zaznaczasz cos na oddzielnym obrazku naciskasz ctrl + x a na swoim dziele wklejasz przez ctrl + vRTS pisze:no mi własnie chodzi jak mam wkleic znznaczam i co ?
POZDRO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 21:47
zaznaczasz cos na oddzielnym obrazku naciskasz ctrl + x a na swoim dziele wklejasz przez ctrl + vRTS pisze:no mi własnie chodzi jak mam wkleic znznaczam i co ?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 14 sie 2005, 21:50
Carvalho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 14 sie 2005, 21:52
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 14 sie 2005, 21:55
W\g mnie zdecydowanie lepiej z paskiem !!!RoRo pisze:Jak myslicie z paskiem czy bez ?? Jak jest lepiej ??
k@li
RTS
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 14 sie 2005, 22:28
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 22:29
A mysli ,moderator ze po co robilem nowy ??Pawel pisze:Temat "Sigi RoRo" został połaczony z tym.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 sie 2005, 22:30
To mu świństwo zrobiliściePawel pisze:Temat "Sigi RoRo" został połaczony z tym
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 14 sie 2005, 22:36
lepiej żeby zostało tak jak jest-zapobiegnie to powstawaniu nowych tematów tworzonych przez "mlodych ambitnych grafikow"RoRo pisze:A mysli ,moderator ze po co robilem nowy ??Pawel pisze:Temat "Sigi RoRo" został połaczony z tym.Prosze rodzielic, taka moja mala prosba
POZDRO
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 22:37
Pawel pisze:lepiej żeby zostało tak jak jest-zapobiegnie to powstawaniu nowych tematów tworzonych przez "mlodych ambitnych grafikow"RoRo pisze:A mysli ,moderator ze po co robilem nowy ??Pawel pisze:Temat "Sigi RoRo" został połaczony z tym.Prosze rodzielic, taka moja mala prosba
POZDRO
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 sie 2005, 22:40
Czyli nie jest twoim ziomemRoRo pisze:W takim razie dzieki, bardzo cie polubiem
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 sie 2005, 22:40
petru
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 sie 2005, 22:55
Wszystkim czujących się pokrzywdzonymi przez moderatorskie decyzje, radzę by zaczęli sie utożsamiać z Johnem Coffey z "Zielonej Mili" i stulili uszy po sobie. Bo takie wypowiedzi jak powyzsza przestały mnie śmiszyć. Masz jakiejś wątpliwości? To podaj rzeczowe argumenty albo płacz w poduszkę. Dziękuję.infernus pisze:Siła złego na jednego...
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio