Ja mam fajniejszego linka bo ze zdjeciami Palikota z penisem.bellus pisze:http://wiadomosci.onet.pl/1524842,11,item.html
Zobaczcie to
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 85846.html
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 24 kwie 2007, 16:55
Ja mam fajniejszego linka bo ze zdjeciami Palikota z penisem.bellus pisze:http://wiadomosci.onet.pl/1524842,11,item.html
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 8:18
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 kwie 2007, 9:03
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 12:43
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2007, 13:16
To juz chyba nie te czasyUchi_ pisze:doprowadzić na milicje
Jezeli dobrze slyszalem to wtargniecie bylo w celu przeszukania mieszkania, chociaz taki misz masz jest wokol tej sprawy ze moge sie mylic - A podczas przeszukania delekwinci powinni byc caly czas na oku organu dokonujacego przeszukaniaUchi_ pisze:wtargnięcie do czyjegoś domu, to ma sie powód raczej taki, żeby skuć i najlepiej doprowadzić na milicje
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 26 kwie 2007, 17:53
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2007, 17:59
jakiej samotnej przeciez tam byl jej mażAjgor pisze:że w celu przeszukania domu samotnej kobiety
Tak bylo, jets i anjpewniej bedzie, a sprawa lekarza to troche inna beczkaAjgor pisze:posyłana jest niemal brygada terrorystyczna... a wcześniej przecież już za lekarza im się oberwało i dalej to samo
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 kwie 2007, 18:08
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 26 kwie 2007, 19:06
Toteż wcale nie bronię SLD tylko sam fakt takich akcji jest żałosny. No ale cóż zrobić.czeher pisze:Przypomnij sobie jak zostal potraktowany Kluska a wtedy PiS nie rzadzil, ale SLD(?), ktore teraz burzy sie gdy do ich dzialaczy wchodza
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 kwie 2007, 19:06
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 02 maja 2007, 0:27
Wojtek Olejniczak pisze:Dzisiaj rządzący mówią o wzroście gospodarczym - tak to prawda - to wielka zasługa rządów lewicowych, że mamy dzisiaj w Polsce 5-6- procentowy wzrost gospodarczy, ale nie taka powinna być redystrybucja, nie tak powinno się dzielić te pieniądze
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 02 maja 2007, 8:51
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 02 maja 2007, 9:45
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 03 maja 2007, 20:24
W takim razie, proszę o zdjęcie WP, albo wklejenie sobie, bo jak wytłuściłem jawnie mnie znieważyłeś !!! Bądź człowieku konsekwentny, ob wymagasz od innych aby nie obrażali, a sam personalnie kogoś znieważasz.Babel pisze:A co do moich pogląd to się mylisz, ale dla tak ograniczonego człowieka to nawet lewakiem moge zostac
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 03 maja 2007, 21:19
bellus
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio