dokładnie tak. Liverpool miał 12 Arsenal 0.Czy mi się wydaje, czy nie mieliśmy żadnego rożnego ?
Jeśli mowa o statystykach to Arsenal oddał 8 strzałów na bramkę z czego 4 w jej światło (+ oczywiście gole ze spalonego). Nieźle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 kwie 2009, 23:38
dokładnie tak. Liverpool miał 12 Arsenal 0.Czy mi się wydaje, czy nie mieliśmy żadnego rożnego ?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 kwie 2009, 23:39
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 kwie 2009, 23:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 kwie 2009, 23:44
A było cośfieldy pisze:Czy podczas oglądania, gdy Liverpool wyrównał na 4:4 słyszeliście coś o incydencie z Wengerem ?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 21 kwie 2009, 23:44
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 kwie 2009, 23:53
Logan pisze: Oczywiście wszyscy teraz rozpływają się nad Arszawinem. Hehe, tylko zauważcie że oprócz akcji bramkowych (za co mu oczywiście chwała) nie pokazał właściwie nic godnego uwagi.
Najbardziej zawiodłem się na Kolo. Sagna oczywiście tez tragiczny mecz, ale był chory. Jeszcze pewnie do końca nie wyzdrowiał.Logan pisze:Kolo, Mikael... Sagna mógł zostać w domu i się kurować. Najbardziej w tym wszystkim szkoda Fabiańskiego.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 kwie 2009, 23:59
Gibbs to jedyny z całej defensywy Arsenalu, który zagrał niezły mecz. Wybił piłkę z lini po strzale Torresa. Nie wybijał pod nogi rywalom, co uskuteczniał każdy z pozostałej 3. Najczęściej to on kończył te dramatyczne dla Arsenalu oblężenia. I tyle tylko że czasem Kuyt go objechał, ale ogólnie podobał mi się. W meczu z Chelsea też zagral nieźleguru pisze: Najbardziej zawiodłem się na Kolo. Sagna oczywiście tez tragiczny mecz, ale był chory. Jeszcze pewnie do końca nie wyzdrowiał.Sylwester na swoim poziomie, czyli dno. Toure masakra. Dał się wkręcać w ziemię jak junior. Wróć, nawet Gibbs się tak nie dawał.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 22 kwie 2009, 0:00
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 kwie 2009, 0:14
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 kwie 2009, 0:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 kwie 2009, 0:37
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 kwie 2009, 0:45
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 kwie 2009, 0:58
Szczerze w to wątpie, chociaż nie ukrywam, że bym chciał.Liczę, że zagra z United w LM.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 kwie 2009, 7:45
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 kwie 2009, 11:58
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio