F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 53

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 22:42

No i już po meczu :D Wynik w pełni mnie satysfakcjonuje. 2:0 z Bilbao to dobry rezultat biorąc pod uwagę, że Baskowie to bardzo nieobliczalna drużyna. Barca nie straciła bramki to zdecydowanie "+" szkoda tylko, że Eto nie strzelił a miał 100% (albo nawet 110% :wink: ) okazję. Deco jak zwykle po rykoszecie :lol: Mecz może nie był porywający ale walka mogła się podobać a wynik taki jak należy. Barca pewnie powinna zmierzać ku zwycięstwu w lidze :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 mar 2005, 22:44

co do obrony to chętnie widziałbym w składzie na nowy sezon Juana z Leverkusen, gość wysoki jakich mało u nas i co ważne dobrze wyszkolony technicznie i zwinny, z tym że nie wiem czy ma on paszport unijny, jeśli nie on to może zdolny Heitinga z Ajaxu;
jeśli chodzi o Defensywnego pomocnika to myśle, że nie trzeba się śpieszyć, Marquez dobrze sobie radzi, a Motta na nowy sezon powinien wypełnić lukę w zupełności, a co do Yeste to też troche lipa bo on jest lewoskrzydłowym a tam gra Ronaldinho i jak ostatnie mecze pokazują lepiej go nie przestawiać na prawą flankę, dobrz byłoby ściągnąć jeszce lewego obrońcę bo obecni tak sobie grają; powinniśmy sprzedać Riquelme bo nie ma paszportu i mamy równie dobrych gości jak on, no i chyba Saviolę też sprzedać albo ewntualnie wypożyczyć na jeszcze jeden sezon jeśli Henka zacznie grać jak trzeba; miejmy też nadzieję, że Giuly powróci do formy z poprzedniego sezonu, być może bramka zdobyta dzisiaj doda mu sił

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 mar 2005, 4:49

ja pozwole sie nie zgodzic z wiekszoscia waszych opini.
marquez gra o wiele lepiej na obronie na srodku obrony niz na dm-ie. to widac w meczach, w ktorych wystepowal na tych pozycjach. poza tym, jak mowie, dm jest w miareniezalezny, a obronca sie musi zgrac. zaden obronca nie jest wzmocnieniem dla druzyny, w miare dobrze funkcjonujacej w defensywie, nawet gdyby byl najlepszym w swoim fachu. obrona jest druzynowa, o wiele mniej zalezy od umiejetnosci indywidualnych niz od zgrania!!! co do lewej obrony, to przypomnijcie sobie gre gio z paru meczy wczesniej!!! on jest swietny, na tej pozycji jeden z najlepszych, dajcie mu szanse. kwestia niedyspozycji w kilku meczach niczego nie przesadza.

barca wygrala. fajnie!!!

\/|5<4 31 |34|?<4

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 13 mar 2005, 7:26

Po dość dobrym meczu pokonaliśmy Atletic Bilbao 2-0. Bramkę strzelił Deco, jak zawsze w swoim stylu (piłka odbita od obrońcy) i Giuly, który powoli, z dnia na dzień odzyskuje formę i mam nadzieję, że już niedlugo będzie w pełni sił, bo przed nami cięzkie mecze z "Depor" i Valencią, a pare meczów po tym ciężkie "Gran Derby". Visca El Barca !

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 13 mar 2005, 13:28

Teraz BARCE czekaja najciezsze mecze w sezonie i na dodatek rozgrywane beda na wyjezdzie :!: Ale przeciez BARCA jest najlepsza i napewno sobie poradzi :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 mar 2005, 20:13

cieszy ze Barca wygrała z Bilbao, i powiekszyła przewage nad realem :lol:
obawiałem sie tego spotkania i zastanawiałem jak zagrają po meczu z chelsea!! szkoda ze Eto'o cos ostatnio marnuje setki, ale liczą sie zwyciestwa :lol:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 13 mar 2005, 20:27

no a Real w 80 minucie przegrywa 2:0, a więc przewaga chyba wzrośnie do 11 pkt, świetnie się dzieje z racji, że teraz przed Barcą trudne mecze

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2005, 20:47

Brawo Getafe :D
Brawo Real :D :twisted:
Wynik 2:1 zupełnie mnie satysfakcjonuje :P
Teraz Barca ma już 11 pkt przewagi przed trudnymi meczami. Jestem pewny, że Real też jeszczę coś natraci bo widać, że forma stabilna :lol:

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 13 mar 2005, 22:31

No to już wiemy kto wygra w lidze hiszpańskiej :twisted: :twisted:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 mar 2005, 23:46

Chciałoby się rzec (przez fanów Barcy) teraz możemy się skupić na LM :lol:.Ale niestety już nie ma tam katalończyków.Chyba można już mrozyć szampany, bo to nie jest możliwe, aby tak rozbity Real odrobił taką stratę :>.Brawo Barcelona, grająca praktycznie jednym składem, z plagą kontuzji ma taką przewagę nad resztą stawki.Potrzebne są małe poprawki, w formacji defensywnej, aby nie tracić już tak głupio goli i Barcelona drużyną na miarę triumfu w LM, bez patrzenia nie pewnym okiem w stronę Chelsea.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 mar 2005, 11:25

Brawo w tym sezonie liga jest wasza :!: Gratuluje bo ejst się z czego cieszyć :!: W tym roku w Hiszpani nikt nie mogł wam zagrozić ale w Europie znaleźli się pogromcy :!:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 17:44

Jedyna druzyna ktora mogla BARCY przeszkodzic w wygraniu LM byla Chelsea i szkoda ze BARCA musdiala trafic na nia tak szybko. Ten mecz to powinien byc final :!: Ale liga hiszpanska jest nasza :D

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 mar 2005, 6:51

Jeszcze nie możemy być pewni mistrzostwa, ponieważ teraz gramy 3 ciężkie mecze i gdybyśmy je przegrali (mam nadzieję, że nie :wink:) było by już dwa punkty przewagi i wszystko mogło by się zdarzyć.

Awatar użytkownika
Pininho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Barca The Best

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pininho » 15 mar 2005, 8:52

Barca wygra Primiera Division nie ma szans zeby ja ktos dogonił!!!!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 mar 2005, 9:22

Jesli Real podtrzyma swoja aktualna forme to Barca moze byc pewna mistrzostwa

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”