Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 sty 2011, 1:32
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 02 sty 2011, 1:51
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 sty 2011, 1:59
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2011, 19:20
Dr.Football1 pisze:Moze 03-04 ?
Ja właśnie instaluje. Powiedzcie mi, czy jakichś uaktualnień, bądź patchy używacie?Akarin pisze:Dawaj 03/04
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2011, 19:26
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2011, 19:28
Aż się łezka w oku kręciAkarin pisze:Nic, na podstawowej bazi lecę. Chyba tylko kiedyś jakąś jedną łatkę zainstalowałem, ale nic poza tym.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2011, 19:32
Który sezon itp?Przepiękna sprawa, zaraz wymęczę Valencię
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2011, 19:36
Ja dopiero instaluje. FM 11 ogólnie mnie zawiódł, więc postanowiłem zainstalować coś na moim MSI Wind U100, a że na tych małych laptopkach raczej najnowsze FMy nie śmigają zbyt szybko, to wracam do korzeni.Akarin pisze:Który sezon itp?
Bo mojego 58 chyba nie przebijesz w Bayernie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2011, 19:44
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 03 sty 2011, 20:26
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sty 2011, 20:36
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 03 sty 2011, 20:38
ustaw asystenta i po problemie zawsze tak robie,tak samo ze sparingami.grzegorzfcb pisze:Też się muszę do narzekania na ostatniego Fm-a przyłaczyć![]()
Nie jestem jakims specjalista od tego, raczej gram rekreacyjnie, żeby się odstresować, ale nie da się, skoro, moi gracze serjnie pudłują karne, ża to maja wielki talent do trafiania w słupki i poprzeczki
![]()
A w międzyczasie musze odpowiadać na konferencjach prasowych na te same durne pytania
fejkenq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2011, 21:25
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 03 sty 2011, 21:40
Też uważam, że 07 to optymalna wersja. Wszystko jest na swoim miejscu. Gram na łatce 7.02. i oprócz plagi kontuzji w jednym save'ie nigdy się nie zawiodłem. Nowe FMy są dla mnie jakieś... plastikowe. Jak odpaliłem demko najnowszej wersji to się przeraziłem. To już nie ta sama seria co kiedyś, wszystko idzie w złym kierunku. Cóż, może za pare latek doczekamy się kolejnego wielkiego FMa.Rossi pisze:Racja 2007 rządziTylko już go znam chyba za dobrze, przewiduje wyniki i sukcesy przed sezonem
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2011, 22:56
Lahm u mnie grał świetnie. Poza tym gorąco polecam Ze Roberto bo u mnie miażdżył, ponad 20 asyst co sezon, raz nawet raz 35 zaliczył czy coś koło 40Polecacie kogoś na boki obrony?
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio