Wasze prywatne typy - Strona 537

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Sfoltan
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 28 sie 2007, 22:16

ja napewno teog nie postawie wiecie dlaczego ?bo zakazdym razem kiedy marsylia wydawala mi sie pewna to zawalala , graja w kratke a bez cisse i rezerwowym bramkarzem moze byc jeszcze ciezej

ja marsylie odradzam , zawsze jak wydawala sie pewna to zawalala , do tego teraz dochodzi brak cisse i bramkarza

Awatar użytkownika
Ludi
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 29 sie 2007, 11:28

Typy na polską ligę.
1. Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 0
Spotkanie beniaminków zapewne nie będzie stało na niebywale wysokim poziomie, ale wydaje mi się, że zarówno gospodarze jak i goście będą chcieli zdobyć jakieś oczka, toteż starcie zakończy się podziałem punktów.
2. Zagłębie Lubin - Legia Warszawa 1
To niewątpliwie szalenie odważny typ, lecz sądzę, że spotkanie zakończy się skromną wygraną lubinian. Gospodarzom powinno bardziej zależeć na zwycięstwie, albowiem w razie klęski będzie im niezwykle trudno włączyć się do walki o mistrzostwo Polski. Legioniści zagrają wreszcie troszeczkę słabiej niż w poprzednich spotkaniach, co ułatwi zadanie kapitalnie dysponowanych graczom Michniewicza.
3. Wisła Kraków - Lech Poznań 0
Wszystko przemawia za niezbyt okazałym zwycięstwem krakowian, ale w moim przekonaniu, grający o pełną pulę Lech wywalczy jeden punkt w starciu z potentatem ligi.
4. Korona Kielce - Polonia Bytom 1
Wspaniała oprawa, ciekawy szkoleniowiec i świetna forma Robaka to atuty, które pozwolą Kolporterowi na ogranie beniaminka handicapem.
5. Górnik Zabrze - Cracovia Kraków 1
Zabrzanie muszą gromadzić punkty, a brak formy Kamila Witkowskiego i Tomka Moskały sprawi, że gospodarze zrealizują swój cel.
6. Widzew Łódź - Ruch Chorzów 1
Pierwszy tryumf Widzewa stanie się faktem. Czyniący znaczący postępy łodzianie z trudem uporają się z walecznymi Niebieskimi, którzy prezentują się jednak gorzej niż u progu sezonu.
7. PGE GKS Bełchatów - Odra Wodzisław 1
Druga wygrana bełchatowian w tej rundzie jest niemal pewna, zwłaszcza biorąc pod uwagę postawę gości w ostatniej kolejce.
8. Groclin Dyskobolia - ŁKS Łódź 1
Ełkaesiacy pewnie znowu zaprezentują interesujący futbol, ale punkty zostaną w Wielkopolsce.

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 29 sie 2007, 11:39

Ja poleciałem wczoraj na Carling cup...

Sunderland- ktos z 3 ligi 0-3 [']
:twisted:

Jeszcze Wigan sobie odpuściło.

Na dzisiaj mam
Liverpool-Toulse 4-0 1 8)
Celtic -Spartak 1
Slavia- Ajax 2
Besiktas-Zurich 1

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2007, 11:44

Carling Cup sie raczej, aż do 1/2 finału nie powinno grać.
Ekipy z niższych lig chca sie pokazać. Piłkarze z tych ekip liczą, ze ktoś ich zauwazy. A ci z Premier League nie zawsze grają podstawowymi składami. Wazniejsza przeciez jest liga, czy choćby Puchar Anglii.

Nad Ajaxem tak siedze i myśle i wymyślic nie mogę :D
Niby w lidze gromią rywali, przegrali mecz u siebie, wiec teraz będą maksymalnie zmobilizowani. Ale czy dadza rade wygrać na wyjeździe ze Slavią ?
Pewnie postawię na chwile przed meczem. Może jak składy poznam.

Awatar użytkownika
rook
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rook » 29 sie 2007, 11:53

DYNAMO KIJÓW-FK SARAJEVO 1
ELFSBORG-VALENCIA x2
ROSENBORG-TAMPERE 1
MARSEILLE-NICE 1x

za 25 zl

36,90zł

SLAVIA P.-AJAX x2
CELTIC-SPARTAK 1x
STEAUA-BATE BORISOV 1
ROSENBORG SN1

za 40zł

60,10zł

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 29 sie 2007, 12:07

Po 1.
Myślę że Valencii nie opłaca się grać. Wygrali u siebie 3:0 i teraz mogą trochę odpuścić
Po 2.
Jeśli Rosenborg nie strzeli bramki przepadają ci obydwa kupony. Tak sie nie gra :shock:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2257
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 sie 2007, 12:44

fieldy pisze:Nad Ajaxem tak siedze i myśle i wymyślic nie mogę
Ja się nie zastanawiałem i dałem 2.Bo wiadomo Ajax ni odpuścisobie takiej imprezy jaką jest LM,a przegrywając w pierwszym meczu siłą rzeczy muszą wygrać.Myślę,że większość nas nie wyobraża sobie LM bez Ajaxu.Trzecim powodem jest to,że Ajax jest w gazie.Nie sądze,żeby nie wygrali w Pradze.Jak dla mnie czysta 2.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 sie 2007, 12:50

fieldy, polecasz coś na dziś z US Open?

P.S 2 minuty się spóźniłem, żeby zagrać Peru U-17 :roll:
Ostatnio zmieniony 29 sie 2007, 12:54 przez Cris7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2007, 12:52

ja gram, ale czy polecam ? :D

jakoś ne jestem do końca przekonany, na kuponie z Aga i Pavelem został mi Robredo, ale on miał chyba 1,20 kurs - wiec jako singiel nie bardzo.

Dziś zagrałem na Age w meczu z włoszka. Mysle, że ja przejdzie - kurs 1,65 z tego co pamietam.
Do tego nad Canasem myślałem, ale coś mi ten jego rywal sie nie podoba, wiec ciągle sie zastanawiam.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sie 2007, 12:58

Powiem wam ze olalem gre na Ajax, a to z tego wzgledu ze zbyt duzo ludzi na nich gra a wtedy bardzo czesto mecz nie wchodzi - wiem niby zaden argument ale tak jest :!:
Poza tym jezeli kurs maleje to rowniez paradoksalnie zaczyna to smeirdzeic :!:
Ile bylo takich przypadkow ze kurs malal, ludzie grali na umoir a mecz nie wchdozil :!: Ostatnio to Kmita - Arka, Miedz - Polonia, Racing - Barca ...to tak z glowy

Slavia ma dobra obrone i mysle ze stac ja na to aby takie szansy nie wypuscici z rak :!:
EnJoy's pisze:Myślę,że większość nas nie wyobraża sobie LM bez Ajaxu.
Kto sobie rok temu wyobrazal LM bez Ajaxu, zwlaszcza po pierwszym mecu w Danii :?:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 sie 2007, 13:03

A kiedy gra Isia? Bo u mnie jej meczu nie ma w ofercie(Unibet) :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2007, 13:04

grała wczoraj, a dzis jeszcze chyba I runda. wiec zapewne jutro wychodzi na kort.
czeher pisze:Powiem wam ze olalem gre na Ajax, a to z tego wzgledu ze zbyt duzo ludzi na nich gra a wtedy bardzo czesto mecz nie wchodzi - wiem niby zaden argument ale tak jest
zgadzam sie

Karmazyn
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmazyn » 29 sie 2007, 14:08

A ja mimo wszystko dałem Ajax, jeszcze po kursie 2.10. Takze wydaje mi się, ze o pieniadze i prestiż wiazące sie z LM powalczą, a forma jest, i nie chodzi nawet o same wyniki, ale o gre i przede wszystkim skuteczność. Do tego dorzuciłem Cerltic z podpórą.

Slavia - Ajax 2
Celtic - Spartak 1X

ako: 2.56
ew: 67.58

Awatar użytkownika
Ludi
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 29 sie 2007, 18:47

Ajax to spotkanie wygra, wicemistrzowie Holandii są zespołem na tyle mocnym, że podołają zadaniu wejścia do piłkarskiego raju. Ja obstawiam 3-1 dla Ajaxu.

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 29 sie 2007, 20:10

Ja zagrałem na jednym z kuponów mecz Zrijnski Mostar-Rabotnicki Skopje. Typ na wygraną gości po kursie 2.60 (obstawiane wczoraj chwilę przed 13 w milenium).
Pierwszy mecz zakończył się bezbramkowym remisem. Na innych forach wyczytałem, że niekoniecznie musiał to być wynik sportowej rywalizacji. Podobno wiele osób "rzuciło się" na ten mecz na wieści o osłabieniach w bośniackim klubie przed pierwszym meczem i z kursami działy się różne cuda.
Zrijnski awansował tylko dzięki decyzji UEFA, bo dwumecz z Partizanem przegrał aż 11:1. Rabotnicki ograł w swoim dwumeczu Goricę i teraz powinien zapewnić sobie udział w dalszych rozgrywkach, bo sportowo są lepszym zespołem. Oczywiście jeśli nie będzie rozgrywek przy zielonym stoliku...;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”