Manchester United (zbiorczy) - Strona 53

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 18:08

Móglby być ciekawym transferem, ale na ławke. Manchester już nie może eksyperementować z bramkarzami. Jak dla mnie Kameni, Hildebrand, Gomez i Robinson z tych realnych....

POZDRO!!!!!!!

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 28 maja 2005, 18:15

hehe kto moglby byc na lawke Toldo?

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 18:17

radekutd pisze:
futbolowa pisze:No niestety nie zauważyłam :? Straszne prawda?
Fieldy załóż temat kto zostanie cieniasem, załóż :D Tylko nie rozumiem do czego będzie się to odnosić :lol:

Toldo w ManU? Za stary jest już, zdecydowanie...
Potrzebny jest ktoś młody i utalentowany, ale z jako-takim doświadczeniem ;)

Bo ja sobie zakładam temat, żeby podyskutowc o transferach w United, a ten h.j wyskakuje ze swoimi kompleksami..........

POZDRO!!!!!(fieldy nie do ciebie)

1WP za zakropkowane przekleństwo z błędem ortograficznym :roll: //Tomusmc

i jeszcze jedno za obrażanie kolegi...//Pawel

Kolegi, dobre Pawel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam moderatorów!!!!

Nie Toldo, tylko ten Akinfeev czy jakoś tak :wink: .

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 18:25

radekutd pisze:Nie Toldo, tylko ten Akinfeev czy jakoś tak :wink: .
Czy jakoś tak? Wygląda na to, że nie wiesz o kogo chodzi, a od razu chcesz go na ławę sadzać :?
Coś jest nie tak :?

Igor Akinfeev ma tylko 20 lat?! :shock: Naprawdę wygląda starzej i prezentuje się całkiem nieźle...
Wątpię jednak w jego transfer do ManU. Bardziej interesuje mnie wspomniany już bramkarz PSV :)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 18:33

Mam pytanie do moderatorów??? Czego nie ma już tematu kto będzie kolejnym diabłem a wszystko zostało przezucone do Manchester (zbiorczy)

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 18:36

Ja mogę odpowiedzieć, chociaż modem nie jestem, bo nietrudno się domyślić ;)

Jak wnioskuję, kolejny temat był niepotrzebny, zwłaszcza, że o transferach dyskutowaliśmy i tutaj 8) ;)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 maja 2005, 18:54

fieldy pisze:
radekutd pisze:Niektórzy mają kulturę. Tak marzę, żeby Timo przeszedł do Manu, a Gomez do Arsenalu. I co dobrze Ci teraz!!!????? Przoszę moderatora o reakcje, bo nie ręcze co napisze na forum jak tak dalej pójdzie......

POZDRO!!!!! FOR ALL!!!! WITHOUT FIELDY!!! :evil:
Zgadza się to co mówisz - niektórzy rzeczywiście mają kulturę :wink:
A ty naucz się wreszcie że bramkarz PSV nazywa się GOMES a nie GOMEZ (specjalnie wcześniej pisałem przez "z" na końcu bo wiedziałem, że ulegasz innym tak jak z tymi bramkarzami (czytajcie wyrzej :wink: ))
I rzeczywiście teraz jest mi dobrze - uśmiałem się jak jeszcze nigdy :lol:
I nie musisz prosić modów o reakcję, napisz co chciałeś mi powiedzieć na forum to od razu zareagują :wink:
A i dzięki wielkie, że mnie nie pozdrowiłeś tym razem - jestem ci dozgonnie wdzięczny :wink:
Na pewno pisałeś ironicznie ha ha ha ha!
Co do Gomesa już dawno go chciałem w ManU! Hildebrand też nie jest zły ale teraz zagrał przeciętny sezon. Weidenfeller grał świetnie, a BVB kupiła dwóch bramkarzy więc może :wink: Frey niech zawita na Emirates Stadium :wink: :wink: a Weidenfeller na Old Tafford i wszyscy będą zadowoleni.
Gomes lub Weidenfeller! Prawa obrona Miguel, Hinkel, Ibanez. Środek z Rio - Collocini, Alex, King, Milito. DM - ESSIEN :!: LM - Malouda, Downing, Quaresma. OM - może dać szansę Klebersonowi. A jak nie to Sneijder!

