Mimo wszystko nie każdy zawodnik którego się chce u siebie powinien żądać pensji w granicach 6-8 mln. na sezon, szczególnie jeśli to jest np. junior (taki Hazard właśnie oczekuje 140 tyś. na tydzień.) Zdecydowana przesada jak dla mnie.MazurXIII pisze:Witamy na Ziemii To miłe,że SI stara się z roku na rok zrobić swój produkt bardziej realnym.
Ja we wcześniejszych wersji takich sytuacji nie miałem, czasami nawet potrafił zawodnik mieć 3-4 strzały z czego 2-3 bramki, a teraz taki Vucinic, Totti, Borriello czy Cardozo potrafią mieć 7+ strzałów w meczu (z czego ze 3 sam na sam) i nie dość że nie mieć gola to ani razu nie trafić w światło bramki. Próbowałem 2-3 ustawień różnych, każdy po 7-10 meczy i wielkiej różnicy nie odnotowałem. Denerwujące w cholerę, dobrze że chociaż więcej bramek po wolnych pada.Salas11 pisze:Nic nie poprawili w tym kierunku?
Mam 12 bramek straconych w lidze, straciłem je w 11 spotkaniach, zwykle z jakimś Lecce czy inną Bologną, zawsze po pojedynczej akcji i zwykle po klepaniu w stylu BarcySalas11 pisze:Coś nowego Zdarza się co prawda, że jakiś banan wciśnie mi bramkę mając jedną sytuację na krzyż przez cały mecz, ale na pewno nie jest to notoryczne
Wygląda to ładnie w sumie, ale ja wolę jednak kulki oglądaćSalas11 pisze:A jak tam Sammyy silnik 3D? Poprawili coś w rozgrywce, czy dalej te same schematy i drętwi piłkarze?