagę. Zenit jest 5 i nie zachwyca, a Rubin 10 i raczej nie liczy się w walce o puchary. Na obecną chwilę zagrozić mi może tylko Spartak.Sammyy pisze:Najważniejsze to jednak by zespół miał wysokie morale, wtedy byle nie zepsuć tego
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 gru 2010, 23:56
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 gru 2010, 0:02
Jejku,to strasznie nudna i smutna ta twoja gra musi bycSammyy pisze:Aha, ja swojego asystenta mam od taktyki co imo jest ważniejsze. CMom i DMom zawsze daję agresywny odbiór plus pressing, a resztą niech się asystent zajmuje, zwykle działa
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2010, 0:07
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 gru 2010, 0:15
Wiesz ja zawsze idę do swojej ulubionej taktyki 451, która dla mnie sprawdza się bardzo dobrze, a nie widzę powodu by kombinować jak jest ok i to działa, w dodatku w obojętnie jakim klubie gram. No a ja sam z siebie jestem strasznie leniwy i nie lubię zmian, obojętne czy to w grze czy w życiuDr.Football1 pisze:Jejku,to strasznie nudna i smutna ta twoja gra musi byc Przeciez kombinowanie z taktyka to obok scoutingu i promowania wychowankow najciekawszy element FM-a
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 15 gru 2010, 0:18
Dokładnie; ja nawet sparingu nie dałbym poprowadzić asystentowi.Dr.Football1 pisze:Jejku,to strasznie nudna i smutna ta twoja gra musi bycSammyy pisze:Aha, ja swojego asystenta mam od taktyki co imo jest ważniejsze. CMom i DMom zawsze daję agresywny odbiór plus pressing, a resztą niech się asystent zajmuje, zwykle działaPrzeciez kombinowanie z taktyka to obok scoutingu i promowania wychowankow najciekawszy element FM-a
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2010, 0:22
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 gru 2010, 1:32
Mhm ale mi nie chodzi o taktykę jako taktykę gry zespołu, ale taktykę meczową (wymuszenie słabszej nogi, agresywny odbiór piłki, ścisłe krycie i pressing na pojedynczych zawodnikach rywali). Ogólną taktykę dla zespołu to ja sam robię. Myślałem że względnie dobrze to zaznaczyłem pisząc o traktowaniu CMów i DMów przeciwnikówTardelli pisze:Dokładnie; ja nawet sparingu nie dałbym poprowadzić asystentowi. Praca nad dobrą taksą jest z reguły bolesna, ale trzeba to robić. Jak w życiu - człowiek uczy się na błędach albo nie. I albo ma wyniki... albo nie.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 gru 2010, 20:12
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 gru 2010, 20:54
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 gru 2010, 21:01
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 gru 2010, 21:21

Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin