Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 530

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 lut 2011, 18:49

Zgadzam się fieldy ale smieszą mnie teksty o czerwonej koszulce dla Marca C. Popełniał błędy przeciwko MU, SAF był zawieszony za ostre skrytykowanie tego arbitra.Kajo albo chce się napiąć albo mało się Prem interesuje.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 lut 2011, 23:35

Pozwole sobie post pod postem
Obrazek

Antos :mrgreen: , jakiś taki troszke przykoksowany sie wydaje, czekałem długie miesiące na taki obrazek,choernie się ciesze że bedzie dostepny w kluczowej czesci sezonu, z 1 nogą jest lepszy Oberka.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 01 mar 2011, 0:45

LAV zdrowy :jupi: :jupi: :jupi:

A jutro Stamford Brigde ehhh...

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 01 mar 2011, 20:00

Składy na mecz:

Chelsea: Cech - Ivanović, Terry, Luiz, Cole - Ramires, Essien, Lampard, Malouda - Torres, Anelka.

Man Utd: Van der Sar - O'Shea, Vidić, Smalling, Evra - Scholes, Fletcher, Carrick - Nani, Hernendez, Rooney.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 mar 2011, 20:02

Wyjsciowy skład niezmieniony, takie coś miało miejsce ostatnio 165 spotkań temu :shock: . Srodek Scholes Fletcher Carrick, na skrzydlach pewnie Roo z Nanim i Chicharito z przodu.Na ławce Giggs oraz Berba. Przypomne że jutro mija 20 rocznica...debiutu Giggsa w 1 składzie MU.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 01 mar 2011, 20:26

nic tylko pogratulować tylu świetnych lat i lojalności wobec klubu :brawo:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 mar 2011, 21:07

Wiem, że piszę w trakcie meczu, ale rozwaliło mnie ujęcie Giggsa i Berbatova:D

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 mar 2011, 21:09

Nic Rooney'a nie nauczyła sytuacja z soboty :)

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 01 mar 2011, 21:24

Arwin pisze:Nic Rooney'a nie nauczyła sytuacja z soboty :)
Mówisz o sytuacji z Ramiresem który upadł jak rażony piorunem? Obejrzyj powtórkę, faulu nie było. sędzia słabo, Ivanović żołtko powinien dostać za faule na Nanim.

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 01 mar 2011, 21:37

No, w końcu można zobaczyć dobry mecz. Niesamowite tempo, mam nadzieje że utrzymają je do końca meczu. Świetny mecz Evry, on był chyba najjaśniejszą postacią tego meczu. To samo Vidic, świetnie. Bezbłędny. Rooney oprócz gola (miód malina moim zdaniem) pokazuje się z bardzo dobrej strony. Widać zaangażowanie, więcej jego akcji przynosi zagrożenie niż zazwyczaj. Piekielnie groźne są te piłki w poprzek inni końcowej graczy United. Za każdym razem ktoś był spóźniony, ale zagrożenie niesamowite.

Arwin - tam nic nie było, nie wiem o co chodzi. On nie wykonał żadnego ruchu ręką, nic. Ramires wpadł na Rooneya, przegrał z nim pojedynek, koniec gadania.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 01 mar 2011, 21:38

Oby nasi dalej grali swoje. Błagam oby nie oddali gry Chelsea bo jak narazie to chyba nasza najlepsza wyjazdowa połowa w tym sezonie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 mar 2011, 21:38

Roo zagrał z Ramiresem bark w bark. Ciekawe ile Ivanowic musi razy faulować by dostać kartke, to przy lini mnie rozwalilo, facet ewidentnie się kladzie na Nanim i faulu nie ma.

Jest dobrze, jestem pod najwiekszym wrażeniem w tym sezonie, naprawde.Gramy bardzo dobrze,do przodu,kontrolujemy środek, obrona dobrze, Carrick bardzo fajnie, rudy naprawde po profeskorsku,Evra najlepszy mecz w sezonie chyba.Fletcher jak dawny pitbull. Chelsea nie gra najlepszego meczu ale na malo jej w sumie pozwalamy.Remis brałem w ciemno,teraz chce wiecej.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 mar 2011, 21:39

Arwin pisze:Nic Rooney'a nie nauczyła sytuacja z soboty :)
??

Gramy dobrze,ale trzeba pamiętać, że druga połowa będzie trudniejsza. Trzeba się więc nastawić na grę z kontry. Super gol Wayne'a, ale nie tylko gol, bo Anglik ogólnie w całym meczu prezentuje się świetnie. Wychodzi po piłkę, mało traci, stara się rozgrywać. Może się podobać jego dzisiejsza dyspozycja. Chciałem też chwalić środek pola, ale miał lekko gorszą końcówkę. Mimo wszystko trzeba obarczyć winą Carricka za rzut wolny i żółtą kartkę dla Vidica. Choć z drugiej strony Edwin chyba też niepotrzebnie mu podawał, widząc że Michael ma rywala na plecach. Tak trzymać w drugiej połowie i możemy wrócić z 3 punktami z Londynu

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 mar 2011, 21:41

Chyba, że tak. Po powtórce byłem przekonany, że Rooney wykonał ruch ręką, ale skoro mówicie że tam nic nie było, to wypada mi się zgodzić.
Zgadza się, niesamowite tempo, tak grający Manchester chcę widzieć na wyjazdach, Rooney ładna bramka, ale trzeba powiedzieć, że niesamowite szczęście mieliśmy przy sytuacji z Ivanovicem mieliśmy, ale VDS jak zwykle czujnie stał na bramce, i trzy interwencję ;) Mam nadzieję, że druga połowa będzie wyglądała tak jak pierwsza, bo emocje są niesamowite.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”