Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 54

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 maja 2006, 20:41

Tylko po co ta nerwówka w końcówce ? Mało zawału nie dostałem Ale warto było to przeżyć Obrazek

Mistrz Mistrz Legia Mistrz !!!

Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 maja 2006, 21:41

Gratulacje dla Legi zasłużyliście na tytuł :) Jednak troche mi szkoda ze sprawa tytułu nie wyjaśni się w ostatniej kolejce bo napewno było by ciekawie .

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 maja 2006, 21:43

Scyzoryk pisze:Jednak troche mi szkoda ze sprawa tytułu nie wyjaśni się w ostatniej kolejce bo napewno było by ciekawie .

W ostatniej przekonamy sie ktora z druzyn jest tak naprawde lepsza ;) Wisla czy Legia ;) A i nie mowcie jak cos ze Legia ten mecz odpusci ;)

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 10 maja 2006, 21:53

( L ) ! Szkoda że na mecz z Wisła nie zdążyłem kupić biletów :P. Anyway LEGIA MP 2006 !

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 maja 2006, 22:14

Martinho pisze:A i nie mowcie jak cos ze Legia ten mecz odpusci Wink

Wątpie zeby odpuścili wkońcu będą odbierać medale i puchar MP głupio w takim momęcie przegrać . Wisi mi kto wygra niech wygra lepszy , zebym dobry mecz obejzał w TV ( o ile nie będe w Grodzisku na meczu z Dyskobolią) .

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 maja 2006, 22:19

gratulacje dla Warszawiaków,szkoda że nie poczakali do ostatniej kolejki bo dobry mecz mógłby być. Gratulacje,obyście coś z tej CL wywalczyli :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 maja 2006, 22:50

W końcówce się denerwowałem. Cieszymy się niezmiernie z mistrzostwa. Myślę, że na nie w przekroju całego sezonu zasłużyliśmy. Skończy się utyskiwanie Petrescu na kalendarz, sędziów, na to kto komu sprzyja. Czekałem na moment by odpowiedzieć. On chętnie by widział, by sędziował mu Padureanu, którego wszyscy pamiętamy. On osiągnął wielki sukces zdobywając wicemistrzostwo Polski u progu kariery trenerskiej. Mówił, że niepotrzebnie przyjechał do Polski. Mogę mu z premii za mistrzostwo ufundować bilet do Rumunii
Alez ten Wdowczyk jest prymitywny :| W chwili, ktora powinna byc dla niego niezwykle szczesliwa, kiedy powinien cieszyc sie ze swoja druzyna i kibicami z sukcesu, on pieprzy jakies glupoty. No tak, bo przeciez to on jest gwiazdeczka w gwiazdorskiej Legii.
Obawiam sie, ze przyjedzie na Lazienkowska Osasuna i pozamiata "miszcza".

Legia miszcz!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 maja 2006, 22:58

Legii gratuluje mistrzostwa, zasłóżonego mistrzostwa. :brawo: Coś nowego w polskiej piłce.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2006, 23:00

Wdowczyk rzeczywiście zaskoczył ... negatywnie. Legia walczyła cały sezon i ostatecznie osiągnęła wyznaczony cel a Dariusz zamiast się cieszyć to najeżdża na Wisłę :roll: Nie ma to jak polska ogórkowa liga. Zgadzam się z tym co napisał Krzysztof Jarzyna. Jeżeli przyjedzie taka Osasuna to będzie nam bardzo przykro. Szanse nikłe cholernie. Wypada liczyć na szczęście w losowaniu ... jak co roku. Nie sympatyzuje z żadną polską drużyną. Życzę nam jak najlepiej w europejskich pucharach bez względu na to kto będzie nas reprezentował.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2006, 23:15

Martinho pisze:W ostatniej przekonamy sie ktora z druzyn jest tak naprawde lepsza Wisla czy Legia
Wystarczy popatrzeć na tabelę i zobaczysz kto jest lepszy. Jak ja widze tabele z poprzednich sezonów to widzę że Wisł abyła lepsza, w tym lepsza jest Legia.
Krzysztof Jarzyna pisze:Alez ten Wdowczyk jest prymitywny
On po prostu, jak wszystko jest już jasne wyładował się jeszcze bardziej prymitywnym Petrescu, który cały czas gada głupoty. Nawet na forum kibice Wisły mówią że terminarz nie miał znaczenia, a Rumun cały czas swoje :rozga:
Peterscu przyjechał do Polski i objął drużynę, która była pierwsza w lidze, dziś jest na drugim miejscu. No ale to jest wielki Petrescu który był w Chelsea i przyjechał uczyć Polkó jak się gra w piłkę.
Krzysztof Jarzyna pisze:Obawiam sie, ze przyjedzie na Lazienkowska Osasuna i pozamiata "miszcza".
Jednak porażka Wisły bardzo boli :zwała: A jak pamiętam to Wisła w ostatnich sezonach miała zawojować LM, a odpadała w eliminacjach. Nawet nie grała w PUEFA bo przegrywała z... jakimiś Gruzinami, czy klubem Sagana które później dostawały łomot w grupie. A tyle obiecywano... :roll:
Ale ja jak i pewnie duża większość Polaków kibicowała im bo wszyscy chcieliśmy oglądać polską drużynę w LM, bez zanczenia było czy ma być to Wisła, czy inna Polska drużyna. Ważne było żeby grali Polacy.

