Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 53

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lut 2007, 20:00

0:4 na ciezkim terenie to jest to 8)

Pierwsz połowa słaba, małe zagrożenie ze strony United praktycznie każdy grał poniżej możliwosci...a jednak 0:1 po ewidentnym karnym :lol:
Po przerwie nawałnica na bramke Robinsona i sie opłaciło widać że w tym sezonie początek drugie połowy w naszym wykonaniu jest zabójczy. Vide jak zwykle doszedł do sytuacji głowkowej...nawet sedzia nie miał już nic do gadania :wink:
Super asysta Ronaldo przy bramce rudego...no i Ryan pograża Koguty 8)
Ferguson pewnie znowu po meczu powie ze ciesza go trzy punkty i +3 bramki przewagi nad Chelsea 8)

Glory Glory Man Utd
Nikt nas już nie zatrzyma :!: :twisted:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 04 lut 2007, 23:33

Mecz super, po pierwszej polowie nie sądziłem ze tak moze sie skonczyc, walka była zacięta. Sedzia zgubil sie juz gdzies na początku meczu i potem nie wiedzial co sie dzieje. Dawał kartki tam gdzie nie trzeba, a gdzie bylo brutalnie to zlewał. Scholes grał ostro a nawet kartki chyba nie dostał... za to Larsson to juz w ogole nie wiem za co ta kartka.

Wg mnie byl tez faul na Larrsonie i pownien byc karny, karnego tez mozna by podyktowac ze to jak Neville petrzymał Chimbonde.

Oglądałem tez powtórki sytuacji z karnym Ronaldo i decyzja jak najbardziej słuszna. Z jednego ujęcia wyraznie widac jak chyba Melbranque nadepnął mu na stope, na pewno był tam kontakt, w pełnym biegu powoduje to natychmiastowy upadek. Jak dla mnie definitywna 11stka.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lut 2007, 23:52

John Travolta pisze:Scholes grał ostro a nawet kartki chyba nie dostał
dostał w pierwszej połowie. Sedzia naprawde mizernie gwizdał zreszta to juz powoli staje sie standardem na europejskich boiskach...

Co do karnego...Mi też sie wydaje ze kontakt był...najlepiej by było to usłyszec :o bo w tv widać albo trąca lekko albo noga jest bardzo blisko cieżko powiedzie ale mi sie wydaje że go wytracił a jezeli nie to byłoby to obrzydliwe zanurkowanie :roll:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 lut 2007, 8:32

Tak mecz pieknie zagrany...ale dzisiaj nowe wyzwanie i moze nawet cierzsze poniewaz broniacy sie przed spadkiem Chartlon bedzie wlaczyl o kazdy metr boiska zeby zdobyc na old trafford chocby jeden punkt. Mowie tak dlatego ze druzyny broniace sie przed spadkiem w koncuwce sezonu walcza o wszystko i nie maja nic do stracenia. A wracajac do Tottenhamu to spodziewalem sie lepszej gry po piatej druzynie zeszlego sezonu. Ale cieszy mnie o zwyciestwo na bardzo ciezkim terenie w Londynie.

Sklad powinien byc nastepujacy:
Kuszczak
G.Neville Rio Vidic Evra
Ronaldo Carrick Scholes Giggs
Larsson Saha

Bo jak sam Fergi powiedzila ze da chyba maly urlop Roo.
Wynik bedzie3:1
Ronaldo
Larsson
Scholes

Nie pisz posta pod postem. Używaj funkcji edycji. // Mentor

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 lut 2007, 19:12

Znowu wygrana :smoke:

Mecz nudny i słaby w wykonaniu United, skład był mocny(zabraklo Ronaldo i Carricka). Charlton pare razy zagrozil bramce Tomka ale naszczescie obyło sie bez straconej bramki (3 kolejny mecz 8) ).Bramki rezerwowych Parka i Fletchera ( dobra asysta Roo). Spotkanie bez historii i jedeno ze słabszych w tym sezonie ale najważniejsze że wygrana nawet przy nienajlepszej dyspozycji. Nikgo nie dało sie wyróznić wszysycy srednio-słabo 8) Liverpool dostał i następny powód do swetowania :twisted: jeszcze tylko Arsenal jutro niech pogubi :P

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 lut 2007, 10:21

Tak jak mowilem na boisku bylo wiecej walki niz gry w pilke. Cieszy mnie to zwyciestwo choc nie zdobylismy go w swietnym stylu to licza sie 3 punkty i czyste konto Manchesteru. Tak jak wspomnial Rossi Liverpool zostal ograny i dlatego ta kolejka moze cieszyc jeszcze bardziej. Mysle ze Fergi dobrze zrobil sajac odpoczac Ronaldo i Carrickowi. Obrana i bramkarz zagrali dobrze pomoc tez nie grala najgorzej ale Saha zagral wczoraj chyba najslabiej w druzynie najlepszy byl Roo wszedzie go bylo pelno duzo biegal no i asysta w koncu.

Pozdro for all

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 14 lut 2007, 15:07

Po trzech przekonywujących zwycięstwach nad Watfordem, Tottenhamem i Charltonem przyszła pora na FA Cup. W sobotę zagramy z rewelacyjnym beniaminkiem ligi - Reading. Ja osobiście spodziewam się dość trudnej przeprawy. Drużyna z Madejski Stadium jest naprawdę groźna, wygrali cztery ostatnie spotkania, zajmują 6 miejsce w tabeli Premiership. W ostanim czasie imponującą formę prezentują Sidwell, Doyle, Lita, Hunt i Hahnemann. Czy to wystarczy na Man United? Chyba jednak nie, ale nie będzie to łatwy pojedynek. Chociaż mecz bedzie miał miejsce na Old Trafford, więc powino być dobrze. W bramce wystąpi Tomek.

