Awans w zasadzie pewny. Jezeli dotychczas podchodzilismy do spotkan w pucharze UEFA tak jak podchodzilismy to az sie boje jaka padake i zaangazowanie pokazemy w meczach z Port i Wolfsburgiem
Mozna spokojnie skupic sie na lidze.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 lis 2008, 23:37
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 lis 2008, 9:00
Biorąc pod uwagę główny cel w tym sezonie - Serie A, trzeba czegoś takiego się spodziewać. Zawodnicy są oszczędzani a ci co grają nie za bardzo się przemęczają.Wilmore pisze:To, że graliśmy z ogórkami, tylko zaczernia obraz - bo przecież te ogórki miały w każdym meczu przynajmniej dwie stuprocentowe sytuacje
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 09 lis 2008, 22:24
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 lis 2008, 22:31
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lis 2008, 22:41
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 09 lis 2008, 22:45
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lis 2008, 22:51
Mozliwe. Tak to jest z tymi transmisjami z sieci.Riddick pisze:Pato chyba za Flaminiego wszedł.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 lis 2008, 22:52
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lis 2008, 9:14
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 lis 2008, 10:35
mam identyczne spostrzezenia co do Marco.on sie w miare dobrze rozumie z Pato.wczoraj mimo iz zmarnowal wedlug mnie 2 setki plus kilka takich jak to anglicy nazywaja "half chance".Marco kilka razy ladnie przedryblowal obronce lub dwoch i wygral mase glowkowych pojedynkow(miedzy innymi wypuscil Kake sam na sam).Marco nie jest typowym lisem pola karnego.narazie nie strzela tyle ile by mogl ale w przeciwienstwie do Gilardino robi spore zamieszanie w szeregach przeciwnika.jeszcze niech na skutecznoscia popracuje to bedzie swietnieMecz "oglądałem" więc to co mi się udało zauważyć, to Boriello powinien grać z 2 napastnikiem, w ogóle to nasza gra od razu wygląda lepiej gdy mamy 2 napastników. Kolejny raz gdy gramy dwójką strzelamy bramki, ale następne mecze i tak zaczynami jednym
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 10 lis 2008, 11:40
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lis 2008, 12:12
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 lis 2008, 12:16
Inzaghi go chyba krylNa pewno zabrakło koncentracji, strzelec bramki dla Lecce Esposito mógł być lepiej pokryty (kto go krył? cholera wie, taką jakość relacji miałem...
no wlasnie w Parmie tez sie gralo na wysunietego napastnika.w Milanie jest inaczej bo jest multum rozwiazan w ofensywie.Marco tyle co w Genui nie strzeli co nie zmienia faktu ze gra dobrze w wiekszosci meczowTaki jednosezonowiec, który miał szczęście że trafił do takiego a nie innego klubu czyli Genoi, gdzie chyba najlepiej w całej serie A gra się snajperowi ze względu na system taktyczny drużyny gdzie cały zespół gra na tego wysuniętego napastnika. Wystarczy spojrzeć ile goli walnął już Milito grający na byłej pozycji Marco (9 w 11 kolejkach, a i Milan też pogrążył).
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lis 2008, 12:21
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 lis 2008, 12:37
Co nie zmienia faktu, że Boriello gra dobrze - zaliczył kilka asyst (w tym świetną przy bramce Kaki na 1:0 w którymś z ostatnich meczów), jest aktywny, i to właśnie dzięki niemu tyle przestrzeni ma Ronaldinho czy Kaka, dzięki niemu dostają niezłe podania po główkach Marco. Na razie nie gra zachwycająco, ale pamiętajmy, że wymaga się od niego bardzo wiele - a przecież dużo daje i tak - ciąży na nim duża presja, wchodzi dopiero w zupełnie nowy zespół, który grą na razie nie powala.(L)oczkerson pisze:A co do Borriello to dla mnie by grał dobrze gdybytrzelał,a nie strzela i np. wczoraj jego nieporadność w wykończeniu odebrała punkty Milanowi (nie to kto źle krył Esposito). Marco nie ma potencjału by być ważną postacią Milanu i mnie nie przekona to że jest aktywny i się stara. Napastnik ma gwarantować drużynie gole!
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio