Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 cze 2005, 21:09
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 cze 2005, 21:47
piwus pisze:Radość niektórych mnie rozwala. Podejrzewam, że to jednak Legia ma większe powody do zmartwień. My nie będziemy mieli dubletu, warszawiacy nic. A co do meczu to spodziewałem się, że łatwo nie będzie. Ale da się przeżyć, to nie zmienia faktu, że najlepszy może być tylko jeden.
fieldy

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 cze 2005, 22:04
To cienko bo ta Wisla tzn nastepna bez Zurawia nie ma szans zadnych w pucharach i pewnie w lidze bo po tym co pokazali na koniec sezonu to nie napawia optymizmem.piwus pisze:Nie wiem, kto Ci to powiedział i w związku z czym to piszesz. Ale wydaje mi się, że to warszawska prasa nadmuchiwała balon przed dwumeczem z Realem, a z Anderlechtem, jakościowo nasza drużyna prezentowała się jak teraz Legia.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 cze 2005, 22:11
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 cze 2005, 22:37
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 cze 2005, 22:40
Bienias pisze:Cracovia grala ladniej widowiskowo ble ble ble .. a kto pokonal Wisle??
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 16 cze 2005, 9:32
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 9:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2005, 11:21
Tu sie zgodze! i dodam ze to nie bedzie Wisla gdyz ona w tym momencie przestaje istniec. pewnie za rok Legia bedzie mistrzem ewentualnmie Groclin. Predzej oni awansuja do LM niz Wisla ktora miala juz wiele szansfieldy pisze:Taka jest smutna prawda - polski zespół nieprędko zagra w LM.
:
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 12:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 cze 2005, 12:23
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2005, 13:08
bo maja jeszcze slabszy sklad, dlategoserek408 pisze:, a skoro nie udalo sie silniejszym skladem awansowac do tych elitarnych rozgrywek to niby czemu teraz mialoby sie to udac![]()
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 cze 2005, 14:24
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio