Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 525

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 13:25

Collocini by uszedł, ale nie wiem czy nie wolałbym już Heinze :roll: Cała obrona Depor w zeszłym sezonie była co tu dużo mówić słaba. Szkoda, że Garay nie ma paszportu. Młodemu czasem zdarzają się błędy, ale talent ma duży :]

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 lip 2007, 13:30

Widze ze Schuster zabral numer Ikerowi;) ciekawe czy rzuci jakies nowe nazwiska na konferencji prasowej. Smieszne troche bylo podczas prezentacji ze stojacy najpierw za prezydentem Schuster i di Stefano rozmawiali ze soba i nie sluchali Calderona, a potem tak samo prezydent z di Stefano nie sluchali trenera
:P

Chyba juz wczesniej znali swoje przemowienia ;)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 lip 2007, 13:32

Ale Heinze to lewy obronca przeciez. Nie jest tak uniwersalny jak Chivu, ktory moze grac na jednej i drugiej pozycji rownie dobrze. Dla mnie Heinze jest kandydatem do obsadzenia wylacznie lewej obrony. Coloccini to typowy srodkowy. I takiego nam trzeba :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 13:37

Makis pisze:Ale Heinze to lewy obronca przeciez
Środek też :] Częściej gra na lewej i może dlatego ma taką opinię, ale na stoperze również sobie dobrze radzi. Ja tam przeciwko takiemu transferowi (nawet na środek) nic bym nie miał.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 lip 2007, 13:45

Grajac wlasnie na lewej wyrobil sobie taka marke w Europie :wink: Szkoda by bylo marnowac ten potencjal i ustawiac go na srodku :wink: Lepiej oddac mu lewa strone i sprowadzic stopera. Jak dla mnie moga przyjsc obaj (razem z Coloccinim). Beda pewnie kosztowac razem mniej niz Chivu :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 13:46

heizne grywa i na lewej stronie obrony i na jej srodku. do tego jest naprawde swietnym i silnym pilkarzem

wiec dziwia mnie opinie niektorych. jakby nie dalo sie wyciagnac milito to wlasnie heizne widzialbym w barcelonie

i wlasnie heinze widze w realu skoro chivu nie sa sie wyciaganac dzieki jego wspanialym agentom

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 13:52

Obaj też mogliby przyjść. Trochę spora zrobiłaby nam się ta kolonia argentyńska. Heinze jednak na środku jest naprawdę dobry. To nie jest tylko lewy obrońca i jako stoper wcale nie gra gorzej :]

Na lewą stronę przymierzany jest jednak Drenthe. Tylko ten niewiadomo, czy będzie chciał u nas grać, niby lubi Barcelonę. Wolałbym nie widzieć drugiej szopki, jak w przypadku Chivu. Nie zmienia to jednak faktu, że chętnie bym Holendra u nas widział.

Trochę robi się spustoszenie na rynku wśród dobrych stoperów...kiepska sprawa :roll:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 lip 2007, 14:07

RealFan pisze:Trochę spora zrobiłaby nam się ta kolonia argentyńska.
A jak jeszcze dolaczylby Riquelme :?: :wink: Roman znowu blysnal na Copa :wink: Byla kolonia brazylijska, czas na argentynska :wink:
RealFan pisze: Nie zmienia to jednak faktu, że chętnie bym Holendra u nas widział.
Ja rowniez. Szczegolnie, ze rownie dobrze moze grac na lewym skrzydle. Bardziej niz Barcy, obawialbym sie Chelsea i jej aktywnosci w tej sprawie.

EDIT
ObrazekObrazek Nawet koszulke dostal :wink:
Ostatnio zmieniony 09 lip 2007, 14:12 przez Makis, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 14:11

Makis pisze:A jak jeszcze dolaczylby Riquelme :?:
Już pisałem kilka razy, że jestem za tym transferem, ale my wolimy się uganiać najpierw za Kaką, a potem za Cesciem. W końcu niekupimy żadnego i będziemy szukać kogoś w ostatniej chwili. Mam nadzieję, że ten czarny scenariusz się nie sprawdzi. Nie wiadomo tylko co Schuster myśli o Romanie. Grunt, że nie poświęci Robinho w sprawie Cesca. Jakiś czas temu powiedział:

"Moim zadaniem jest dac więcej swobody Robinho. Dam mu do zrozumienia że jakiś trener wierzy w jego umiejętności i obdarza go pełnym zaufaniem! w moim zespole będzie odgrywac znaczacą role!"

To było dość dawno, ale ważne że było :wink:

EDIT:

Pierwsze zdjęcia. Podpisanie kontraktu i prezentacja z numerem 1 :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 lip 2007, 14:28

Wkleilem je strone wczesniej :wink: Widze, ze prezentacja jest stylizowana na prezentacje pilkarzy :wink: Koszulka jeszcze z ostatniego sezonu. Ciekawe, czy Metzelder pokaze sie juz w nowej :think: Dobrze by bylo.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 09 lip 2007, 15:04

RealFan pisze:Już pisałem kilka razy, że jestem za tym transferem, ale my wolimy się uganiać najpierw za Kaką, a potem za Cesciem
Chcesz Romana "miękkie jajo" :?: :> Poza tym, że spali się psychicznie w tak wielkim klubie to jeszcze w szatni zepsuje atmosferę 8) Jak tak bardzo chcecie Romana to powodzenia :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 15:19

Kiedy mam do wyboru Romana i Marię wybieram Romana. Miękkie jajo jest lepsze od miesiączki. I to wcale nie dlatego, żebym był gejem...cholera nie jestem i wolę Romana od naszej Marii. Muszę się jeszcze raz zbadać. Z resztą lubię jajka na miękko...może to dlatego :P

Czy spali się psychicznie albo popsuje atmosferę? Nic pewnego. Wiadome jest tylko, że grać to on potrafi :]

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 16:00

ja jestem za romanem! powaznie! im wiecej za niego zaplacicie tym lepiej jako ze barcelona ma 25% praw do tego pilkarza :D

najlepiej 35 baniek i bedzie na jakies wzmocnienie jeszcze. tym razem moglby byc jakis utalentowany dzieciak z holandii :D nie plakalbym

a wiec jrr do realu!

a tak powaznie to jedyny tego typu pilkarz na rynku. i na pewno real dzieki niemu gralby lepiej

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 lip 2007, 16:27

Hehe..Szuster będzie pasował, wiele razy wspominał, że nie lubi Barcy itd, to teraz będzie miał okazje pokazać swoją nienawiść. Pamiętam jego wypowiedzi, po meczach Barcy z Getafe. Przeważnie wyglądało to tak:
Barca winner - sędzia oszukał!!
Getafe winner - pokazaliśmy się, z jak najlepszej strony, przeważaliśmy i zasłużenie wygraliśmy!!:)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 16:29

herdek - Schuster akurat ma pewne powody z przeszłości, aby za Barcą nie przepadać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”