A po Reading czekają nas emocje w CL z Lille... :wink:

Do zarządu Man United dołączył Michael Bolingbroke, który będzie odpowiedzialny za finanse klubu.

Ritchie Jones został wypożyczony do końca sezonu do Barnsley.

Sir Alex Ferguson dalej celuje w kupno Owena Hargreavesa. Anglik spotkał sie podczas zgrupowania kadry przed meczem z Hiszpanią z Davidem Gillem i Fergusonem. Podobno włodarze Bayernu zezwolili na transfer Owena w lecie. Ciekawe jaką sumkę zażądają?! :roll:

Sick
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sick » 14 lut 2007, 16:05

Zażądają 30 milionów euro. Hargreaves ma podpisać kontrakt na 4 lata. A dziś pojawiły się plotki o tym, że chcemy Robinho, który jest nieszczęśliwy w Realu. Cena miałaby wynieść 17 milionów funtów. Ale to z Robiho to raczej napewno tylko plotki...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 14 lut 2007, 17:40

Sick pisze:A dziś pojawiły się plotki o tym, że chcemy Robinho, który jest nieszczęśliwy w Realu. Cena miałaby wynieść 17 milionów funtów. Ale to z Robiho to raczej napewno tylko plotki...
Jeśli nie plotki to nie jest dobrze , bo Robinho jest zdecydowanie za drobny na Premiership. W La Liga mu nie idzie, gdzie teoretycznie powinien sobie radzić świetnie. Może to wina przygotowania, albo ustawienia przez trenera, ale tak czy inaczej jeśli ManU jest rzeczywiście zainteresowane Robsonem to nie jest to dobra wiadomość dla fanów United.

Sick
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sick » 14 lut 2007, 17:50

Może nie za dobrze mu idzie w La Liga, bo na razie tam niezbyt dużo gra :) Capello mu szans chyba nie daje za wielu. A gdy daje, to chyba się wyróżnia, w przeciwieństwie do reszty Realu :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 lut 2007, 17:55

Sick pisze:A gdy daje, to chyba się wyróżnia, w przeciwieństwie do reszty Realu
No, wyroznia sie. Jest jednym z najslabszych na boisku, co przy obecnej dyspozycji Krolewskich jest dosc spora sztuka. Ale Robinho daje rade.

Co oczywiscie nie znaczy, ze gdziekolwiek odejdzie. A juz na pewno nie do ManU czy innej angielskiej druzyny. To byloby samobojstwo. Nawet podwojne - i jego i jego nowych pracodawcow.

Sick
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sick » 14 lut 2007, 19:22

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=233959 Może odejść i to jest bardziej prawdopodobne niż się wam wydaje. Mówisz Krzysztofie Jarzyno, że Robinho się wyróżna tym, że słabo gra ? Może, nie śledzę dokładnie La Liga, a gdy czasem oglądam spotkania Realu (to wtedy jak nie mam nic do roboty :P) to jak wchodzi Robinho, to wydaje mi się, że gra dobrze. A co do jego przeprowadzki do Anglii ? Jeszcze się taki Brazylijczyk nie urodził, co by zawojował Anglię :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 lut 2007, 21:02

Tak sie sklada, ze tez zdarzy mi sie czasem obejrzec mecz Realu, rowniez wtedy, kiedy mi sie bardzo nudzi i nie mam nic do roboty i musze Cie zmartwic, ale Robinho juz dawno nie zagral dobrego meczu. Ostatni to chyba GD o ile sie nie myle. Tak wiec stad tez jego placze, bo frustracja sie poteguje jezeli nie ma formy a rownoczesnie nie bardzo jest jak ja odbudowac.
A co do tych plotek, to Eto'o odchodzi z Barcelony, Ronaldinho idzie do Milanu, a Kaka do Realu. Swoja droga Robinho w zamian idzie do Milanu, wiec do ManU nie trafi na pewno.
A ja za chwile przejde sie chyba do kuchni bo mi sie mleko skonczylo. Szkoda, ze na goal.com o tym nie napisza.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 lut 2007, 9:08

Juz jutro na Old Trafford bardzo ciezki boj o awans w FA Cup.Beniaminek z Readnig spisuje sie w tym sezonie bardzo dobrze aktualnie zajmuja 6 miejscxe w tabeli i sa bardzo groznym przeciwnikiem menadzer Reading powiedzial ze sposobem na United jest robienie wielu roszad w trakcie meczu
zobaczymy czy jego taktyka sie sprawdzi. United wystapi w optymalnym skladzie moze poza bramka ale Tomek spisuje sie bardzo dobrze. Mysle ze po bardzo efektownym spotkaniuu bedzie 2:1 dla United. A wracajac do transferu Hargreavsa to mysle ze wystarczy 25mln funtow. A ten transfer z Robinho to tylko plotka zreszta osobisie w tej w foemie sam bym go nie chcial. A nawet jesli by siezdecydowal by sie na transfer do Premiership. To skonczylby jak Kleberson albo Veron.

Pozdro for all

Emberman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 18 lut 2007, 1:17

1-1...

Kuszczak bronił, ale to nie jego wina przy bramce.
Ogólnie bardzo dziwny mecz, do 45 minuty to Diałby panowały,a puzniej Reading lepiej sobie radziło i wyrównało.
Mecz trzeba będzie potworzyć ze względu na remis.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”