Liverpool (zbiorczy) - Strona 53

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 cze 2005, 11:40

wiesz... trzeba dokladsnie jak Jurek... pileczke podac.. popatrzec w oczy... a nie tylko tanczyc:D

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 22 cze 2005, 18:05

Hehe, wiesz, on robi dokładnie to samo, ale i tak mu to nic nie daje. Ostatnio już tak zresztą nie robi, bo wie że go wyśmiejemy :wink:

Awatar użytkownika
Byczy
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 22 cze 2005, 18:21

krAwcU pisze:
Mazi pisze:ten taniec działa!! wczoraj gralismy mecz i była dogrywka i karne.. zaczalem sie tak 'wyglupiac' na linii bramkowej i 2 gosci strzelilo chyba z 20 metrow nad bramka bo sie smiali:)
Hehe, my jak gramy mecz, to taki debil też próbuje tańczyć przy karnych, ale zazwyczaj i tak mu trafiamy bramki, bo nie patrzymy na niego tylko wybieramy róg i tam strzelamy z całej siły :wink:

Jak ja gram i stoje na bramce przy obronie karnych to tez tak tancze i nawet lepiej mi wychodzi szczerze wam powiem... Ale to nie wszystko. Według mnie trzeba się jeszcze mocno skupić i wpatrzeć w piłkę. Kontrolowac takze w miarę możliwości lot pilki. To już sztuka barmkarska niestety...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 cze 2005, 19:14

ja jakos tak lubie na bramie stac.. moze jakos super niegram, ale mi to wychodzi i jestem zadowolony:) a mnie to wlasnie cieszy jak sie smieja z tego.. jak czlowiek sie smieje to nie skupi się na strzale... a ja mam mocna psyche w takich momentach i no problem:)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 cze 2005, 14:59

onet.pl pisze:Broniący Pucharu Europy FC Liverpool, w którego składzie występuje Jerzy Dudek, zmierzy się z TNS Llansantffraid w I rundzie eliminacji Ligi Mistrzów. Walijczycy przygotowują dla rywali wielką niespodziankę - poinformował jeden z serwisów piłkarskich.

Działacze TNS chcą zaangażować legendę "The Reds", 43-letniego Iana Rusha. Były gwiazdor Liverpoolu zakończył karierę wiele lat temu, jednak w dalszym ciągu występuje w spotkaniach charytatywnych.

Dyrektor zarządzający walijskiego klubu Mike Harris jest bliskim przyjacielem Rusha i ma nadzieję, że uda mu się go przekonać do powrotu na boisko.

- Ian to mój wielki przyjaciel. Dwa lata temu pomagał nam w przygotowaniach do meczów z Manchesterem City w Pucharze UEFA. W najbliższym czasie zamierzam spotkać się z nim i spróbuję go namówić, by zagrał dla TNS. Z pewnością występ przeciwko byłej drużynie będzie dla niego ciekawym wyzwaniem - powiedział Mike Harris.
Onet jest wielki !! :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 cze 2005, 15:09

fajnie by było, ale troche przesadzili... :)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 25 cze 2005, 17:09

nie mow ze wierzysz w to co napisali, rush raczej do futbolu nie wroci, co innego grac w meczach charytatywnych a co innego w eLM z liverpoolem, to moze boniek pomoze wisle??

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 cze 2005, 17:26

Widać futbol w Walii jest bardzo profesjonalny. Sądzę, że jeśli zdają sobie sprawę ze swoich szans mogą sobie pozwolić nawet na zatrudnienie Anity Błochowiak z Józefem Gruszką w ataku. Poza tym ta drużyna oferowała swoje miejsce w rozgrywkach w zamian za mecz z Liverpoolem. Taka forma promocji klubu.

Ja powiem, że wierzę. A Boniek nie pomoże Wiśle, bo będzie grał w Widzewie.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 25 cze 2005, 18:58

Ja osobiscie nie widze sensu w tym aby Rush zagral w tym meczu w barwach TNS. No bo niby co im to da? Nie wierze, ze pilkarz, ktory 15 lat kariery spedzil w barwach The Reds moglby tak bardzo wczuc sie w role zawodnika TNS aby strzelic LFC tyle bramek by odpadli juz w pierwszej rundzie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 cze 2005, 20:41

piwus pisze:Widać futbol w Walii jest bardzo profesjonalny. Sądzę, że jeśli zdają sobie sprawę ze swoich szans mogą sobie pozwolić nawet na zatrudnienie Anity Błochowiak z Józefem Gruszką w ataku.
Ja myślę, że jest to niemożliwe, gdyż Józef gruszka leży nieprzytomny od kwietnia w szpitalu - trudno byłoby mu grać :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 cze 2005, 21:39

Mona, bo to jest chwyt marketingowy, ot, taka niespodzianka dla kibiców. Realnie na pewno nikt nie myśli o eliminacji Liverpoolu, więc mogą sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa :wink:.

A Fieldy, to był żart. Okropny żart z czyjegoś nieszczęścia. Po tym poście mam zamiar się zbanować, bo czuję się nie zrozumiały i odrzucony.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 cze 2005, 22:11

Widać futbol w Walii jest bardzo profesjonalny. Sądzę, że jeśli zdają sobie sprawę ze swoich szans mogą sobie pozwolić nawet na zatrudnienie Anity Błochowiak z Józefem Gruszką w ataku.
:lol: :lol: Wszyscy zawodnicy TNS uciekliby na widok Błochowiak, która oskarżyłaby ich o to, iż są homoseksualistami, ponieważ mają kolorowe skarpetki... :lol:

Teraz tak na poważnie: Liverpool tak naprawdę w meczu z Walijczykami grać nie musi, bo awans do II rudny ma pewny. Martwi mnie tylko to, co dzieje się w klubie z Anfield Road: wyprzedaż. Smicer - jeden z bohaterów pamiętnego finału Ligi Mistrzów - opuszcza L'pool, na rzecz francuskiego Bordeux. Do odejścia szykuje się także paru obrońców... :? A włodarzom tegoż klubu marzą się gracze 'z księżyca', których zapewne nie sprowadzą, bądź kupią za potwornie duże pieniądze...

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 25 cze 2005, 22:24

Moim zdaniem to oni nie powinni przegrzewac tych piłkarzy i postawić na rezerwy ! No kto taki jak Liverpool przegra z jakimiś Walijczykami :P Myślę, że Liverpool w tym roku ponownie będzie błąkał się pomiędzy 4, a 6 miejscem. Taki jest los tego klubu. Ale ciekawostką jest to, że przeciwko Liverpoolowi zagra być może legenda tego klubu 43 letni Ian Rush :D http://www.fcliverpool.pl/index.php?nr=10415 niesamowite :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 cze 2005, 22:28

Ale ciekawostką jest to, że przeciwko Liverpoolowi zagra być może legenda tego klubu 43 letni Ian Rush :Dhttp://www.fcliverpool.pl/index.php?nr=10415 niesamowite :D
A co taki 43-latek w tym meczu będzie mógł pokazać? :? Pobiega trochę, będzie błyszczał w pierwszych 20 minutach spotkania, zrobi trochę szumu, przypomni Wyspom o swoim istnieniu, a później zniknie... ;) Dudka ma straszyć? Czym? :P Schevchenko nie dał rady, to i Rush nie da. :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 cze 2005, 23:39

Anka pisze: Schevchenko nie dał rady, to i Rush nie da. :)
No stary jest , ale nie można pisac że jak Sheva nie dał rady to Rush też nie da - przecież to najskuteczniejszy zawodnik L'poolu w historii -coś chyba umie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”