Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 paź 2008, 17:22
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 paź 2008, 17:46
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 paź 2008, 18:07
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 paź 2008, 18:12
Nie ustrzegł się też strat ale ogólnie mecz na "zero", że tak to powiem, czyli ani za dobrze a ni za źlegilardino11 pisze:Później uraz Flaminiego i wchodzi Emerson.Ciekawe czy krytycy ten mecz oglądali bo z Kaka był najlepszy na placu.
Dokładnie, wiadomo, że fajerwerków nie będzie ale zdecydowanie lepszej gry można było się spodziewać, bo co tu dużo mówić większość zawodników nie grała w czwartek.(L)oczkerson pisze:jestem mocno zawiedziony tym co wiadziałem bo spodziewałem się po dobrze ostatnio dysponowanym Milanie zdecydowanie więcej niż te męki
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 26 paź 2008, 21:20
Emerson zdecydowanie na plus-szczególnie w końcówce zapewniał nam potrzebny spokój. Bardzo pewny punkt dzisiaj. Nie zgodzę sie tez co do twojej oceny występu Bonery. Zagrał IMHO slabo, często dopuszczając (głównie w 1 połowie) do groźnych sytuacji pod nasza bramka.Rezus pisze:Nie ustrzegł się też strat ale ogólnie mecz na "zero", że tak to powiem, czyli ani za dobrze a ni za źle
Dla mnie Bonera, Ambro i Gattuso na pochwały zasłużyli, może się ,mylę
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 paź 2008, 21:24
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 paź 2008, 5:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 paź 2008, 2:13
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 paź 2008, 13:12
Gattuso pokazuje ze jest prawdziwym milanistom.ciagle gra z opatrunkiem na rece napewno odczuwa bol.mimo tego jest swietny w tym sezonie(nawet Ancelotti przyznal ze najrowniejszy w tym sezonie).dotego coraz lepiej radzi sobie w ofensywie choc tego chyba nikt od niego nie wymagaTutaj dochodzimy do Gattuso ktory chcial zmienic otoczenia i zapewne duzy wplyw na takie ciagotki mial nieudany poprzedni sezon w jego wykonaniu oraz Milanu w ogole. Dobrze ze Galliani wybil mu to z glowy bo Rino zaczyna grac w koncu tak jak sie od niego oczekuje a nawet lepiej. Kilka ostatnich spotkan moze sobie zdecydowanie zapisac po stronie plusow. Nie tylko zapiernicza w defensywie do czego przyzwyczail ale rowniez strzela gole i asystuje (w ostatnich meczach naliczylem 3 jego asysty). Mam nadzieje ze przynajmniej utrzyma obecna dyspozycje i bedzie waznym ogniwem druzyny.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 paź 2008, 15:00
milanistąmete pisze: Gattuso pokazuje ze jest prawdziwym milanistom.
Tak, bardzo cieszy jego forma.mete pisze:rowniez Antonini wyrasta na pewnego zmiennika.w defensywie jest swietny musi jeszcze popracowac na ofensywa.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 paź 2008, 15:49
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 paź 2008, 21:32
Jak dla mnie to najcięższa będzie końcówka rundy i samego sezonu z wiadomych względówgilardino11 pisze:Myśle że najcięższy okres sezonu mamy za sobą.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 02 lis 2008, 22:22
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 lis 2008, 22:24
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 lis 2008, 22:27
Marq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio