albo np..... dobrego sedziego zaszczucKajoFC pisze:przynajmniej nikt nie zamierza zraszaczy odpalić...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 mar 2011, 15:57
albo np..... dobrego sedziego zaszczucKajoFC pisze:przynajmniej nikt nie zamierza zraszaczy odpalić...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 06 mar 2011, 16:34
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 mar 2011, 16:47
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2011, 16:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 mar 2011, 17:03
ja to jestem w stanie pojac i calkowicie rozumiem. Tylko czemu pisales o jakims szacunku jak my rowniez o Mou pisalismy po tzw imieniu.Nazywam jedynie po imieniu zagranie Carraghera
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 mar 2011, 17:07
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 mar 2011, 17:08
moja_stopa
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 mar 2011, 17:24
Coś mi się wydaje, że do końca sezonu Naniego na boisku nie zobaczymy
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 06 mar 2011, 17:27
Kamil232 pisze:Nogi Rafaela i Carraghera na podobnym poziomiefacet masz tam w swoim mieście okulistę? jak nie to śmigaj to cywyilizacji i idź się przebadać.
Bieniasku drogi to, ze na każdym kroku próbujesz mnie "dojechać" już zauważyłem, marnie ci to wychodzi(ale swoją drogą to musi cie moja szyderka z farsy boleć, skoro tak się zawziąłeś) Sęk w tym, że ja za 2 tyg. nie wpadnę do tematu Liverpoolu i nie będe po porażce jak z WHU wyszydzać ich zawodników od tłumaczy etc. etc. Teraz również w żadnym momencie nie umniejszam komukolwiek osiąnieć. Nazywam jedynie po imieniu zagranie Carraghera. To, że nie pierwszy raz masz problem w stosowaniu miary do pewnych wypowiedzi to również nie nowość. No ale chcesz wykorzystać każdy moment by się jakoś do mnie odnieść, marnie naprawde marnie ci to wychodzi.
Wilmorze, a czy ja gdzies napisałem, ze Rafaelowi nie należała się czerwona kartka? Flaminiemu się należała jak psu buda, chciałbym zobaczyć jeszcze raz to wejście, bo nie jestem przekonany, czy jak w przypadku Francuza poszedł z obiema wyprostowanymi nogami do końca, czy jednak je cofnął, jeśli zrobił jak Francuz to czerwień i out. Więc kula w płot.
Swoją drogą to jest zaiste zabawne, taki Loker opowiada o poziomie wypowiedz, Wilmore o hiPOkyryzji. Dobre naprawdę dobre
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 mar 2011, 17:29
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 mar 2011, 17:33
"Jamie Carragher waited outside MUFC dressing room to apologise to Nani for his studs-up challenge"
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2011, 17:33
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 mar 2011, 17:36
Pytanie jak głęboka jest ta dziura. Sędziowanie w kolejnym meczu, w kolejnej kolejce po prostu żenujące. Myślałem, że po wczorajszym meczu nie będzie chociaż przez jeden dzień powodów do jechania po arbitrach ale jak widać marna to była nadzieja. Czerwo dla Carry powinno być z miejsca i nie było w ogóle o czym mówić. Rafael faulował na ostrej adrenalinie ale było ostro i dobrze, że kolejna noga nie poszła w drzazgi.Arwin pisze:Coś mi się wydaje, że do końca sezonu Naniego na boisku nie zobaczymy
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 mar 2011, 17:37
Bo Jamie to porządny gość poza boiskiem jak już mówiłem, ale to co dzisiaj zrobił to jest niestety bandyctwo. Zawsze grał twardo, o technice nie miał nigdy pojęcia, ale dzisiaj przesadził i to znacznie. Żadne przeprosiny tego nie zmienią.KajoFC pisze:"Jamie Carragher waited outside MUFC dressing room to apologise to Nani for his studs-up challenge"chociaż się nie zachował jak Diouf!
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio