AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 537

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 21 gru 2008, 22:24

Rodney Strasser - przyszła gwiazda ACM ;)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 gru 2008, 22:28

meczu nie ogladalem bo mam ostatnio problemy z laczem a szkoda bo ostatnio nie bylo takich festiwali w wykonaniu Milanu.

zastanawia mnie jedno.skoro Cardacio jest na tyle slaby ze Carlo wyzej ceni 18 latka z primavery to co on wogule robi w Milanu.mam przeczucie ze on i Viudez sciagneci zostali przez Gallianiego tylko dlatego ze byla jakas promocja.bo inaczej tego rozumiec nie mozna.nie wierze ze Carlo postawil na 18 latka kosztem Cardacio bez powodu.

milo z pilkarze dali nam prezent na swieta ale oby to nie byl tylko jednorazowy.czekac na powrot rekonwalescentow i liczyc na lepsze czasy.jezeli Cardacio nie jest brany pod uwage na ten sezon lub wogule to jednak bedzie nam potrzebny chyba defensywny pomocnik ktory na dluzsza mete zastapi Emersona a nie tylko na pol roku Rino
Rodney Strasser - przyszła gwiazda ACM ;)
gral dobrze?z tego co wiem jest z konga i jest czarny co dobrze swiadczy jako o dm bo ostatnio czarni najlepsi na tej pozycji.oby poszedl w slady kolegow z kontynentu.o ile sie nie myle to gral troche w meczach przedsezonowych.nic wiecej nie wiem o nim
Ostatnio zmieniony 21 gru 2008, 22:30 przez mete, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2008, 22:29

Kapitalny mecz ze strony Milanu :brawo: zajebiście dziś się Milan oglądało i to co pokazał Pato i Kaka to naprawdę kosmos! Gratulacje, ale ja bym nie rozpędzał się po tym meczu za bardzo, bo i w zeszłym sezonie Milan potrafił spiąć się na pojedyncze mecze i walnąć 5 bramek Sampdorii czy Lazio, o ile dobrze pamiętam.
W szczegółach o meczu piasać nie ma co bo był to klasyczny pogrom gdzie jedna drużyna grała doskonale w ataku, a druga była beznadziejna na całej lini. No można wspomnieć o świetnej paradzie Abbiatiego do pięknie potrafił polecieć w tym meczu

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 gru 2008, 22:33

Taki Milan chce się oglądać :) Świetnie Pato z Kaką. Ronaldinho dziś trochę zwalniał ale i tak zagrał dobry mecz. Utkwił mi w pamięci obrazek w którym Roni źle dogrywa do Kaki a ten łapie się z żalem za głowę :P
Pirlo pomału wraca do formy, dziś kreował naszą grę, rozpoczynał wiele ataków. Co do prawej strony obrony to Anatonini bardzo mi się podobał, możemy mieć z niego pożytek ! Szewa po wejściu na boisko niewidoczny.

Ładnie kończymy ten rok. Forza Milan !

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 21 gru 2008, 22:38

gral dobrze?
wypisz wymaluj Rino,nawet żółtą zdążył zarobić :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 gru 2008, 22:39

Grał odważnie, nie bał się ale jakiegoś szczególnego wrażenia na mnie nie zrobił, zresztą grał tylko kwadrans.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 21 gru 2008, 22:46

mete pisze:z tego co wiem jest z konga i jest czarny co dobrze swiadczy jako o dm bo ostatnio czarni najlepsi na tej pozycji.
Rodney pochodzi ze Sierra Leone. Jak na rocznik 1990 całkiem całkiem sobie radził dzisiaj. Jak na debiut może być :) Niech się chłopak ogrywa. Może w przyszłości się nam przyda.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2894

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 gru 2008, 23:31

Wow, świetny prezent na koniec roku. Udinese potwierdziło swoją słabą formę a Milan grał z niesamowitą łatwością. Oglądając mecz z kumplem wykrakałem sobie świetny mecz Pato, bo bo jego 1 golu powiedziałem, że pewnie zagra tak jak z Juve, czyli po bramce piach, a tu za chwilę asysta i kolejna bramka :lol: Oceniając innych piłkarzy Kaka nareszcie dobrze, Ronaldinho swój poziom, Sheva też :lol: Zaskoczył mnie Abiatti, świetny występ.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 gru 2008, 3:02

Milan mowil Udinese sluchalo. Pato powiedzial dzien dobry a Kaka dobranoc.

To byl ten Milan. Milan ktory chce ogladac nie tylko na San Siro ale takze na wyjazdach.
Konczymy ten rok meczem ktory na nowo rozpala wiare ze scudetto w biezacym sezonie to nie jest sprawa niewykonalna.
Rzeznia zgotowana gosciom w duzej mierze na ich wlasne zyczenie. Nie naciskali nas zbytnio nie wywierali odpowiedniej presji ktora spowodowalaby ze nasza obrona by sie gubila. Udalo im sie raz bo przeciez gol padl po bledzie Antoniolego ktory sam nie wiedzial co chce zrobic. Mimo to nalezy powiedziec ze Udinese nie wyciagnelo nalezytych wnioskow z wycieczki Rossonerich do Turynu. Widac ze sa w glebokim kryzysie. To jednak ich problem i w niczym nie umniejsza wczorajszego zwyciestwa Milanu.
A Milan zagral tak jak powinien z przodu i przyzwoicie z tylu. Pato swietne zawody. Rzadko go chwale bo mlodzian ma jeszcze zbyt duze wahania formy (i to nawet nie w kolejnych meczach tylko te wahania wystepuja w ciagu jednego spotkania gdy na przyklad gra jedna polowe bardzo dobrze po przerwie wychodzi i i znika) jednak jak chyba wszyscy fani Milanu pokladam w nim duze nadzieje i na szczescie juz je spelnia. Jestem ciekaw czy Szewa siedzac na lawie i obserwujac co Pato wyrabial na boisku pocieszal sie mysla ze posrednio to takze dzieki niemu Brazylijczyk jest na San Siro. Ma tu Andrzej swoje zaslugi :lol:
Kaka niezle podobnie jak Abbiati Favalli asysta Jankulovski dosc pewnie dwojka mlodzikow powachala murawe Seedorf ciagle jest czarny i nawet Pirlo wczoraj delikatnie zblizyl sie do poziomu Iwanskiego - naprawde bardzo udany byl to wieczor.

Skoro Milan rozjechal Udinese to sobie wyobrazcie co zrobi z nimi Lech :lol:

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 gru 2008, 9:49

Zapomniałem dodać, że przełamana została zła passa z Pirlo :lol: Zobaczymy czy faktycznie piłkarzom pomoże zgrupowanie w Dubaju, do udowodnienia tej tezy będą mieli idealnych przeciwników na początku przyszłego roku.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 22 gru 2008, 19:00

Chlopaczek pisze:Udalo im sie raz bo przeciez gol padl po bledzie Antoniolego ktory sam nie wiedzial co chce zrobic.
Chłopaczek :shock: Jaki Antonioli? :red: :zgon: Bój się Boga :P Zapamiętaj sobie jego nazwisko: Luka Antonini :mrgreen:
Chlopaczek pisze:Forza Milan.
Popieram :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 gru 2008, 21:29

Uh pozna pora mnie nie usprawiedliwia :)

Boga sie nie boje :P

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 22 gru 2008, 22:07

No. I żeby mi to było ostatni raz, Chłopaczek :P

Tak sobie oglądam skrót meczu Milanu z Udinese (dla zainteresowanych http://rapidshare.com/files/175863148/M ... e.avi.html ) i jeśli już mówimy o Antoninim, to chłopak widać, że się starał. Jak dla mnie zdał egzamin. Miał zastąpić Zambrottę (swojego idola) i gdyby nie ten kiks przy golu di Natale to dałabym mu nawet 7 za występ. Oczywiście później zrehabilitował się piękną asystą przy golu Kaki na 3-1. Uważam, że jeśli tylko Carlo będzie mu dawał szansę, to chłopak jest przyszłością naszej defensywy.

Co do samego meczu to...brak mi słów. Świetnie opisał to Chłopaczek i podpisuje się pod tym obiema rękoma. "Jedna jaskółka wiosny nie czyni", ale mam nadzieję, że to jest początek lepszej gry i teraz tylko będziemy się piąć w górę tabeli (zawsze byłam niepoprawną optymistką ;)).

PS. Chłopaczek....powtarzaj za mną "ANTONINI" :D

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 31 gru 2008, 12:31

Boriello ponoć znowu wypadł na miesiąc, kurde no nie ma chłopak szczęścia do Milanu. :? Ale może Jankulovskiego albo Ambrosiniego się przeniesie do ataku :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 gru 2008, 13:37

Ambro już ma doświadczenie w ataku, więc kto wie ;). Ja tam jestem na 'tak' :P Ambro - nasz 'lis pola karnego' :D Jankulovski z tego, co mówi Galliani przesunięty zostanie do pomocy, a my albo zostaniemy z tymi obrońcami co mamy albo sprowadzimy kogoś na lewą stronę defensywy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”