Pytania Techniczne - Strona 53

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 07 lut 2007, 12:42

taaa faktycznie sie troszke rozpedzilem :P...ale i tak nie wychodzi zle... dla tych ktory chca kupic Nowego dobrego laptopa, z bezprzewodowym internetem, to idealne rozwiazanie...cos jak kupic dobry sprzet na raty bez odsetek, plus placic za abonament blueconnect...

Edit// a i jeszcze pytales czy to moze miec cos w rodzaju Sim Locka...watpie...przynajniej nie slyszalem o czyms takim... bo widzisz, nie powinno ich to obchodzic, nawet czy karta jest uzywana, byle bys tylko placil abonament...laptopa, mozesz sprzedac, a karte schowac do szyflady, Twoja sprawa, czy bedziesz korzystal z internetu za ktory placisz...

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 lut 2007, 23:37

panowie

Gralem w fma przez siec na neostradzie 512 i bylo oki (przez hamachi)

teraz chce tez pograc tylko ze juz mam aster 512 i nie widzi fm
sieci kumpla (znaczy zadnej)... Czy moze trza jakos aster ustawic czy co :?: :?: :?: Potrafi mi ktos w tym pomoc i wytlimaczyc :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 14 lut 2007, 15:31

Orientuje sie ktos czy zeby zalozyc sobie Neostrade to czy trzeba korzystac z pakietu standardowego abonamentu TP? bo ja mam pakiet oszczednosciowy w swoim telefonie stacjonarnym i chcialbym wiedziec czy warunkiem abym mogl korzystac z Neostrady jest przeniesienie sie na pakiet standardowy :>

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 lut 2007, 15:34

spyrczak--> chyba osatnio wszedł przepis, że nie trzeba być w TP, żeby móc mieć neo. Tak coś moi rodzice nawet mówili. Jednak nie jestem pewien.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 14 lut 2007, 17:31

spyrczak pisze:Orientuje sie ktos czy zeby zalozyc sobie Neostrade to czy trzeba korzystac z pakietu standardowego abonamentu TP? bo ja mam pakiet oszczednosciowy w swoim telefonie stacjonarnym i chcialbym wiedziec czy warunkiem abym mogl korzystac z Neostrady jest przeniesienie sie na pakiet standardowy Łypiący

To jest troszke zagmatwane, co prawda rozdzielili Internet od abonamentu telefonicznego, ale musisz placic za utrzymanie lini..cos kolo 30 zl..wiec Internet zalozyc mozesz...ale wyjdzie Ci na to samo jakbys mial pakiet standardowy, i Neo...jesli chodzi o cene..;)

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 19 lut 2007, 16:09

Witam :)
Mam pytanie odnośnie mojego odtwarzacza DVD. Otóż odtwzarza on tylko niektóre pliki wideo, która umieszczone są na pirackiej płycie.
Czy da sie zrobić coś by odtwarzał wszystkie formaty i pliki z pirata?
Od razu musze wspomnieć, iż DVD nie jest najwyższej marki i kupiłem je za stosunkowo niską cene :P
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lut 2007, 16:16

pewnie musiałbyś wejsc na stornę tej firmy [o ile ma jakąś :D] i wgrać sobie nowy software. Ale ja odradzam, bo można sobie uszkodzić sprzęt - jak ktoś nie wie o co biega.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 lut 2007, 14:30

Potrzebuje przekonwerterować pliki MPC na WAV, bo chciałbym nagrać płytę. Ewentualnie potrzebne mi mp3, bo wtedy mogę CDexem podziałać. Zna ktoś program? Byłbym wdzięczny za odpowiedz.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 lut 2007, 15:06

Jeśli używasz Nero do nagrywanie płyt to wystarczy jeden plugin i już będziesz mógł nagrywać pliki mpc jako audio (jeśli dobrze zrozumiałem w czym problem).
Tu masz link :
http://www.bitburners.com/Software/Down ... o_Plugins/
Ściągnij : MusePack v1.0.0.33. I będzie wszystko ok.

EDIT :
A jeśli chcesz przerobić mpc na wav to rade da nawet winamp. Musisz tylko zmienić w zakładce Output plugin na Nullsoft Disk Writer Plug-in.

EDIT 2 :
Spróbuj Jarzyna programem Virtual Dub. Ja używam i mogę szczerze polecić.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 15:16 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 lut 2007, 15:14

Czy moze mi ktos podsunac pomysl jakim programem moge pociac film? Chce wyciac jego fragment, a windows movie marker mi caly czas tlumaczy, ze nie ma jakichs kodekow-dekoderow i ze nic z tego nie bedzie.
Prosilbym o jakis program, ktory mnie poratuje, tylko fajnie jakby nie mial 100 MB bo potrzebny mi jest doslownie na jeden raz ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2007, 15:29

kiedyś uzywałem AviChop, jak nazwa wskazuje ciął *.avi
http://www.divx-digest.com/software/avichop.html

z tej stronki musisz być zalogowany - ale jak poszukasz w necie, to penwie znajdziesz gdzieś "łatwiejsze" źródło.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 mar 2007, 21:01

Pytanie technicze, wstęp:
kupiłem nową neo 1 MB, pointa: czy mogę przy tej szybkości neta oglądać bez problemów (żeby nie przerywało) mecze (w internecie, of cours)?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2007, 21:14

Spokojnie.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 mar 2007, 21:18

Teraz dalsza część, jak zrobić, zeby ogladać te mecze. Bo kiedy wyszukiwałem strony z meczami przez neta i chciałem je otworzyć to wyskakiwało mi, że przeglądarka nie obsługuje tego typu adresów :roll:
jak ktoś pofatygowałby się i chciał dokladniej wytłumaczyć to zapraszam na priv, podam nr gg :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 mar 2007, 22:31

w poniedziałek się do mnie odezwij na gg [najepiej od rana - będę niedostępny, ale bede :P]
do tego jest osobny dział [ten z bramkami] musisz poinstalowac programy odpowiednie - wiec jak do poniedziałku nikt ci nie pomoże, to zapraszam w poniedziałek ;) postaram sie pomóc.
Przy 1 MB mecze smigają az miło :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”