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 28 maja 2005, 19:02

Lepiej zeby przyszedl w nadchodzącym sezonie ;]
a nie za dwa sezony bo na Emirates Stadium beda grac 06/07 sezon;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 19:37

RoRo pisze:
futbolowa pisze:No niestety nie zauważyłam :? Straszne prawda?
Fieldy załóż temat kto zostanie cieniasem, załóż :D Tylko nie rozumiem do czego będzie się to odnosić :lol:

Toldo w ManU? Za stary jest już, zdecydowanie...
Potrzebny jest ktoś młody i utalentowany, ale z jako-takim doświadczeniem ;)
No to mi sie od razu na mysl zucil Igor Akinfeev :D:D:D Co o nim myslicie bo ja jak uslyszlaem ze ona ma mniej niz 20 lat to z krzeszla spadlem bo po piewsze gra jakby mial 25 coznajmniej i wyglada na 25 :D

POZDRO
Tak, on ma bodajże 19 lat i rzeczywiście jest świetnym bramkarzem (pokazał to chociażby w finale UEFA CUP)
radekutd - nie pisz takich brzydkich wyrazów (tymbardziej jak nie wiesz jak się je pisze :oops: ) I mam prośbę do modów, jakby można odjąć mu jedno ostrzeżenie (to za obrażenie kolegi - bo ja się nie czuję obrażony - ja się poprostu nie przejmuję opiniami małych zagubionych dzieci)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 maja 2005, 20:24

Spoko, dyskutujcie, spekulujcie ale bez przesady! Macie cos do siebie to wyjasnijcie to na GG, a Ty - Radekutd, jak masz sprawe do modow to napisz PW.
Jeszcze jedna wypowiedz nie na temat, a posypia sie ostrzezenia. To jest temat o MU i nie chodzi w nim zeby kazdy, kazdemu dogryzal.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 20:41

Teraz kiedy klub przejął Malcolm Glazer sytuacje staje się, że tak powiem mniej sentymentalna :wink: . Nie rozumiem tylko, jak mozna dac pensje 50000 funtow tyg. Philowi Nevillowi a Rio rzulić tych 120000, które dostanie. To samo z Ronaldinho, był na 99% nasz i co???? Ale najbardziej mnie dziwi to, że Sir Alex nie sciągnął Robbena. Tłumaczył to względami finansowymi :shock: Jak można sciągać Sahe za 12.75 mln funtow i dac mu cos kolo 40 000 tyg., a zrezygnować z Robben (Chelsea 12.5mln) i pensja 17 500 tyg. :lol:

POZDRO!!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 28 maja 2005, 20:50

Wielkim błędem było właśnie nie sprowadzenie Robbena, teraz on króluje w The Blues, Alex wolał Sahę, który i tak siedzi na ławie rezerwowych. Czas Fergusona w ManU się powoli kończy, jeśli ten sezon będzie taki jak dwa poprzednie, to sir Alex pójdzie na "zieloną trawkę" :lol: :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 maja 2005, 20:53

Moim zdaniem czas Fergusona skonczyl sie 2 lata temu. Mimo ze bardzo go szanuje, to jednak nie ma juz pomyslu na gre! Powinien z honorem odejscz MU.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 20:56

Dla mnie też się wtedy skończył czas Sir Alexa, ale teraz kiedy klub przejął Malcolm Glazer, lepiej żeby został ten jeden sezon.

POZDRO!!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 28 maja 2005, 20:57

Tak zgadzam się z Beckhsem, dwa ostatnie sezony potwierdziły, że czas Fergusona się już skończył.Na jego miejsce powinien przyjść młody, ambitny szkoleniowiec

Zablokowany

Wróć do „Anglia”