A poniżej wypowiedź jednego z kibicó Wisły, a jakże inna :brawo:
Bastian16 pisze:W tym momencie nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować piłkarzom i kibicom Legii Warszawa wspaniałej postawy w tym sezonie. Oczywiście, jak każdy Polak, będę życzył Leggi awansu do LM, jednakże zawsze pozostanie ten smutek, że na europejskich boiskach i w walce o Ligę Mistrzów nie zobaczę w tym roku swojej Wisełki... Jeszcze raz gratuluję i życzę sukcesów!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 maja 2006, 23:24

Lukaz pisze:Jednak porażka Wisły bardzo boli Zwała A jak pamiętam to Wisła w ostatnich sezonach miała zawojować LM, a odpadała w eliminacjach.
Dobra, ale Jarzyna nie kibicuje Wiśle, więc znajdz inne powody do radości. Niektórzy wiślacy nie popierają Petrescu? To chyba normalne, bo nie jestesmy jakąś armią klonów i mamy wszyscy własne zdania. Nie sądzę, by przez to Petrescu był śmieszny.
Lukaz pisze:prymitywnym Petrescu, który cały czas gada głupoty. Nawet na forum kibice Wisły mówią że terminarz nie miał znaczenia, a Rumun cały czas swoje Rózga
Peterscu przyjechał do Polski i objął drużynę, która była pierwsza w lidze, dziś jest na drugim miejscu. No ale to jest wielki Petrescu który był w Chelsea i przyjechał uczyć Polkó jak się gra w piłkę.
:brawo:
To jest śmiechu warte.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 maja 2006, 23:32

Lukaz pisze:Jednak porażka Wisły bardzo boli
Dzisiaj tak sie sklada, ze mnie nic nie boli - Widzew wygral derby, w Rzeszowie szykuja sie derby, Sevilla wygrala UEFA wiec istnieje opcja ze beda do weekendu pic codziennie wiec pozniej nie beda miec glowy i zdrowia do gry w pilke (:smile2:)... Nie mozna chciec wiecej :D A ze Legia zdobyla "miszcza" to trudno, jakos to przezyje.
Lukaz pisze:A jak pamiętam to Wisła w ostatnich sezonach miała zawojować LM, a odpadała w eliminacjach. Nawet nie grała w PUEFA bo przegrywała z... jakimiś Gruzinami, czy klubem Sagana które później dostawały łomot w grupie. A tyle obiecywano...
Ty, a gdzie zaszlo w PUEFA FC Zurych (tak to sie nazywalo?). W finale ich dzisiaj nie widzialem :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2006, 23:36

piwus pisze:Dobra, ale Jarzyna nie kibicuje Wiśle
Fanem Legii tym bardziej nie jest.
piwus pisze:nie jestesmy jakąś armią klonów i mamy wszyscy własne zdania.
I bardzo dobrze. A ja nie pisze o wszystkich kibicach Wisły :roll:
piwus pisze:To jest śmiechu warte.
To jest życie, czyli rzeczywstość. Nie wiem co w tym takiego śmiesznego :roll: To raczej zachowanie Petrescu jest śmieszne.
Jak ja bym prowadził drużynę która spadła w tabeli to bym nie doszukiwał się u wszystkich przyczyny tego, tylko bym spojrzał na siebie.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 maja 2006, 23:42

Legia mistrzem Polski...hmmm, brawo. :)
Nie spodziewalem sie tego, ale w ostatnich kolejkach Extraklasy Wisla mogla zrobic cos wiecej, np. w 26. przegrali z Korona Kielce, wczesniej z Lechem, o ile mnie pamiec nie myli. :roll: Nie sledze Polskiej ligi, ale na samym poczatku sezonu myslalem, ze mimo ze z Wisly odeszli najlepsi (Frankowski, Zurawski...), byli dalej w stanie wygrywac Polska lige...
...ale juz chyba trzeba dac im spokoj i pozwolic innym powalczyc o awans do Champions.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2006, 23:48

Krzysztof Jarzyna pisze:Dzisiaj tak sie sklada, ze mnie nic nie boli
A już myślałem :oops:
Krzysztof Jarzyna pisze:Ty, a gdzie zaszlo w PUEFA FC Zurych (tak to sie nazywalo?). W finale ich dzisiaj nie widzialem
Ale to Wisła miała grać w LM a nie Legia. Tak mi się wydaje. Legia nie zapowiadała 'wielkiego' marszu w LM ani przynajmniej awansu do niej. Przed sezonem wielkim faworytem polskiej ligi też chyba była Wisła.
Zawsze trzeba mieć nadzieje (nic innego nam Polakom nie pozostaje) że kiedyś polska drużyna zagra w fazie grupowej LM. Ten sezon się jeszcze nie skończył, nie wiemy w jakim składzie będzie grała Legia w przyszłym sezonie, a Ty już wiesz że za kilka miesięcy przyjedzie np Osasuna i ich rozgromi :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”