FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 526

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sty 2008, 15:29

Cris7 pisze:Jak to jest z tym dos Satnosem? Dlaczego wciąż nie przedłużono z nim umowy?

Z tego co ja pamietam Giovani ma kontrakt do 2011. Być może ma mała klauzule cos okolo 30 mln. JEsli chodzi o przedłuzenie to do 2014 tak jak ma Messi. Jeżeli ktoś myśli, ze jego kontrakt wygasa po sezonie to raczej może pomarzyć.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 07 sty 2008, 16:23

Moofasa pisze:i ja łudzę się trochę, że jeszcze Czarnuch trochę dla nas bramek w tym sezonie nastrzela
chyba na PNA :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sty 2008, 20:46

Valdés, Oier, Xavi, Iniesta, Puyol, Eto'o, Márquez, Henry, Milito, Thuram, Gudjohnsen, Abidal, Edmílson, Zambrotta, Bojan, Giovani.

Kadra na Seville. Ronaldinho nadal sie leczy, Deco także ma jakąs kontuzje. Chyba Ryj nie bedzie szykował żadnej niespodzianki i mam nadzieję, że Blaugrana zacznie

Valdes - Puyol, Milito, Marquez, Abidal, Edmilson, Xavi, Iniesta - Giovani, Eto'o i Henry.

Eidur zawiódł na całej linie z Mallorca, a Iniesta zdecydowanie lepiej wygladał w środku, Henry także dobrze sie wprowadził. Edmilson zagrał i CdR i kilka minut z Mallorca, wiec spokojnie może pograc 60-70 minut, pozniej może zmiana z Zambrotta i Rafa na DM'a.

Dziwna sprawa z Eto'o myślałem, że Barca dogadała się z trenerem Kamerunu. Wszystko na to wskazywało. Sam Eto'o sie nei wypowiadał, a przecież on zawsze stawał po stronei reprezentacji. Dziwne, żeby teraz bylo inaczej. Mam nadzieję, że jednak Perła zostanie przynajmniej do jutrzejszego spotkania, bo jeśli Barca poważnie myśli o zwyciestwie w pucharze to Kameruńczyk sie bardzo przyda w pierwszym spotkaniu.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 08 sty 2008, 20:58

Jarzinho pisze:Chyba Ryj nie bedzie szykował żadnej niespodzianki i mam nadzieję, że Blaugrana zacznie

Valdes - Puyol, Milito, Marquez, Abidal, Edmilson, Xavi, Iniesta - Giovani, Eto'o i Henry.
mysle ze w tym Ryjson da jednak zagrac Zambro Włoch nie gral juz pare meczow a kiedy ma grac jak nie w pucharze ? bardzo bym nie chcial ponownie ogladac Giovaniego od poczatku spotkania jednak to chyba jest nieuniknione zwlaszcza ze plotek ostatnio na kilogramy (i to jakich :P ) moim zdaniem Bojan lepiej spisuje sie od niego na skrzydle w tym sezonie.
Jarzinho pisze:Eidur zawiódł na całej linie z Mallorca,
ja mu sie w sumie niedziwie Ryj zle zrobil wystawiajac na GD Deco a jego po swietnym wystepie z Valencia posadzil na lawce, moze poczul sie troche zmieszany ? glupia sytuacja, mimo meczu z Mallorca chcialbym go zobaczyc z Sevilla od pierwszej minuty za to Iniesta/Xavi jeden z tych panow powienin usiasc bo osttanio graja w kazdym niemal spotakniu powinni odpoczac, mysle ze Andres zacznie z lawki...
a wiec
VV-Zambro-Puyol-Gabi-Abidal-Edmil-Xavi-Guddy-Gio-Eto'o-Henry
to bedzie jutro grac wg. mnie :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sty 2008, 21:23

kon2r pisze:mysle ze w tym Ryjson da jednak zagrac Zambro Włoch nie gral juz pare meczow a kiedy ma grac jak nie w pucharze ? bardzo bym nie chcial ponownie ogladac Giovaniego od poczatku spotkania jednak to chyba jest nieuniknione zwlaszcza ze plotek ostatnio na kilogramy (i to jakich ) moim zdaniem Bojan lepiej spisuje sie od niego na skrzydle w tym sezonie.

Zambrotta nie grał głownie, dlatego, że maił problemy zdrowotne. Tak pewnie by grał. Zagrać zagra, ale ja sie nie spodziewam go od pozatku, chyba, ze Marquez zacznie jako DM.
Wolałbym jednak standardowa ostatnio obrone, ktora wygladała naprawde dobrze w takim zestawieniu i nie ma sensu mieszać.
Trojka środkowych napastnikow od początku. Za duzo chyba by było zmian pozycji, bo pewnie kazdy by ciągnął do środka, a giovani nei zagrał aż tak źle z Mallorca. Miał kilka niepotrzenych dryblingów, ale także brakowało podań ze środka na skrzydła, Xavi i Eidur nie kwapili sie do pola karnego, wiec dryblował.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 08 sty 2008, 21:28

Jarzinho pisze:Xavi i Eidur nie kwapili sie do pola karnego, wiec dryblował.
nie chodzi tylko o dryblingi zreszta mial z kim pograc przy linii ale podsumowujac jego mecz z Mallorca to tak naprawde jedna grozna akcja, byl bardzo malo kreatywny a jesli narzeka na mala liczbe wystepow w 1 skladzie to szczegolnie ten atrybut jest mu bardzo potrzebny. Gdy dostal pilke staral prawie tylko i wylacznie przejsc rywala wyglada to czasem naprawde zenujaco jest za zeby wszedl z lawki

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 sty 2008, 14:42

Wreszcie wyjaśniła sie sytuacja z Eto'o prezes federacji Kamerunu potwierdził stanowisko Barcy i Eto'o zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami posostanie w Blaugranie na kolejne dwa spotkania.

