PS: ChuChu podpisał nowy kontrakt do 2010 roku.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 sie 2006, 22:15
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2006, 9:01
Martin Pellegrino pisze:Panowie (i Panie, ale jakoś sobie żadnej nie kojarzę)... jest szansa aby sprzedać Cruza. Niektórym się to pewnie nie spodoba. Jego były klub - Feyenord - chciałby Argentyńczyka sprowadzić. Sprzedali Kuyta to teraz im jednego napadziora brakuje. Po przybyciu Crespo można chyba z czystym sumieniem podziękować Julio za te pare lat spędzonych na San Siro i za kilkanaście goli w poprzednim sezonie
Niby koniec mercato, ale media ciągle dołączaja nowych graczy. Podobno jeszcze MaxiByć może dojdzie do wymiany na linii Inter-Juventus
Wymiana ma dotyczyć dwóch piłkarzy rodem z Argentyny. Juventus chce mieć u siebie w składzie Nicolasa Burdisso, Inter chce w zamian otrzymać Mauro Camoranesiego.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 sie 2006, 10:32
Sero pisze:Niby koniec mercato, ale media ciągle dołączaja nowych graczy. Podobno jeszcze Maxi

Zaza
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 sie 2006, 11:03
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 sie 2006, 11:15
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 sie 2006, 11:23
ja bym to nazwał inaczej , potraktował go gorzej jak garbategoZaza pisze:Bobo upokorzył Morattiego
Zaza pisze:traktował go ja syna
słabosc to ma do Recoby , o Brazylijczyku nie ma co wspominac bo transfer ten do skutku nie dojdzie , zwłaszcza ze jest jeszcze w Interze Oba , a przy odejsciu Cruza nigeryjczyk byc moze zostanie , a jestem pewny ze Moratii majac do wyboru Obe a Ronaldo postawi na młodosc , zreszta kiedys mówił ze Oba to przyszłosc Interu i ze jest dla niego jak syn wiec ...Zaza pisze:ale dobrze wiemy ze ma słabośc do Ronaldo
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2006, 13:45
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2006, 1:09
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sie 2006, 11:21
Zaza pisze:Oby te też dla was Ba te oddam bez walki hehe
Sero pisze:Gdyby nie przyszli Crespo i Zlatan, a do tego odszedł by któryś ze wcześniejszych napastników to owszem Luis Nazario Da Lima mógłby nas zasilić, a tak nie ma tematu
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2006, 11:30
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 sie 2006, 12:39
z tego co wiem on juz w Interze nie bedzie grał bo wraca do LazioSero pisze:Nie wiem czemu ciągle jesteśmy łączeni z nowymi skrzydłowymi Rolling Eyes Przecież : Cesar
nie badz taki pewny Sheva tez mówił ze kocha Milan i zostanie do konca karieryZaza pisze:transfer Buffona = 1 %
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2006, 12:42
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 sie 2006, 13:12
lubi słodzic , ide o 100 złotych zakładu ze jakby Juve grało w Serie A napewno nie przeszedł by do MilanuZaza pisze:powiedział wyraźnie gdyby nie degradacja grał by prawdopodobnie teraz w Milanie
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2006, 13:18
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio