Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 53

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 22:22

o tej akcji z 4 min zapomnialem bo zaczolem ogladac akurat po niej i nie wziełem jej pod uwage :P :oops: jednak to co wymieniłeś to pojedyńcze akcje raptem 4 sytuacje na mecz... możliwe Lehman zagrał dziś poprawnie, lecz te argumenty nie zmieniają faktu, że był to bardzo przeciętny mecz i niewiele się w nim działo (poza tymi akcjami)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 22:25

Ktoś mi wkońcu powiem jak wygladałten mecz bo każdy coś bełcze :D

1 Jakie były skłądy
2 Jak gral Cesc podług Hleba( kto grał lepiej)
3 Jak grał Robben

Dzieki za odpowiedzi
:D

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 22:33

AD 1
Składy:

Chelsea - Cech, Ferreira, Terry, Gallas, Del Horno, Makelele, Lampard, Duff, Robben (59. Wright-Phillips), Gudjohnsen (59. Essien), Crespo (45. Drogba)

ławka: Cudicini, Huth

Arsenal - Lehmann, Lauren, Toure, Senderos, Cole, Pires, Fabregas (85. Flamini), Gilberto, Ljungberg (26. van Persie), Hleb, Henry

ławka: Almunia, Cygan, Bergkamp

ad 2 tak sobie HLEB wg mnie lepiej
ad 3 Robben też tak sobie zszedł w 2 połowie. Nie zachwicił jak cała Chelsea i Arsenal :D
Ostatnio zmieniony 21 sie 2005, 22:34 przez Rumeczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sie 2005, 22:34

K@rolas_RSP pisze:A co powiesz na akcje z 4 minuty gdy Liunberg wybił pilke z prawie z bramki , albo na strzał i obrone Lemana głową , albo z 93 minuty gdy drogba już na większym luzie był 1vs1 z bramkarzem , no i oczywiściew tą bramke .... a teraz mi powiedz czy naadal powinno być 0-0 ?? bo Leman zagrał bardzo dobry mecz .....
możecie uznać, że się czepiam albo jestem głupi, ale kto to jest Leman? :oops: :lol: :? bo wiem, że jestem jeśli chodzi o piłkę nożna to stażem jeszcze młody i przyznaje się, że o Lemanie jeszcze nie słyszałem. Co innego Lehmann....tak o nim słyszałem dużo

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 22:35

1. Skład

Arsenal

# Jens Lehmann
# Lauren
# Kolo Toure
# Philippe Senderos
# Ashley Cole
# Roberto Pires
# Cesc Fabregas <zmiana> # Mathieu Flamini 85
# Gilberto
# Fredrik Ljungberg <zmiana> # Robin van Persie 26
# Alexander Hleb
# Thierry Henry

rezerwa :
# Manuel Almunia
# Dennis Bergkamp
# Pascal Cygan

Chelsea

# Petr Cech
# Paulo Ferreira
# John Terry
# William Gallas
# Asier Del Horno
# Claude Makelele
# Frank Lampard
# Damien Duff
# Arjen Robben <zmiana> # Shaun Wright-Phillips 59
# Eidur Gudjohnsen <zmiana> # Michael Essien 59
# Hernan Crespo <zmiana># Didier Drogba 45

rezerwa :
# Carlo Cudicini
# Robert Huth

ps. bagg czepiasz sie ... nie jestem jego fanem więce pisze jak słysze :lol: nawet sie rymuje :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 21 sie 2005, 22:37 przez K@rolas_RSP, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 22:36

Heheh czyżby tu była ironia :) Lehmann to bramkarz arsenalu ale Lehman hmm nie wiem w sumie.... kto wie :P?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 22:37

Arsenal chce grać jednym napastnikiem :shock: Przecież w Premiership gdy chce sie grac jednym napastnikiem tzreba mieć super skrzydłowych a w tym klubie są dobrzy boczni pomocnicy ale nie aż tak zeby grać takim ustawieniem. Tak mi ise zdaje i nie wiem jak dokłądnie grali ale ze sklądu wychodzi że tylko 1 napasiociorem bo chyba Hleb nie grałw ataku :roll:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 22:41

Mi się włąsnie też tak wydaje...ponieważ nie było Reyesa chyba ma kontuzję czy coś... hehe nieźle jeden napadzior kontra zamurowana Chelsea mm hehe nice nice ciekawe jak chcieli strzelić gola bo raczej 1 napastnikiem nie jest to takie łatwe : )

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 22:43

Co do twojego 2 pytania Hleb zagrał bardzo dobrze ładnie sie wprowadził do drużyny wg też zagrał lepiej ....

A co do 3 to Robben zagrał przeciętnie to już kolejny jego przeciętny mecz zato dużo lepiej zagrał jego zmiennik Shaun Wright-Phillips :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2005, 8:49

Rossi pisze:Przecież w Premiership gdy chce sie grac jednym napastnikiem tzreba mieć super skrzydłowych a w tym klubie są dobrzy boczni pomocnicy ale nie aż tak zeby grać takim ustawieniem

Przecież Pires, czy Ljungberg nieraz pokazywali spore umiejetności w grze offensywnej.
Robert w zeszłym sezonie miał więcej bramek w lidze niż którykolwiek z Czerwonych Diabłów - to chyba jest agrument :wink:

Rossi pisze:Tak mi ise zdaje i nie wiem jak dokłądnie grali ale ze sklądu wychodzi że tylko 1 napasiociorem bo chyba Hleb nie grałw ataku
Hleb grał cofnięty, Henry'emu pomagał Freddie, jednak [na szczęście dla Was] po ok 20 minutach Freddiego znieśli na noszach i zmienił go van Persie [zagrał słabo]

Rossi pisze:Jak gral Cesc podług Hleba( kto grał lepiej)

Hleb grał dużo lepiej [miał kilka świetnych prostopadłych podań] troszkę mi brakowało, jego dryblingów [coś jak u Was z Cristiano :) ]
Cesc nie zachwycił niestety. Był mało widoczny, stracił perę piłek [po jednym ze zderzeń z Claudem, był trochę zamroczony - musi popracować nad siłą fizyczną]

Bardzo dobrze zagrał Gilberto, który nie tak dawno powrócił po kontuzji - niektórzy tu piszą, że w środku jest dziura bo nie ma Vieiry - więc ja ich pytam - jak oceniacie Brazylijczyka ?

Rossi pisze:Jak grał Robben
Fatalnie, nic mu nie wychodziło, przez całą pierwszą połowę ani razu nie zagroził bramce Lehmanna, ogólnie Chelsea przez pierwszą połowę nie grała przez środek :shock: Najczęściej Gallas podawał piłki od razu do H. Crespo, który to psół wszystko co było tylko możliwe [i też grał tylko 45 minut]
Trochę dziwnie było oglądać taką Chelsea - gdzie zawodnicy środka pola biegają bez celu patrząc jak piłka mija ich w każdej akcji. Dla przykładu - Lampard piłkę dotknął pierwszy raz w 26 [jeśli dobrze pamiętam] minucie :shock: Być może wcześniej ją tam musnął, jedna dopiero po ok 30 minutach zagrał z klepki, czy tez podał komuś - potem jeszcze 2 ręki w polu karnym tegoż zawodnika [o czym wcześniej coś tam bełkotałem, ale zrozumcie - było po meczu, grał Arsenal - miałem prawo bełkotać if you know what I mean :lol: ]

Bramka fuksiarska - odbiła się od kolana Drogby i wturlała się obok Lehmanna do bramki.
O, byłbym zapomniał - Senderos grał bardzo dobrze przez pierwszą połowę [ani jednego błędu] trzeba przypomnieć, że grał wtedy Crespo.
Po Prezrwie kiedy wszedł D. D - Senderos jakby podświadomie się go bał [po 2 błędach z meczu o Community Shield] i znowu miał dwa błędy [jeden przy tej fuksiarskiej, bądź co bądź bramce; drugi, na samym końcu meczu, kiedy chciał głową odegrać piłkę do Lehmanna, a podął ją Drogbie - ten na szczęście widział ją już w bramce i spudłował]
Ale co to zmienia jak i tak przegraliśmy :cry:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 10:52

No i widać że Cesc już drugi mecz zawodzi i chyba za wczesinie rzuconao go na głeboka wode :roll: Pires już nie jest taki super to prawda tamten sezon mu wyszedł szzególnie początek miał dobry ale chyba drugi raz szczytu nie osiagnie , do tego młody juz nie jest. Henry pierwszy mecz do bani ( wiem oglądałęm) drugi też widac nie lepszy. Nie zdziwie sie jak jeszcze w tym okienku odejdzie do Barcy :roll: . I dalej uważam że Asrenal nie ma zawodników do systemu 4-4-3 jeżeli takim by chieli grać o widac ten system jest barddzo dobry :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2005, 19:43

Zaraz kolejne derby w udziałem Kanonierów :twisted: tym razem Fulham na rozkładówce :lol:

Licze że Arsenal zacznie grać swoją piłke. Henry wejdzie w obroty i już go nikt nie zatrzyma. Tylko niech zacznie grac w swoim stylu. Pewnie zagrają dwójka w ataka z Van Persim. I Hleb od pierwszych minut. Oby licze na Białorusina.

Nie wiecie co z Fredrickiem :?: kontuzje w meczu z Chelsea nie była chyba groźna to może zagra dzisiaj :?:

Colman będzie liczył na Boa Morte i Radzińskiego. Ale nie uda mu sie :twisted: niczym pewnie nowym zaskoczyc Kanonierów.

Chelsea gra u siebie z West Brom i cięższko liczyc że cos stracą :D
Tottenham czeka ciężki mecz z Blackburn na wyjeżdzie i mogą kompletu pkt. nie przywiyeść.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 sie 2005, 19:50

*_For_zaza_Milan_* pisze:Pewnie zagrają dwójka w ataka z Van Persim
oj mi sie wydaje ze jednak z reyesem
*_For_zaza_Milan_* pisze:kontuzje w meczu z Chelsea nie była chyba groźna to może zagra dzisiaj Question
nieby nie ale dzisiaj na pewno nie zagra - tak mowil wenger

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 24 sie 2005, 19:52

troche obrone maja dziurawa i bramkarza niestety tesz, a co sie dzieje z tym obronco z wks co go chyba z belgii sciahneli??

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 19:55

Czuje że asrenal moze mieć dzisiaj cieżko i nawet stracić punkty :roll: co mnie napewno ucieszy :twisted: Jeżeli Henry sie nie odnajdzie to wątpie aby ta drużyna coś osiągneła . Nie powinno tak być że jeden zawodnik decyduje o obliczu drużyny 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”