Znając Niemczyka, to jest raczej decyzja ostateczna i nie będzie zmieniał zdania. Pewnie zrezygnował, bo atmosfera w drużynie robiła się zbyt gęsta. Z drugiej strony, do kadry będzie mogła wrócić Glina

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2006, 17:51
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 wrz 2006, 18:29
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 wrz 2006, 18:41
Zmiany na miesiac przed mundialem to nie jest dobry pomysł i zadnej reprezentacji nie przyniosa korzysci. Jedyna szansa ze Glinka wróci do kadry, a trenerem zostanie Kłos i bedzie kontynuował to co zaczał Niemczyk. Juz sępy sie zlatuja i udzielaja wywiadów, bo zwolniła się intratna posadka.RealFan pisze:Odejście Niemczyka to pierwszy krok.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 wrz 2006, 18:52
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 wrz 2006, 19:03
W meczu z Koreankami realizator podczas time outow podstawil mikrofon i moznabylo uslyszec wiazanki slow w jego wykonaniu, skierowane do siatkarek. Jeszcze komentatorzy powiedzieli ze " Trener Niemczyk ostro mobilizuje nasz zlotka".RealFan pisze:OK, na treningu się wydarł, ale podczas spotkania
[`]RealFan pisze:Zawsze mówił spokojnie, uważam, iż za spokojnie
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 wrz 2006, 19:07
[']Martinho pisze:[`]
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 wrz 2006, 19:10
Przez ostatnie lata nie mialem okazji posluchac co Niemczyk mowi do swoich siatkarek podczas czasow. Uwazasz ze mecz z Koreankami byl wyjatkiem?RealFan pisze:Podczas meczów z Koreankami, a wcześniej Przez ostatnie lata
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 wrz 2006, 19:14
To żałuj bo ja kilka razy go słuchałemMartinho pisze:Przez ostatnie lata nie mialem okazji posluchac co Niemczyk mowi do swoich siatkarek podczas czasow
Nie wyjątkiem, ale jednym z nielicznych, podczas których Niemczyk naprawdę "żył" podczas przerwMartinho pisze:Uwazasz ze mecz z Koreankami byl wyjatkiem?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 01 wrz 2006, 20:38
Uważasz, że powinniśmy zatrudnić Mikołaja Karpola? Prawdopodobnie największego frustrata z pośród trenerów siatkówki? Prowadził Urałoczke Jekaterenburg i reprezentacje Rosji. Generalnie to była ta sama drużyna, bodajże jedna zawodniczka inna w 6 była.RealFan pisze:Ja tam za Niemczykiem płakać nie będę. Jak na mój gust on jest zbyt łagodny, nie potrafił krzyknąć, a kiedy już wrzasnął to Glinka zagwiazdorzyła Confused Wszyscy widzimy skutki.
Babel pisze:Zmiany na miesiac przed mundialem to nie jest dobry pomysł i zadnej reprezentacji nie przyniosa korzysci. Jedyna szansa ze Glinka wróci do kadry, a trenerem zostanie Kłos i bedzie kontynuował to co zaczał Niemczyk.
RealFan pisze:Przesada? Być może, jednak ja nigdy co do Niemczyka nie byłem przekonany w 100% i raczej nie będzie on już miał okazji czegoś zrobić, aby moja opinia się poprawiła. Jedynym co go broni są te dwa złote medale ME. Tego mu nikt nie zabierze i za to zawsze będzie szanowany Wink
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 wrz 2006, 21:01
Przeciez sam wiesz jak zawistne jest srodowisko siatkarskie i tylko czekac na kolejne tego typu wywiadu.Od pewnego czasu w kadrze siatkarek jest poważny problem, ale ludzie ze środowiska udają, że nic się nie dzieje. Dlaczego tak jest? Atak na Andrzeja Niemczyka byłby atakiem na bohatera narodowego. A na razie odważnych, którzy powiedzieliby kilka słów prawdy, nie widzę.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 wrz 2006, 21:08
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 wrz 2006, 15:53
Pewnie już czytałeś rewelacje Dziennika...Babel pisze:Co od sępów? Oficjalnych nie ma, bo raczej przesadzone jest że trenerem zostanie Ireneusz Kłos. Wydaje mi się, że jedyna własciwa osoba na to miejsce. Chyba nawet był taki koncept, że jak Niemczyk w glorii chwały odejdzie na zasłużona emeryture, schede po nim obejmie Kłos. Troche inaczej wyszło. Troche odbiegłem od tematu, ale np. wypowiedzi bezrobotnego trenera Krzyżanowskiego za siatka.org mozna traktowac jako zgłoszenie akcesu na stanowisko selekcjonera. Oto fragment który najbardziej mnie intryguje.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 wrz 2006, 16:11
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 wrz 2006, 9:35
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 wrz 2006, 23:48
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio