Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 54

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 lut 2007, 10:04

1:1
Kuszczak byl bez szans. Gralismy troche rezerwowa obrona ( Silvestre i Brown ). Ładne bramki padly szczegolnie ta Caricka. No coz w rewaznzowym spotkaniu na Madejski Stadium. Teraz czekac tylko na mecz z OSC Lillie mysle ze sklad jest bardzo optymalnyy no i bedziemy miec jeszcze w tym spotkaniu Rio i Garego ktorzy wczoraj nie zagrali. Jesli United nie bedzie popelnial bledow w obronie to powinno byc zwyciestwo. Mysle ze bedzie 2:0 dla Manchesteru.

Pozdro for all

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 lut 2007, 10:23

Bez sensu. Spokojnie można było ten mecz wygrać, a tak trzeba będzie grać jedno spotkanie więcej. Może to dobrze dla Kuszczaka, ale dla niektórych piłkarzy nie. Tomek bronił poprawnie i jest szansa, że wyjdzie na mecz z Lille. Oczywiście wszystko zależy od stanu zdrowia i dyspozycji Edwina. Mimo nienajlepszego meczu z Reading to jestem spokojny przed potyczką z Francuzami. W tym spotkaniu Diabły już nie odpuszczą.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 lut 2007, 11:26

Na waszym miejscu tez bym byl spokojny o mecz z Lille. Wedlug mnie najslabsza obok Celticu druzyna, ktora gra jeszcze w LM. Dlatego sytuacja z zeszlego sezonu nie powinna sie powtorzyc.

Co do wczorajszego meczu to zauwazylem u United spadek formy w ostatnich dwoch spotkaniach. Juz tak nie zachwycaja swoja gra. Mowilem, ze kazda wielka druzyna musi miec okres kryzysu formy w sezonie i Manchester tez to czeka. Pytanie tylko kiedy to nastapi.

Co do wczorajszego meczu to moge pochwalic Ronaldo, chlopak byl wczoraj najgrozniejszym zawodnikiem Man U i zarazem najlepszym obronca. Carrick - ladna bramka, a pozniej juz norma czyli nic specjalnego. Saha to juz powoli przechodzi sam siebie. Cien zawodnika z poczatku sezonu i ze skutecznoscia u niego tez nie najlepiej, skoro nie zdobyl bramki w bodajze 8 ostatnich spotkaniach. A sytuacji mu nie brakuje. Dobrze, ze Henrik do was przyszedl, bo inaczej bylo by krucho z napastnikami. Bo Solskjaer to gdy gra w pierwszym skladzie to raczej asystuje tylko na boisku. Wczoraj to praktycznie nie istnial. I nie mowcie mi, ze brakowalo podstawowych graczy w zespole, bo Reading tez sporo rezerwowych zawodnikow wystawil. Dlatego na Madejski wcale nie bedzie latwo.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lut 2007, 11:54

Cris7 pisze:Bez sensu
tak to jest, jak się za bardzo kibice przyzwyczajają do wygranych. Potem remis wydaje się porazką :p
Na Madejski oczywiscie łatwo nie będzie, ale w dużej mierze zależeć to będzie od wyniku pierwszego meczu z Celtikiem w LM. Jak ManU nie wygra ze Szkotami, to Ferguson raczej wystawi rezerwy na powtórke meczu z Reading - oczywiscie tylko wtedy, jeśli mecz będzie sie odbywał pomiędzy meczami z Celtikiem, bo tego dokładnie nie wiem.

Scoooby pisze:Jaki Celtic?
tak to jest, jak sie robi wiele rzeczy na raz :D ale rywal akurat nie ma znaczenia tutaj
Ostatnio zmieniony 18 lut 2007, 13:09 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 18 lut 2007, 12:55

Jaki Celtic? :lol:

Gramy w LM z Lille :)

Fieldy, Alex nie odpusci FA Cup. Są to zbyt prestiżowe rozgrywki by je "olac"
Nie mowie, że wyjdziemy na Madejski Stadium silnym składem ale jestem przekonany, ze bedzie kilku naszych kluczowych grajkow.

Boje się tego rewanżu, bo ekipa Coppela jest naprawde silna u siebie.

Ale myśle ,ze powinnismy dać rade.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 lut 2007, 14:29

[quote="mistyk"]Na waszym miejscu tez bym byl spokojny o mecz z Lille. Wedlug mnie najslabsza obok Celticu druzyna, ktora gra jeszcze w LM.

Celitc nie jest slaba druzyna. I poza tym jest kilka slabszych druzyn PSV Lillie Roma Porto.
A wracaja do wtorkowego meczu z ManU z Lille to jestem spokojny bo wystapi podstawowa obrona a nie tak jak w meczu z Reading. A Fergie wcale nie odpuscil najstarszych rozgryeg na swiecie jakimi jest FA Cup. Tak Ronaldo rzeczywiscie swietnial gral. A coraz bardziej zaczynam sie martwic o napastikow Roo i Saha bez formy Ole tez nie gra najlepiej a Henka najprawdopodobniej opusci Old Trafford w marcu chociaz coraz czesciej mowi sie o dluzszym pobycie w Manchesterze.

Pozdro for all

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lut 2007, 14:36

Tak mi się nudzi, że aż odpiszę.
majer13 pisze:Celitc nie jest slaba druzyna. I poza tym jest kilka slabszych druzyn PSV Lillie Roma Porto.
PSV, Roma i Porto słabsze od Celticu :shock: W czym :> Możesz się rozpisać na ten temat. Tylko wyników nie podawaj procentowo :angry2:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 lut 2007, 14:37

majer13 pisze:Celitc nie jest slaba druzyna. I poza tym jest kilka slabszych druzyn PSV Lillie Roma Porto.
:rotfl:
No Celtic gra zajebiscie, zwlaszcza na wyjazdach, gdzie to od dlugiego czasu (nie chce przesadzic ale chyba od poczatku istnienia Ligi Mistrzow) nie wygral meczu wyjazdowego :think:
Celtic jest slabiutki a obrona to juz wogole i zadnym wyznacznikiem nie sa osiagane przez nich wyniki w lidze
A wywod ze PSV, Roma czy Porto jest slabsze :lol: :lol: :lol: :rotfl:

majer13 = Dombros :think:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 lut 2007, 14:55

widze, ze koledzy juz wychwicili Twoje niezbyt trafione zdanie o Celticu majer13 :D

Jak to powiedzial Rafał Stec podsumowujac fakt, ze Celtic gra dalej w LM :

"Co oni wogole tutaj robia???" :D

a tak na marginesie to masz nick majer13 dlatego, ze masz 13 lat?

proponuje wrócić do dyskusji o Man Utd ... // fieldy

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 lut 2007, 15:01

Moze jakies typy taktyki na mecz zLillie ??

VDS
Neville Rio Vidic Evra
Ronaldo Carick Scholes Giggs
Roo Larson

a ta nawiasem mam 14 lat tylko nie chce mis sie 13 na 14 zmienic

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2007, 15:06

fieldy pisze:zaś o LM wiadomo gdzie można się ponapinac .. // fieldy

po czym :lol:
majer13 pisze:Moze jakies typy taktyki na mecz zLillie ??

VDS
Neville Rio Vidic Evra
Ronaldo Carick Scholes Giggs
Roo Larson
majer13 pisze:a ta nawiasem mam 14 lat tylko nie chce mis sie 13 na 14 zmienic
Nie no zmien, przeciwez potrafisz :!: nie badz leniem :!:

Kilka dni temu pisales ze Arsenal po remisie z Blackburn sie skompromitowal a co powiesz na remis z Reading :think:
Bo wydaje mi sie ze uwazasz iz Reading to bardzo slaby zepsol

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lut 2007, 17:33

fieldy pisze: tak to jest, jak się za bardzo kibice przyzwyczajają do wygranych. Potem remis wydaje się porazką :p
To już nawet nie o to chodzi. Reading to niezły team. Ale wczoraj nie grali wyjątkowego futbolu i gdyby tylko w niektórych sytuacjach Diabły zachowały się lepiej to nie trzeba byłoby się fatygować na Madejski...A tak stoimi przed ciężkim meczem, którego nie powinno w ogóle być.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 19 lut 2007, 18:44

juz jutro Liga Mistrzów :D szanse(na awans) MU oceniam na bardzo wysoko, tymbardziej że jutrzejszy mecz , którego gospodarzem bedzie Lille nie odbędzie sie na ich stadionie :shock: :P , ponieważ stadion francuzów nie odpowiada normą UEFA , spotkanie odbędzie sie na stadionie Lens.Drugie spotaknie odbedzie sie oczywiscie na OT , moim zdaniem jest to również ataut ponieważ rewanżowy mecz jest "wazniejszy" z uwagi że gracze "wiedzą na czym stoją", i mogą lepiej sie przygotowac taktycznie, a Szkot (w mojej opini) jest lepszym trenerm (i taktykiem)niz trener Lille

PS; majer z jakiej planety pochodzisz??

Masz racje. Trzeba zapytać, jak będziecie wracać razem to wyjdzie taniej.
Temat o lidze mistrzów - posty dotyczące ligi mistrzów. Trudne i skomplikowane, ale postaraj się zrozumieć. // K.J.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lut 2007, 22:49

Oj takie mecze to nam chwały nie przynoszą :?
Jedyny pozytyw to wygrana ale gra pozostawiała wiele do życzenia. Drugo połowa lepsza od pierwszej ale i tak nie tego sie spodziewałem. Lille naprawde dobrze sobie poczynało, szczególnie w środku gdzie Carrick zagrał fatalnie :? Ronaldo to samo jedna setka i w bramkarza, Roo starał sie, jeden swietny rajd po którym Giggs mógł strzelic. Obrona strasznie niepenie dużo chaosu i ogólnie nie popisali sie w tym spotkaniu.
Giggs spryciaż i dzięki niemu mamy to 0:1, widać doswiadczenie 8)

No nic jak ktoś tu mówił MU przechodzi "kryzys" czy cos takiego ale nawet fajny ten kryzys skoro i tak wygrywamy. Myśle ze na Old Trafford bedzie tylko dopełnienie formalnosci 8)

ps....zapomniałem o jednym pozytywie...Arsenal :twisted:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2007, 22:54

Ja sie troche bym zastanowił, sytuacja z bramka wygladała tak jakby sedzia widział, ze Silva ustawia mur i chciał oswiadczyc pilkarzom MU, ze maja czekac na gwizdek, po czym dostej jakies słowka od nich roni trzy kroki w bok i Giggs strzela. Troche bym sie spierał, lekko nerwowo sie zrobiło, pozniej przełaczylem i nie widzialem co sie dzialo, ale byla jakas przerwa grze. Dlaczego? Widziałem, ze Ferguson cos burzył, zrobił sie czerwony jak burak itp...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”