Dzisiaj pojawiła sie informacja, że Crosas zostanie wypożyczony do Lyonu. Jeszcze niedawno miał grać w San Sebastian, a tu nagle Ligue1. Wg. mnie lepszym wyjsciem byłoby wypożycznie go do Realu, bo tam napewno grałby sporo więcej. Lyon ma naprawde mocny środek pomocy, Toulalan, Juninho, Kallstroem teraz doszedł jeszcze Delgado. Niby tylko jeden defensywny pomocnik, ale i tak może być cięzko o miejsce dla Katalończyka. Chyba, że ktoś tam ma kontuzje.
Oby tylko Barca nie zapisała w wypożyczeniu niskiej kwoty transferu definitywnego, bo można stracić dobrze zapowiadajacego sie zawodnika.

pekaes
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 21:48

Barcelona jest poprostu żenująca. Co z tego że mają gwiazdy, świetnych juniorów, skoro tego nie potrafią wykorzystać. Na twarzy wszystkich zawodników nie widać takiego luzu, swobody jak kiedyś. Marnowanie pieniędzy na Henrego to był błąd nr 1, ponieważ spokojnie mógłby go zastąpić młodziutki Bojan. O Ronaldinho nie będę się wypowiadał bo sytuacja jest niemal identyczna.

BARCO BARCO , GDZIE TY JESTEŚ?

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 09 sty 2008, 21:54

pekaes pisze:Na twarzy wszystkich zawodników nie widać takiego luzu, swobody jak kiedyś.

Chodzi Ci o taki wyraz twarzy :glass: :?:

Profesor_Futbol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:58

Remik pisze:
Chodzi Ci o taki wyraz twarzy Okularki Question

no, no... widzę, że nauczyłeś się wstawać fajowe obrazki. To jest temat o (przepraszam za wyrażenie) Barcelonie, a nie kto czego nauczył się na informatyce!

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 sty 2008, 22:16

Pojawil sie nowy napinacz widze. W ciagu miesiaca ban obstawiam :P
Jarzinho pisze:Crosas zostanie wypożyczony do Lyonu
dobrze zrobil. Slabsza liga, wiecej mozliwosci gry...Crosas ma szanse tam pokazac swoje umiejetnosci, no i zagrac w LM. Sociedad to 2 liga...no i chyba krok w tyl...treningi z Iniesta czy Xavim; Juninho i mozliwosc gry, czy pewna gra w 2 lidze? ja bym Sociedadu nie wybral :wink:

Edit: juz profesorek ma bana :lol:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2008, 22:21 przez Berik, łącznie zmieniany 1 raz.

pekaes
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 22:19

dobrze zrobil. Slabsza liga, wiecej mozliwosci gry...Crosas ma szanse tam pokazac swoje umiejetnosci, no i zagrac w LM. Sociedad to 2 liga...no i chyba krok w tyl...treningi z Iniesta, czy Xavim, Juninho i mozliwosc gry, czy pewna gra w 2 lidze? ja bym Sociedadu nie wybral Wink

Człowieku, co ty gadasz ? Crosas to jeden z największych talentow tylko trzeba by mu dac szanse tak jak Bojanowi czy temu z meksyku. Lyon wylozyl pewnie ladna kase na wypozyczenie, ale za to w umowie jest klauzula pierwokupu po wypozyczeniu.

BARCO BARCO ZA DAWNYCH LAT ? DZIEŚ TY ?

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 sty 2008, 22:24

Jak Barca potraktowala dzisiejszy mecz bo nie chce mi sie szukac a goltv nie dziala mi niestety ;/ rezerwy wyszly czy mieszanka rezerw i pierwszego skladu?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 sty 2008, 22:25

Berik pisze:Pojawil sie nowy napinacz widze. W ciagu miesiaca ban obstawiam

Jedno konto juz zbanowane.

Berik pisze:dobrze zrobil. Slabsza liga, wiecej mozliwosci gry...Crosas ma szanse tam pokazac swoje umiejetnosci, no i zagrac w LM. Sociedad to 2 liga...no i chyba krok w tyl...treningi z Iniesta czy Xavim; Juninho i mozliwosc gry, czy pewna gra w 2 lidze? ja bym Sociedadu nie wybral
W LM nie zagra, bo przeciez grał z VFB. CZy możliwość gry, wieksza niż w Barcelonie napewno, ale tak jak pisałem w środku jest z kim rywalizować. Toulalan to chyba podstawa, wiec bedize mu trudno go wygryźć. Jednak patrzac na to, że Lyon walczy na kazdym froncie to moze Francuz byc oszczedzany na spotkania z MU czy te ważniejsze w Ligue1 i tu szansa dla Crosasa. W Sociedad grałby pewnei wiekszosc psotkan w podstawowym skaldzie, wiec takze mialby korzyść.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 sty 2008, 22:26

Valdes
Puyol
Marquez
Milito
Abidal
Edmilson
Xavi
Iniesta
Giovani
Eto'o
Henry

prosze Pepe.
Jarzinho pisze:W LM nie zagra, bo przeciez grał z VFB.
nawet nie zwrocilem uwagi wtedy na to :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”